Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מיצובישי לנסר שנת 92, שמורה מאד ומטופלת.

באוקטובר 2011 החלפתי מנוע למנוע משומש מיבוא בגלל שהקודם נהרס.

כשקיבלתי את האוטו אחרי שלושה שבועות מהמוסך(הילוך שישי יונדאי ומיצובישי א.ז ישן ראשון לציון), הכל עבד טוב, רק המזגן לא קירר ולא חימם כמו שצריך.

בלנסר יש שתי מתגים, אחד בורר את מהירות המאוורר, והשני מפעיל את המדחס.

תוך כדי שהמדחס עובד כמובן,

אם הייתי שם את בורר הטמפרטורה על קור מקסימלי, היה יוצא אוויר פושר עם נטייה לקור מהמזגן, ואותו דבר כשהייתי

שם על חום.

בעיקרון אין חום ואין קור, וגם שמים לב לזה ביום קר במיוחד או חם, שאז האוויר שיוצא מפתח המיזוג זה מה שקורה בחוץ.

בהמשך הסיפור אני מחזיר למוסך את האוטו, לסדר את המזגן.

ניסה לסדר פעם אחת, אמר לי שצריך גז ספציפי לרכב הזה כי הוא ישן משהו כזה, יכול להיות שהיה חסר גז.

לקחתי את האוטו, והמזגן עדיין לא עבד.

פעם שניה החזרתי אליו את האוטו, וגם אז באתי לקחת ושוב לא עבד.

בעיקרון מה שאני שמתי לב מהרגע שהחליפו את המנוע, שהמדחס של המזגן לא עובד, או שעובד ממש חלש,

לא חזק כמו שהוא עבד לפני. בלנסר אני שם לב לזה מאד כי הרכב ישן יחסית חלש, וכל פעם שהמזגן והמדחס היו

מתחילים לעבוד, דוושת הגז הייתה מגיבה פחות טוב.

בחורף האחרון הייתי נוסע בלי חימום באוטו, ועכשיו מגיע הקיץ והשרב וזה נהיה בלתי נסבל לנסוע בלי מזגן מקרר.

ממש לעיתים רחוקות שאני מדליק את המזגן, עם המדחס, יוצא קצת אויר קר ויש רעש שמשהו עובד, אבל זה ממש פעם ב.

רציתי לשאול אם מישהו פה יודע מה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

פורסם

שלום רב !

סביר להניח, שבעת החלפת המנוע, נותקו הצינורות למדחס, וכל הגז יצא לאטמוספירה.

לאחר חיבור צנרת המזגן, היה על המוסך לבצע וואקום ולרוקן את המערכת, ולהכניס גז חדש בתקן הנדרש, שלא מזהם את האטמוספירה.

לפי תאורך אין גז במערכת, המדחס לא נכנס לפעולה, ומה שאתה מרגיש זהו מחשב רוח קל, שהופך תוך זמן קצר מאד, לאוויר חם ולוהט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מדי פעם אבל המזגן כן מקרר, לא מקפיא אבל יוצא בהחלט קור, וזה נשמע כאילו איזה משהו שם עובד, שלא הכל מת ואין גז

ואין כלום.

זה לא מראה שאולי יש לי גז ומשהו כן עובד פשוט לא כל הזמן?

פורסם

אם לא היה גז המדחס בכלל לא היה נכנס לפעולה, כך שלא ברורה לי האבחנה שיש למלא גז.

לך למזגנאי שינסה לסדר את הבעיה, אבל קח בחשבון שאתה נוסע ברכב בלוי וישן שימיו הטובים כבר מאחוריו וייתכן וגם המזגנאי לא יצליח לחדש ימיו כקדם.

• תוכן חדש...