Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

היום התקנתי לחבר מחשב ברכב,לאחר ההתקנה בזמן העלייה של הWIN ישנו רעש סטטי חזק ומעצבן,ברגע שה WIN עולה הרעש טיפה מונמך אבל עדיין יש רעש מעצבן.

כיצד אני מטפל בבעיה הזו? להאריק את ה RCA לגוף ניסיתי ולא עזר,בקיצור אני מאוד אשמח לקבל כל עזרה שרק תוכלו להציע לי.

נ.ב: אשמח לקבל קישור לקנייה של רדיו HD אשר מתחבר למחשב ושדרך האינטרפייס של CENTRAFUSE אפשר יהיה לשלוט על תחנות הרדיו.

תודה מראש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבה,

רדיו FM וCARPC זה קקה של דבר - ואני אומר את זה מתוך ה-ר-ב-ה נסיון!

תחפש הודעה שלי על מקלט HQCT - אתה תראה איזה פרוייקט עשיתי שם רק בכדי להרים אותו על מקור (מקורות יותר נכון) כוח חיצוני בגלל שלא רציתי לגעת במחשב.

הבעיה היא שהHQCT כבר לא מיוצר יותר ע"י דאטאלקס ואתה צריך לחפש כאלו ביד2 באתרים בחו"ל - אני מצאתי את שלי באמאזון ושלחתי אותו לארץ דרך USHOPS ויצא לי ממש כמו לשלם על חדש - 160 דולר בשביל פאקינג מקלט רדיו :shock:

יש עוד פתרונות אבל לרוב אתה תיתקל בבעיות שהמקלט הוא רק לתדרים אמריקאיים.

יש מקלטי DAB+ שגם מסוגלים לקלוט FM אבל מכאן ועד האינטרקציה שלהם לתכנת הFE שלך ועד לבאמת כמה טובים הם יהיו בקליטת FM - קשה לי לקבוע.

------> הפתרון הכי קל, "מספיק להיות פראייר" :lol: חבילת אינטרנט טובה לסמארטפון שלך - רדיו אינטרנטי, כניסת AUX במחשב או בפרוססור ואתה מסודר על הכיפאק -> מנסיון, זה פצצה של דבר!

לגבי הרעש הסטטי - חשוב להבין קודם במה אתה משתמש - במחשב כפרוססור? אם כן, איזה כרטיס קול? איזה אמולציה?

ניסית להוריד את הווליום של המחשב ולהעלות את הגיין של המגברים?

תן מפרט וצורות חיבור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה אתה אומר על זה?

http://www.mo-co-so.com/Directed-DMHD-1000-HD-Radio-Receiver-p/mcs-dir-hdr.htm

יצרתי קשר עם החנות והם טוענים שיש תאימות מלאה עם התוכנה CENTRAFUSE וקולט את כל התכנות שיש פה בארץ החל מ 87.1 עד 107.9 כל תדר שאני אבחר הוא יקלוט.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

+1 לאדי לגבי השימוש במודם סלולרי לשמיעת רדיו בcarpc ,

גם אני ״נלחמתי״ במגבלה של מחשב ברכב ונסיתי לקלוט רדיו , שיפצרתי מקלט "רדיו שארק" שיתחבר לאנטנת הרכב לפי מדריכים שקראתי כאן בפורום ובmp3car, הוספתי מגבר קליטה , החלפתי ושיפרתי את החיבור של המקלט לאנטנה של הרכב, ושכלום לא עזר הבנתי שצריך להתקדם, והזמנתי מאורנג מודם סוללרי (זה היה לפני חודשים בערך) .

היום אני יכול להגיד לך שחבל שלא עשיתי את זה קודם, בזכות פונקציית ה auto connect שיש בהגדרות המודם ברגע שהמחשב נדלק, יש ברכב אינטרנט. ומעבר לזה שאני קולט עכשיו את כל התחנות בלי בעיה , יש לי עכשיו גישה לאלפי תחנות אינטרנטיות באיכות שידור גבוהה, אני יכול לשמוע מוזיקה מאתרים כמו jango או loudi וכאלה, וזה משדרג את כל החוויה שיש לי ממחשב ברכב בכמה רמות .

לגבי הרעשי רקע שיש לך , תנסה להזיז את הrca ותראה אם זה משפיע על הרעשים שאתה שומע .

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

המקלט של דיירקטד נראה כמו מוצר מעניין מאוד - השאלה תמיד בסופו של דבר היא איך תהיה הקליטה.

בהחלט מוצר מעניין - אני עדיין בעד שימוש בסמארטפון או מודם סלולרי.

אפרופו - אני לא משתמש בסמארטפון כמודם, לא מחבר את המחשב ברכב לרשת!

אני משתמש בו כמקור שמע נפרד - עובר בביט1 למקור אנלוגי אליו מחובר הסמארטפון ונהנה - האיכות טובה מאוד!

הקליטה חלקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברה תודה על התגובות אבל הבחור עומד על שלו ורוצה רדיו רגיל לכל דבר באוטו והוא מוכן להשקיע בזה.

אז מה אתם אומרים יש מצב שהדירקטת הזה ייתן לו את המענה הרצוי?

פורסם

לדעתי הדיירקטד יהיה לפחות טוב. הייתי מנסה.

הHQCT יקר מאוד ועדיין, הקליטה לא משהו מדהים - אם כי, הרבה הרבה יותר טובה מכל הדונגלים למיניהם כמו וואייר שרק או הבראנדו.

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

לבסוף הזמנתי את ה DIRECTED (עלות 40$) עם הכבל מתאם USB(עלות 40$) לCAR PC מה שמאפשר שליטה מלאה על כל הפונקציות של הרדיו ישירות דרך תוכנת CENTRAFUSE או RR. את המשלוח ביצעתי ע"י USHOPS ועלותו היה 25$.

חיברתי את הרדיו ל 12 וולט, את הכבל USB לרדיו ולמחשב והדלקתי את הכל לאחר התקנה מהירה של הדרייברים של הכבל USB נכנסתי לתוכנת CENTRAFUSE ושם בהגדרות בחרתי ברדיו HD.

תשמעו לאחר סריקה מהירה נמצאו המון תחנות וכולן באיכות גבוהה וזה עוד היה ללא חיבור אנטנה של הרכב,אפילו תחנות כאלו שרדיו דיסק רגיל לא היה מוצא בחיים,כמו כן הרדיו מצא גם תחנות רדיו המשודרות ב HDTV עידן 2000 וגם אותן הוא מנגן באיכות מאוד גבוהה! כמעט לכל תחנה הוא מציג RDS של התחנה.

בקיצור כל מי שחשוב לו רדיו רגיל בתוך הרכב ומשתמש ב CARPC אז זה הפתרון בשבילכם,שווה כל שקל וגם לא כזה יקר סה"כ השקעה חד פעמית של כ 450 ש"ח.

מי שרוצה עוד פרטים,איזה דגם בדיוק להזמין ואיזה כבל מתאם USB להזמין מוזמן לפנות אלי.

זה הכל.

פורסם

נפלא!

בהחלט טוב לדעת - ברכב שלי אני חושב שיש בעיה כנראה עם האנטנה של הרכב או אולי עם הכבל המאריך - הקליטה סבירה ולא יותר (כל פעם קולטים תחנה אחת חלק וזה תלוי באיזה אזור של הארץ נמצאים) - אני אנסה מתישהו אנטנה אלקטרונית או פשוט אנטנה חלופית לראות אם יש הבדל - אם כן, הבעיה אצלי נגרמת בכלל לא מאיכות הרכיבים של המחשב.

למרות שהרדיו דיסק שהיה מותקן ברכב לפני כל הפרוייקט - קלט פצצה.

טוב לדעת שיש פתרון נוסף ושזה קולט בעצם הכל.

Pioneer TS-X150

פורסם

אצלי אני משתמש בכרטיס קול המובנה של הCARPC גם ביציאה האנלוגית שלו וגם ביציאה האופטית שלו.

כבל פשוט של 8 שקלים PL לRCA וכבל אופטי פשוט של 20 שקלים - שקט מופתי ומוחלט.

Pioneer TS-X150

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אולי תחשוב לכיוון של DVB-T מחובר בUSB כדי שיקלוט לך את הרדיו (הרי הם משדרים גם את הרדיו דיגטלי).

יתרון נוסף הוא שיהיה טלויזיה...

מה שכן אני ממליץ בחום להזמין אנטנה חזקה שתקלוט טוב כי האנטנה שמגיעה עם הUSB האלה ממש שווה ל***.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...