Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד חודש מחליפים אצלנו את הרכבים.

האם כדאי לקחת ג'טה TSI 1200 ומה שווי המס הצפוי ?

האם דגם הליסינג כולל מערכת שמע נורמלית?

נהג ותיק

פורסם

שווי השימוש נקבע לפי אחוז ממחיר המחירון הרשמי של היבואן. במקרה של הג'טה 1.2 TSI, מחיר המחירון הרשמי הוא 129 אלף ש"ח ומזה צריך לחשב את אחוזי השימוש. אל תתפוס אותי במילה, לדעתי זה 2 או 2.5 אחוז ממחיר הרכב.

הדגם הזה מגיע רק ברמת גימור טרנדליין ויש בה מערכת שמע מקורית של פולקסווגן, RCD310. אחלה מערכת, לדעתי.

פורסם
שווי השימוש נקבע לפי אחוז ממחיר המחירון הרשמי של היבואן. במקרה של הג'טה 1.2 TSI, מחיר המחירון הרשמי הוא 129 אלף ש"ח ומזה צריך לחשב את אחוזי השימוש. אל תתפוס אותי במילה, לדעתי זה 2 או 2.5 אחוז ממחיר הרכב.

הדגם הזה מגיע רק ברמת גימור טרנדליין ויש בה מערכת שמע מקורית של פולקסווגן, RCD310. אחלה מערכת, לדעתי.

תודה על המידע.

בג'טה שיש לי כעת בליסינג, הרכב הגיע עם 2 רמקולים קדמיים בלבד ועם רדיו-דיסק סיני זול שהותקן בארץ.

כל מערכת מקורית תהווה שיפור יחסית לזה.

המערכת שציינת ניתן לחבר אליה מגבר חיצוני ?

נהג ותיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עשיתי היום נסיעת מבחן בג'טה 1200 TSI.

הנסיעה היתה נעימה ושקטה למרות המנוע הקטן.

חבל שהם שינו את אופן כיוון משענת המושב מגלגל לידית.

אהבתי את הגלגל בדגם הקודם.

מערכת השמע לא תומכת בבלוטוס אבל אמרו לי שיש אפשרות להוסיף אביזר חיצוני

עם מסך מגע קטן שמאפשר חיבור כזה. מישהו שמע על כך?

נהג ותיק

פורסם

יש לי גם אפשרות לקחת באותה קטגוריה כמו הג'טה את הפוקוס 4 דלתות שמגיעה

יותר מאובזרת מהג'טה אבל מבחינת נוחות נהיגה לא חשתי שיש הבדל משמעותי.

הפוקוס זולה יותר בשווי שימוש.

לעומת זאת אני שוקל אם שווה לעלות רמה לרכב מנהלים כמו אוונסיס או מונדיאו או I40.

האוונסיס נראית מאוד סולידית ומרווחת אבל לא נהגתי עליה עדיין. המושב עושה רושם איכותי יותר ונוח

יחסית לפוקוס או לג'טה.

זו תוספת עלות בנטו של כ350-400 בחודש יחסית לפוקוס ולג'טה.

אני חייב לציין שלרוב אני לבד ברכב, ואין כבר ילדים קטנים שנוסעים איתי.

נהג ותיק

פורסם

אפשר להוסיף מערכת שמע מקורית - נדמה לי שהעלות לא זולה, כמה אלפי ש"ח, זו מערכת עם מסך מגע, חיבור SD CARD, צ'ינג'ר לשישה דיסקים קורא MP3, ועוד כמה דברים נחמדים. לה אפשר לחבר גם דיבורית מקורית (כלי מאוד יעיל), אבל שעולה בפני עצמה גם כמה אלפי ש"ח.

יש לי שתי אחיות - לאחת ג'טה (אבל מנוע עדיף, 122 כ"ס) ולשניה פוקוס. זאת עם הפוקוס מתחרטת כל יום על הבחירה שלה. זאת עם הג'טה מרוצה עד השמים. במקום לטפס לרכב "מנהלים" אולי תשדרג פשוט ל- 122 + מערכת מקורית טובה יותר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אפשר להוסיף מערכת שמע מקורית - נדמה לי שהעלות לא זולה, כמה אלפי ש"ח, זו מערכת עם מסך מגע, חיבור SD CARD, צ'ינג'ר לשישה דיסקים קורא MP3, ועוד כמה דברים נחמדים. לה אפשר לחבר גם דיבורית מקורית (כלי מאוד יעיל), אבל שעולה בפני עצמה גם כמה אלפי ש"ח.

יש לי שתי אחיות - לאחת ג'טה (אבל מנוע עדיף, 122 כ"ס) ולשניה פוקוס. זאת עם הפוקוס מתחרטת כל יום על הבחירה שלה. זאת עם הג'טה מרוצה עד השמים. במקום לטפס לרכב "מנהלים" אולי תשדרג פשוט ל- 122 + מערכת מקורית טובה יותר?

אין אפשרות לשדרג לגירסת ה122. או ג'טה 1200 או פוקוס. זה מה מציעים לנו בקטגוריה הזאת.

לא מאמין שיאפשרו לי להחליף את מערכת השמע האינטגרלית הבסיסית.

נהג ותיק

פורסם

דיברתי עם חבר שנסע כבר 20K ק"מ בפוקוס החדשה ואמר לי חד משמעית

שהוא יוצא עם כאבי גב מנסיעות ארוכות ושלא להתקרב לדגם הזה.

בקיצור הדילמה היא כעת ג'טה 1200 בשווי שימוש 3200 או אוונסיס בשווי שימוש 3918.

בנטו הפרש של 350 שקלים.

נהג ותיק

פורסם

לטעמי (עם ניסיון רק באוונסיס ישנה) יש הצדקה לטפס לאוונסיס במיוחד אם ההבדל של 350 ש"ח כבר לא כל כך משמעותי ואתה כבר לא משלם משכנתאות נוספות לגני הילדים והצהרונים. אני חושב שהאוונסיס תהיה יותר "רכה" מהג'טה ותתן תמורה טובה לתוספת התשלום. יש מצב שגם בליסינג הרכב מגיע עם מערכת המולטימדיה?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
דיברתי עם חבר שנסע כבר 20K ק"מ בפוקוס החדשה ואמר לי חד משמעית

שהוא יוצא עם כאבי גב מנסיעות ארוכות ושלא להתקרב לדגם הזה.

בקיצור הדילמה היא כעת ג'טה 1200 בשווי שימוש 3200 או אוונסיס בשווי שימוש 3918.

בנטו הפרש של 350 שקלים.

אוונסיס היא האופציה היחידה או שהיא המשפחתית הגדולה שיוצאת לך הכי זולה?

לדעתי מדובר ברכב דיי אפור שמעבר למערכת המולטימדיה שנוספה לאחרונה הוא משעמם בצורה לא נורמלית.

I40 או B4 יהיו מרווחות ונחות יותר ובעלות תא נוסעים נאה בעיקר עם הריפודים הבהירים, האופטימה של קיה תהיה יפה ומאובזרת, סקודה סופרב תהיה חזקה וחסכונית. לטעמי האוונסיס היא הכי תפלה במבחר הזה.

בהצלחה.

פורסם
לטעמי (עם ניסיון רק באוונסיס ישנה) יש הצדקה לטפס לאוונסיס במיוחד אם ההבדל של 350 ש"ח כבר לא כל כך משמעותי ואתה כבר לא משלם משכנתאות נוספות לגני הילדים והצהרונים. אני חושב שהאוונסיס תהיה יותר "רכה" מהג'טה ותתן תמורה טובה לתוספת התשלום. יש מצב שגם בליסינג הרכב מגיע עם מערכת המולטימדיה?

מניסיון נהיגה בשתיהן - האונסיס עגלה. זה כבר אוטו מיושן והג'טה שהיא מקטגוריה נמוכה יותר מבחינת מידות עולה עליה בכל דבר וגם יצא לו יותר זול.

פורסם

כן, מגיע עם מערכת מולטימדייה ומצלמה אחורית.

נהג ותיק

פורסם
מניסיון נהיגה בשתיהן - האונסיס עגלה. זה כבר אוטו מיושן והג'טה שהיא מקטגוריה נמוכה יותר מבחינת מידות עולה עליה בכל דבר וגם יצא לו יותר זול.

האמת ששאלתי את קצין הרכב שלנו ולדעתו האוונסיס החדשה לא רעה בכלל.

אם אני משווה את הנתונים שלה לI40 אז היא יותר חסכונית ופחות מזהמת משמעותית.

אני אישית דווקא אוהב את המראה היותר סולידי של האוונסיס.

בקיצור, נסיעת מבחן תעזור לי להחליט מן הסתם.

נהג ותיק

פורסם

למישהו יש מושג אם למערכת האודיו האורגינלית של הג'טה ניתן

לחבר איבזור חיצוני כמו מגבר וסאב או התקן בלוטוס ?

נהג ותיק

• תוכן חדש...