Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא הלכת על מנעול בין ידית ההילוכים לבלם היד?

הרי שם כביכול אין דפנות לנסר כמו בהגה...

muu4mzwnyyzd.jpg

ובקשר למעולי הגה, ראיתי שיש כאלה ב-90 שקלים, ויש כאלה שמגרדים את ה-200 ש"ח.

נניח שאקנה מנעול הגה, לא אכפת לי להשקיע במנעול טוב, יש לך המלצה למנעול?

תודה:-)

המנעול הזה נראה לא רע,הייתי לוקח אותו בעצמי,הבעיה היא שלא לכל רכב בלם היד נמצא בדיוק מול ידית הגיר,לחלק מהרכבים הבלם או הגיר קרובים או רחוקים יותר מכיסא הנהג,וזה מנעול שנכנס בצורה ישרה בצורה מוחלטת.

פורסם

תחבר רימון מתחת למושב ובתוכנת gps אפשר להפעיל אותו זה מה שאני עשיתי ככה אם הלך האוטו הלך הגנב ;). ככה יחשבו פעמים לפני שיבחרו במקצוע הזה.

פורסם
המנעול הזה נראה לא רע,הייתי לוקח אותו בעצמי,הבעיה היא שלא לכל רכב בלם היד נמצא בדיוק מול ידית הגיר,לחלק מהרכבים הבלם או הגיר קרובים או רחוקים יותר מכיסא הנהג,וזה מנעול שנכנס בצורה ישרה בצורה מוחלטת.

ראיתי סרטון איך מתגברים על הפטנט הזה, מנסרים את המוט עם מסור,תופסים את הקצה עם פלייר פטנט ויש לך דרך לקחת את הרכב, היו מתגברים ככה על מנעולי הפרסה של רב בריח עד שהם יצאו במין פטנט של מוט שנכנס ממש אל תוך התושבת של הידית כך ששום דבר לא חשוף,גם לא עזר...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...