Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשמלאי טוב אמור לדעת מה הבעיה ע"פ בדיקות.... שהוא לא ידוג אותך חבר...

שיבדוק לעומק!!!!

מה הוא חושב שהסטרטר ניתפס?

לגבי ממסר הוא אמור לדעת אם זה יפתור את הבעיה או לא בהנחה שיש לו כיוון.

חוץ מזה לך תנסה עוד חשמלאי אולי הוא ניתקל בתקלה כזאת בעבר, אם החלפת אצלו מצבר לא התחתנת איתו.

יש לך אור בלוח שעונים כשהרכב לא מניע?

Honda Civic 1997

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין חיה כזו "הוא לא כזה" !!

גם לי יש מכונאי שאני מכיר מהיום שהוצאתי רישיון וגם הוא מעולם לא החליף לי שום דבר שלא באמת צריך, אבל הוא גם מעולם לא גבה ממני כסף על ניחוש!!! , קרה שהחליף פעם מיסב שחשדנו שמרעיש והרעש לא נעלם.. אתה יודע מה הוא אמר לי?.?

"יאללה הרווחת מיסב זה כנראה המיסב השני" וזה באמת היה מיסב אחר על אותו ציר ושילמתי רק על אחד..

להתקין ממסר על הסטרטר זו מעקף שחשמלאים רבים מעדיפים לעשות כשהמגעים בסוויץ' נשרפים עם הזמן ואין להם כח להעביר מספיק זרם לסולונואיד של הסטרטר אבל כן יכולים להפעיל ממסר קטן שהוא בתורו ממתג את הסולונואיד..

זה הפתרון הקל והזול ולרוב גם הלקוחות מעדיפים אותו, אבל ויש פה אבל גדול!! , להתקין ממסר ולגבות כסף מבלי שאתה בטוח ב-100% שזו הבעיה, זה אומר דרשני.. הוא יכול להיות הכי נחמד בעולם, אבל יש בדיקות שאפשר לעשות כדי לזהות את הבעיה הזו לפני שמנחשים..

אני שוב שואל, במידה וזה לא יפתור את הבעיה והוא יחליט שזה הסטרטר (שגם אותו אפר לבדוק לפני שמחליפים!!), האם ברוב נחמדותו הוא יזכה אותך על התשלום הקודם??

ליאור

פורסם

אחת משלוש אפשרויות-

1. מגעים בסטרטר או בסולנואיד שלו

2. בעיה בסוויץ'

3. בעיית חיבורים בדרך

בשלב מסויים זה יהפוך לקבוע ואז יהיה קל מאד לאתר את הבעיה.

פורסם
חשמלאי טוב אמור לדעת מה הבעיה ע"פ בדיקות.... שהוא לא ידוג אותך חבר...

שיבדוק לעומק!!!!

מה הוא חושב שהסטרטר ניתפס?

לגבי ממסר הוא אמור לדעת אם זה יפתור את הבעיה או לא בהנחה שיש לו כיוון.

חוץ מזה לך תנסה עוד חשמלאי אולי הוא ניתקל בתקלה כזאת בעבר, אם החלפת אצלו מצבר לא התחתנת איתו.

יש לך אור בלוח שעונים כשהרכב לא מניע?

מז"א הוא אמור לדעת? הרי אף אחד לא יודע בוודאות.הוא אמר לי שהוא ניסה להתניע כמה וכמה פעמים ובכולם זה הניע לו.

דבר שני,כן ניסתי ללכת לחשמאלי אחר, באתי ואמרתי שיש לי בעיה וכו'..אז הוא אמר לי:עכשיו זה עובד? אמרתי: כן אבל יש בעיות.אז הוא אומר לי: שמע,אני לא יכול לתקן אם אין בעיה עכשיו,כי אני לא יודע מאיפה הבעיה. אני: יופי..אתה חשמאלי ואתה אמור לדעת לאתר? הוא: תגיד לי להחליף מצבר? אני אחליף.אלטרנטור? אחליף..אבל כל עוד שזה עובד אני לא יודע..

קיצור אחרי זה חזרתי למוסניק הראשון שלי..

כל המוסכניקים סתומים או מה??

מישהו יכול להמליץ לי על חשמאלי טוב בירושלים ???

מה אתה מגן על החשמלאי שלך תלך למישהו אחר לצורך חוות דעת שונה.

ראה תגובה למעלה

אין חיה כזו "הוא לא כזה" !!

גם לי יש מכונאי שאני מכיר מהיום שהוצאתי רישיון וגם הוא מעולם לא החליף לי שום דבר שלא באמת צריך, אבל הוא גם מעולם לא גבה ממני כסף על ניחוש!!! , קרה שהחליף פעם מיסב שחשדנו שמרעיש והרעש לא נעלם.. אתה יודע מה הוא אמר לי?.?

"יאללה הרווחת מיסב זה כנראה המיסב השני" וזה באמת היה מיסב אחר על אותו ציר ושילמתי רק על אחד..

להתקין ממסר על הסטרטר זו מעקף שחשמלאים רבים מעדיפים לעשות כשהמגעים בסוויץ' נשרפים עם הזמן ואין להם כח להעביר מספיק זרם לסולונואיד של הסטרטר אבל כן יכולים להפעיל ממסר קטן שהוא בתורו ממתג את הסולונואיד..

זה הפתרון הקל והזול ולרוב גם הלקוחות מעדיפים אותו, אבל ויש פה אבל גדול!! , להתקין ממסר ולגבות כסף מבלי שאתה בטוח ב-100% שזו הבעיה, זה אומר דרשני.. הוא יכול להיות הכי נחמד בעולם, אבל יש בדיקות שאפשר לעשות כדי לזהות את הבעיה הזו לפני שמנחשים..

אני שוב שואל, במידה וזה לא יפתור את הבעיה והוא יחליט שזה הסטרטר (שגם אותו אפר לבדוק לפני שמחליפים!!), האם ברוב נחמדותו הוא יזכה אותך על התשלום הקודם??

ליאור

אני מכיר אותו גם הרבה זמן יחסית,וא סתם באתי אליו אלא באתי אליו אחרי המון המלצות ולכן אני בעדו. למרות שהוא בכלל לא נחמד. (אתה מגיע והוא ישר מתחיל לצעוק..אתה מנסה להסביר לו מה הבעיה והוא לא נותן לך לסיים..בדר"כ הוא אומר: "הבעיה היא ..X .חד וחלק!" ברוב הפעמים הוא צודק כך שהוא תופס מעצמו,ויש לו. עם כל זאת, אני יודע שהוא אמין ולא סתם יחליף חלקים אם לא צריך.

הוא גם עושה לי הנחות מידי פעם. אני מאמין שאם אני אבוא לו עוד חודש ואגיד לו שהממסר לא עזר הוא לא יקח כסף מההתחלה אלא יקזז קצת (לא יודע בדיוק...אבל עדין)

בכל אופן יש לך המלצה טובה למוסניק בירושלים? אני פתוח להצעות..

כפי שאמרתי הלכתי לעוד כמה וראיתי שהדשא של השכן לא ירוק כ"כ כמו שאומרים...

אחת משלוש אפשרויות-

1. מגעים בסטרטר או בסולנואיד שלו

2. בעיה בסוויץ'

3. בעיית חיבורים בדרך

בשלב מסויים זה יהפוך לקבוע ואז יהיה קל מאד לאתר את הבעיה.

הכי טוב שזה יהפוך לקבוע כך אפשר לבדוק מה הבעיה..

המוסכניק שלי אמר שאם הממסר לא יפתור את הבעיה- אז בוודאי שהסטרטר תקול וחייבים להחליפו.

• תוכן חדש...