Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לאחר תאונת דרכים קלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הערב עשיתי תאונת דרכים קלה,עמדתי בצד הכביש ורכב נכנס בי מאחור במהירות נמוכה (אחרי מעגל תנועה).

מלבד הנזק לצד האחורי של הרכב ,התפניתי לבית חולים עקב כאבי גב ושוחררתי ללא אישפוז.

הבנתי שאני חייב לדווח למשטרה על האירוע,גם בכדי לקבל את ההתחייבות מקופת החולים וגם להתמודדות מול חברת הביטוח במידה וחלילה יתגלה לי נזק בריאותי.

השאלה שלי , האם בכך שאני פונה למשטרה אני יכול לסבך את הנהג שפגע בי? אמנם הוא באמת אשם והכל אבל אין לי רצון לסבך אותו במשהו.

האם בכלל חובה לפנות למשטרה מהסיבות שציינתי?

תודה מראש

פורסם

היות ומדובר בתאונה עם נפגעים, המשטרה עשויה להחליט להגיש כתב אישום נגד המעורבים בהתאם לאשמתם כפי שתתברר אחרי חקירה.

זו אומנם תאונה קלה ותמיד קיים סיכוי שהתיק יסגר בלי כתב אישום, אבל גם יש סיכוי שלא.

פורסם
היי

הערב

הבנתי שאני חייב לדווח למשטרה על האירוע,גם בכדי לקבל את ההתחייבות מקופת החולים וגם להתמודדות מול חברת הביטוח במידה וחלילה יתגלה לי נזק בריאותי.

תודה מראש

מתאונה דומה בה הייתי מעורב לפני כמה חודשים, אין חובה לפנות למשטרה לצורך התחייבות קופת החולים או חברת הביטוח.

מרגע שהתפנית בעצמך למיון (או תוך 24 שעות מקרות האירוע), קופת החולים מחויבת לכסותך.

שמור על המסמכים לצורך תיעוד מול חברת הביטוח.

פניה למשטרה רלוונטית רק במקרה בו נגרם נזק בזדון (גניבה, אי רצון הנהג להזדהות, פגע וברח וכו'), וגם אז זה יהיה לצורך טיפול משטרתי בעבירה ולא לצורך התחייבות קופ"ח לטיפול.

• תוכן חדש...