Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן מתכנתי WEB? בעיה עם WAMP/XAMPP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש כאן מצבור מוחות אדיר ולכן פונה אליכם בבקשה לעזרה. הבעיה היא כזאת:

יש לי וינדוס 7 32ביט. התקנתי WAMP. אחרי הרבה בלגן הכל נראה עובד - נורה ירוקה ולא כתומה או אדומה. פותח localhost ב-FF ו...כלום.

לונג סטורי שורט - אחרי הרבה חיפושים ברשת וניסיונות כאלו ואחרים ויתרתי ועברתי לנסות את XAMPP - שאמור לעשות אותו הדבר בדיוק. ההתקנה שלו הייתה קלה משמעותית - קובץ התקנה, לחכות שתי דקות והכל עובד. נכנס ל-localhost ואיזה יופי - המסך הראשי של ה-XAMPP ניצב לפני ואפשר לעבוד.

אבל אז החלטתי להתחכם, עשיתי כמה שינויים קטנים בקבצים ופתאום זה הפסיק לעבוד. ניסיתי לעשות stop ל-apache ו-mysql ולהריץ מחדש, אבל ה-apache סירב להכנס למצב running. אחרי עוד התעסקות החלטתי למחוק הכל ולהתחיל מחדש. XAMPP שוב הותקן, ה-apache עובד גם הוא אבל... localhost לא. הדפדפן עושה waiting for localhost אבל הדף נותר חלק.

הקטע המוזר פה הוא שזה עבד קודם, אבל עכשיו לא. לא שיניתי כלום בדרך.

למען הסר ספק - סרקתי את הרשת אחר פתרונות, כולם מתארים דברים שכבר עשיתי - סקייפ כבר לא עובד על פורט 80, אין IIS, קובץ ה-hosts מכיל רק localhost 127.0.0.1, אין פיירוול או תוכנת אנטיוירוס למעט essentials (שאני לא יודע איך להוריד, וממילא זה עבד קודם איתה). בקיצור - אין לי מושג מה לעשות. גם ה-error log לא מספק מידע שימושי.

אגב, אם אתם לא יכולים לעזור אבל מכירים פורום או אתר שבו אפשר למצוא עזרה - אשמח לדעת...

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך ניסית לפתוח את ה LOCALHOST ? דרך לחיצה ימנית על האייקון של ה WAMP ב TASK BAR ?

תנסה להוריד את הכל ואז תריץ netstat -a ב COMMAND LINE.

יש לך משהו מאזין בפורט 80 ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני אולי NOOB אבל לא עד כדי כך...

תבדוק דרך SERVICES.MSC שאכן הAPACHE דלוק, יכול להיות CONTROL PANEL של XAMPP מזייף.

כמובן שדלוק ועל ה-PID המתאים.

איך ניסית לפתוח את ה LOCALHOST ? דרך לחיצה ימנית על האייקון של ה WAMP ב TASK BAR ?

תנסה להוריד את הכל ואז תריץ netstat -a ב COMMAND LINE.

יש לך משהו מאזין בפורט 80 ?

עכשיו כבר הורדתי את WAMP. אני עם XAMPP ואני פשוט מנסה לפתוח אותו דרך ה-FF.

גם ה-CMD פתוח אצלי והרצתי netstat -aon וה-PID המתאים (ראה למעלה) פתוח ומקשיב על פורט 80.

:-(

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש מצב שהתקנת גם IIS והוא יושב על פורט 80 לכן הAPACHE לא נדלק כמו שצריך.

כדי לסגור את IIS תכתוב inetmgr ולחץ על כפתור STOP.

חוץ מזה, יש מצב שיש לך איזה ניתוב לא נכון בקובץ HOSTS שלך לגבי LOCALHOST (הרבה וירוסים משחקים עם זה).

פתח CMD

notepad c:/window/system32/drivers/etc/hosts

ותדביק פה. אחרי השינויים שם תעשה ipconfig /flushdns

בנוסף אולי במקרה האפאצ'י מוגדר לIPV6, תנסה להיכנס ל http://::1/

יש לך לוגים של האפאצ'י, תדביק אותם..

---

עכשיו קראתי בדקדוק את ההודעה שלך וראיתי שעשית את הרוב פה.

שים לב בFF או בIE (זה לא משנה) שאין לך פרוקסי שעושה OVERRIDE ל LOCAL CONNECTIONS

אם כל זה לא עובד, פתח את הEVENTVIEWER וחפש ארורים מעניינים ותדביק..

יש לך 2 כרטיסי רשת או אי פי נוסף בכרטיס הנוכחי? שים לב לBINDING של האפאצ'י

פורסם

אין לי IIS. בקובץ ה-HOSTS יש רק שורה אחת כפי שציינתי.

לא הבנתי מה אני אמור לראות עם הכניסה ל-URL שציינת. אני מקבל רק "This address is restricted".

איך אני בודק את הפרוקסי ב-FF?

איך אני פותח את ה-eventviewer?

אין לי שני כרטיסי רשת. זכור גם שבפעם הראשונה שהתקנתי את ה-XAMPP הכל עבד כמו שצריך...

תודה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בFF בהגדרות בטאב של ACVANCED > NETWORK

firefox3.gif

סתם שאלה ו http://127.0.0.1 עובד לך? אם כן אז השרת בסדר גמור ויש משהו בהפניות של שמפריעה לזה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני על use system proxy settings.

וכמובן ש-127.0.0.1 לא עובד גם הוא.

לא עובד, ואני אובד (עצות).

אמרו לי שאולי זה הוינדוס 7 שעושה צרות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אולי ספציפית אצלך.

מה הייתה הבעיה עם WAMP?

אולי תנסה שוב למחוק את XAMPP ולהריץ WAMP.

אופציות נוספות -

1. שיחקת עם המודולים של האפצ'י, ואחד מהם קשור לניתוב.

2. שיחקת עם הalias, ובאופן כללי כל מה שקשור לניתוב. אפילו .htaccess שיושב בתקיית השורש.

פורסם

כשחזרתי מלינוקס לווינדוס לפני כשנה.. הגעתי למסכנה שלמטרה החשובה הזאת ווינדוס היא פשוט חרא של דבר ופשוט התקנתי אובונטו על VIRTUALBOX, שמה כותבים sudo apt-get install ^lamp-server, מוסיפים VSFTP והנה יש לך שרת עובד ונוח תוך כמה דקות, שלא מתקלקל כל הזמן. פשוט הרבה יותר נוח מWAMP או XAMP וגם מנטרל הבדלים שיש בין ווינדוס ללינוקס (הרי שתביא את האתר ללקוח הוא ישים אותו על שרת לינוקס כנראה)

אחרי זה החלפתי מחשב אז פשוט לפטופ ישן יושב אצלי דלוק כל הזמן עם LUBUNTU, והלפטופ החדש עם ווינדוס שלא מותקן בו כמעט כלום כי זה חרא של מערכת הפעלה שחוץ מדפדפן וMEDIA PLAYER היא לא יכולה לעשות כלום.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אולי ספציפית אצלך.

מה הייתה הבעיה עם WAMP?

אולי תנסה שוב למחוק את XAMPP ולהריץ WAMP.

אופציות נוספות -

1. שיחקת עם המודולים של האפצ'י, ואחד מהם קשור לניתוב.

2. שיחקת עם הalias, ובאופן כללי כל מה שקשור לניתוב. אפילו .htaccess שיושב בתקיית השורש.

עם WAMP היה משהו דומה. הנורה הייתה ירוקה, הכל נראה עובד, אבל localhost לא מגיב. ניסיתי היום בצהרים למחוק XAMPP ולהתקין WAMP ואותו הדבר...

בנוגע לאופציות:

1. איך? איפה? איך מתקנים?

2. שוב, לא נגעתי בדברים האלה. אני אפילו לא יודע מה הם אומרים. יש הצעות איך לבדוק?

כשחזרתי מלינוקס לווינדוס לפני כשנה.. הגעתי למסכנה שלמטרה החשובה הזאת ווינדוס היא פשוט חרא של דבר ופשוט התקנתי אובונטו על VIRTUALBOX, שמה כותבים sudo apt-get install ^lamp-server, מוסיפים VSFTP והנה יש לך שרת עובד ונוח תוך כמה דקות, שלא מתקלקל כל הזמן. פשוט הרבה יותר נוח מWAMP או XAMP וגם מנטרל הבדלים שיש בין ווינדוס ללינוקס (הרי שתביא את האתר ללקוח הוא ישים אותו על שרת לינוקס כנראה)

אחרי זה החלפתי מחשב אז פשוט לפטופ ישן יושב אצלי דלוק כל הזמן עם LUBUNTU, והלפטופ החדש עם ווינדוס שלא מותקן בו כמעט כלום כי זה חרא של מערכת הפעלה שחוץ מדפדפן וMEDIA PLAYER היא לא יכולה לעשות כלום.

קיבלתי כבר המלצה לנסות להתקין לינוקס על דיסק-און-קי. יש לך המלצה למדריך שיעזור לי לעשות את זה כמו שצריך? (תניח שיש לי קרוב לאפס ניסיון בלינוקס).

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אל תתקין לינוקס על דיסק און קי, תתקין אותו על Virtual machine כמו VMware. זו התקנה כמעט אוטומטית, אתה נותן לVMware קובץ ISO עם מערכת הלינוקס שלך והוא עושה את כל היתר לבד. ברגע שתתרגל לעבוד עם Virtual machines החיים שלך יהיו ממש נוחים בקטעים האלו של הקונפיגורציה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה על הטיפים. אם אצטרך אעשה זאת. בינתיים נמצא פתרון לבעיה - בזכות חבר פורום שעזר לי בה"פ ובמייל.

CMD

בשורת הפקודה: netsh winsock RESET

ריבוט למחשב

הכל עובד.

תודה לכולם ובמיוחד לTomerP!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...