Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי יד2 עד 150,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב ספורטיבי, יד 2, תצורת האצ'בק או מיני 5 דלתות, בעלות של עד 150,000.

על הפרק כמובן גולף GTI, סיאט לאון ושאר החבורה.

יש לי כמה שאלות בנושא:

1. מהן המכוניות שעונות על ההגדרה למעלה שיש כיד2 בארץ?

2. למה כל הגולף GTI שרואים באתרי יד2 הן בעלות מספר רב של בעלים וקילומטארז נמוך? האם זה אומר שגם עלי הן בסוף "ימאסו" או יהיו יקרות מידי לתחזוק ואאלץ למכור מהר?

כרגע אני נוסע על וולוסטר ELITE (ליסינג) והוא מאוד מהנה, מאובזר והכל טוב ויפה אבל הוא לא ממש כיפי לנהיגה, לא זריז מספיק ולא משרה מספיק ביטחון בסיבובים. הבעיה שהתרגלתי לאיבזור (גאדג'טים) הגבוה של הולוסטר ויהיה קשה להיפרד מהצעצועים האלו, גם אם לטובת חווית נהיגה טובה יותר.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מעוניין לרכוש רכב ספורטיבי, יד 2, תצורת האצ'בק או מיני 5 דלתות, בעלות של עד 150,000.

על הפרק כמובן גולף GTI, סיאט לאון ושאר החבורה.

יש לי כמה שאלות בנושא:

1. מהן המכוניות שעונות על ההגדרה למעלה שיש כיד2 בארץ?

2. למה כל הגולף GTI שרואים באתרי יד2 הן בעלות מספר רב של בעלים וקילומטארז נמוך? האם זה אומר שגם עלי הן בסוף "ימאסו" או יהיו יקרות מידי לתחזוק ואאלץ למכור מהר?

כרגע אני נוסע על וולוסטר ELITE (ליסינג) והוא מאוד מהנה, מאובזר והכל טוב ויפה אבל הוא לא ממש כיפי לנהיגה, לא זריז מספיק ולא משרה מספיק ביטחון בסיבובים. הבעיה שהתרגלתי לאיבזור (גאדג'טים) הגבוה של הולוסטר ויהיה קשה להיפרד מהצעצועים האלו, גם אם לטובת חווית נהיגה טובה יותר.

1. קיימות הרבה מאד אופציות. כמעט כל הוט האץ' משומשת תכנס לך בתקציב, תגדיר מה חשוב לך יותר מבחינת כח, היגוי וכו'.

אגב לאון FR תוכל לרכוש כחדשה מהוסכנות במחיר של 152K+- לידנית ועוד 10K לאחת המצויידת ב-DSG.

עוד מכונית שתוכל לרכוש כחדשה היא הקורסה OPC. בנוסף התקציב שלך לא רחוק משל קליאו RS וקופר S כחדשות. תוכל גם לחכות לולוסטר טורבו שתגיע בקרוב לארץ ויכולה להוות פתרון טוב עבורך.

2. זאת דרכם של מכוניות ספורטיביות. אלה לא המכוניות האידיאליות לאנשים שנוהגים 30K ק"מ בשנה.

פורסם

Shameless self-plug:

אני מוכר כרגע מיטו תלתן ירוק שמאובזרת עם כל הצעצועים שאתה מחפש, אפילו תשאר עם עודף.

כל הפרטים בקישור שבחתימה...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אבארת' 500 כמעט חדשה נכנסת לך בתקציב. בגרסא המאובזרת יש פנסי קסנון, ריפודי עור, BT והיא מאוד כייפית.

emotion of motion

פורסם
1. קיימות הרבה מאד אופציות. כמעט כל הוט האץ' משומשת תכנס לך בתקציב, תגדיר מה חשוב לך יותר מבחינת כח, היגוי וכו'.

אגב לאון FR תוכל לרכוש כחדשה מהוסכנות במחיר של 152K+- לידנית ועוד 10K לאחת המצויידת ב-DSG.

עוד מכונית שתוכל לרכוש כחדשה היא הקורסה OPC. בנוסף התקציב שלך לא רחוק משל קליאו RS וקופר S כחדשות. תוכל גם לחכות לולוסטר טורבו שתגיע בקרוב לארץ ויכולה להוות פתרון טוב עבורך.

2. זאת דרכם של מכוניות ספורטיביות. אלה לא המכוניות האידיאליות לאנשים שנוהגים 30K ק"מ בשנה.

הסיבה שאני לא רוצה רכב חדש היא שפשוט כואב הלב על הצניחת ערך המיידית. המועמדת הטבעית הייתה הוולוסטר טורבו כי אני מאוד נהנה מהוולוסטר הרגילה ובדיוק מה שחסר לה זה עוד קצת כוח.

Shameless self-plug:

אני מוכר כרגע מיטו תלתן ירוק שמאובזרת עם כל הצעצועים שאתה מחפש, אפילו תשאר עם עודף.

כל הפרטים בקישור שבחתימה...

נראית יפיפיה, תמיד המיטו תלתן מושכות את המבט שלי, אבל לצערי היא לא עומדת בסעיף ה-5 דלתות (יש ילד בתכנון). ד"א זה ממש לא shameless אני תמיד שמח לשמוע על מכוניות רלוונטיות עם בעלים רציניים.

אבארת' 500 כמעט חדשה נכנסת לך בתקציב. בגרסא המאובזרת יש פנסי קסנון, ריפודי עור, BT והיא מאוד כייפית.

כמה שהיא נראית מדליקה, גם היא לא עומדת בסעיף ה-5 דלתות.

פורסם

לצערך בתקציב הזה ובהגבלת ה-5 דלתות ככל הנראה רק גולף GTI או לאון קופרה יהיו מתאימות. הגולף מרגישה יותר איכותית, כך שחפש לך אחת כזו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הGTI היא מכונית מאוד שימושית, נוחה (מתלים קצת קשים, היתר מעולה) ונעימה לשימוש יום יומי. הסיכוי שהיא תימאס עליך הוא נמוך למדי. עלויות האחזקה לא מאוד שונות מגולף TSI סטנדרטית, למעט צריכת דלק מוגברת מעט (אבל פחות ממשפחתית גדולה, נגיד).

זה פשוט אוטו שמאוד כיף לחיות איתו, גם בגלל הפן הספורטיבי אבל בעיקר בגלל כל היתר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כמו שכבר המליצו, חפש GTI יד2 שמורה, ותהנה :-)

אכן כן. יש לנו כזו כבר מעל לשנה, עם 2 ילדים, ואף שיש מחשבות כפירה לגבי החלפה למשהו יותר "משפחתי", כרגע התענוג מנצח ;-) אגב, עם ילד אחד ממש לא היתה בעיה, כולל בנסיעות לחו"ל (כלומר תא המטען מכיל טיולון+מזוודות בלי בעיה, אבל אם אתם שמים שם עגלה גדולה, ע"ע בוגבו, לא ייכנסו הרבה תיקים לידה, אולי שניים).

המתלים אכן קשוחים, אבל הכסאות מעולים, וישנם צמיגים (מישלן, למשל) שמרככים מעט את הנסיעה, כלומר שהתכונות שלהם שונות מעט משל הצמיגים המקוריים (פוטנזה אם אני זוכר נכון).

לגבי ריבוי ידיים - אין לי מושג. אולי זה אנשים כמוני שהמשפחה התרחבה להם, אולי מדובר על חבר'ה צעירים שלא עומדים בתשלומים, אין לי מושג. כל רכב וסיפורו ;-)

אגב, אם לא מפריע לך שללאון FR יש רק ארבעה כוכבי ריסוק, הייתי הולך על אחת כזו חדשה. אם כן מפריע לך, כפי שהפריע לאשתי, אז GTI יד2 :-)

בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אוקיי, נראה שה-GTI היא אכן האופציה שהכי מתאימה לדרישות.

ניסיתי לחשב את עלויות האחזקה אבל רוב המחשבונים שמצאתי לא נותנים הרגשה של ביטחון.

- ביטוח: עלות שנתית של 7300 מקיף + 1300 חובה (8,600 ש"ח, יכול להיות כ"כ הרבה?), ב-12 שנות נהיגה אין לא תאונה ולא קנס על שמי.

- דלק: חישבתי לפי 30,000 ק"מ בשנה + 10 קמ\ל + 7.5 לליטר = 22,500 ש"ח (זה נשמע קצת פסיכי).

- אגרת רישוי: 2200 ש"ח

- עלות טיפולים שנתית: 3000 ש"ח

סה"כ: 8600+22,500+2200+3000=3025 ש"ח בחודש, לפני חישוב עלות קניית הרכב.

הרכב עולה 150,000, בעוד 3 שנים כשאמכור אותו הוא יהיה שווה פלוס\מינוס 100,000? זה 50,000 הפסד ערך (1400 שקל ירידת ערך בחודש).

זה מביא את עלות האחזקה ל-4,400 שקל בחודש, פתאום זה נראה לי מספר קצת מטורף, זה הגיוני?

פורסם

הירידת ערך נראת הגיוני בסה"כ.

בעניין הדלק, כרגע זה המחיר וזו כמות הקילומטרים שאתה נוסע - אז גם הגיוני.

כנ"ל לגבי עלות הביטוח - אם ביררת בכמה חברות וזו בממוצע עלות הביטוח לפי הנתונים שלך - הגיוני.

פורסם

הביטוח שלי (דרך צ'מפיון) הרבה יותר זול.

לדעתי ירידת הערך תהיה גבוהה יותר.

לגבי נסועה: מה אתה רוצה? 30K ק"מ בשנה זה הרבה - וגם הרבה דלק... הרכב יצרוך פחות דלק אם לא תיהנה ממנו, אבל כשנהנים מידי פעם, אכן 1:10 זו הצריכה הממוצעת, והיא לא כ"כ רעה למנוע 2.0T עם 211 כ"ס...

בלאון FR חדשה עלות הטיפולים כמעט ונעלמת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הירידת ערך נראת הגיוני בסה"כ.

בעניין הדלק, כרגע זה המחיר וזו כמות הקילומטרים שאתה נוסע - אז גם הגיוני.

כנ"ל לגבי עלות הביטוח - אם ביררת בכמה חברות וזו בממוצע עלות הביטוח לפי הנתונים שלך - הגיוני.

תודה. לגבי הביטוח, ביררתי רק דרך האתר של ביטוח ישיר וגם לא היה דגם רכב מדוייק ככה שקשה לסמוך על זה.

הביטוח שלי (דרך צ'מפיון) הרבה יותר זול.

לדעתי ירידת הערך תהיה גבוהה יותר.

לגבי נסועה: מה אתה רוצה? 30K ק"מ בשנה זה הרבה - וגם הרבה דלק... הרכב יצרוך פחות דלק אם לא תיהנה ממנו, אבל כשנהנים מידי פעם, אכן 1:10 זו הצריכה הממוצעת, והיא לא כ"כ רעה למנוע 2.0T עם 211 כ"ס...

בלאון FR חדשה עלות הטיפולים כמעט ונעלמת.

אפשר לשאול כמה עלות הביטוח אצלך?

ישבתי בלאון FR חדשה בתצוגה והיה לי קצת משעמם בפנים, האווירה לא מרשימה בכלל ביחס למחיר (חומרים, איבזור, עיצוב), זה גרם לי לוותר בכלל על נסיעת מבחן.

• תוכן חדש...