Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל, אם אני אשתמש בסכין יפנית בבית של לקוח או ליד אדם מן הישוב, לא תהיה תגובה מצידו, לעומת מה שיקרה אם אוציא את זו מהכיס לאותו השימוש בדיוק.

ובצדק,

הרי אתה לא תשלוף אקדח או אגרופן כדי לדפוק איתו מסמר, נכון?

אל תיהיה נאיבי ידידי, זה שאתה חובב סכינים למטרת הנאה זה דבר אחד, זה שהחוק מגדיר סכין ככלי נשק זה דבר אחר.

אתה משתמש בסכין מתקפלת לפתיחת מכתבים, אחר משתמש בה בשביל לחתוך את התפוח שבא לו לאכול ועל כל 2 כמוכם יש עוד 80 מטומטמים שמסתובבים עם סכין זהה להגנה עצמית או סתם כדי לדקור מישהו שלא יבוא להם בטוב.

רוצה דוגמה?

מי שמכיר את משפחתי יעיד שאנחנו (ההורים והילדים) מלח הארץ, מאוד מחונכים, מעולם לא אלימים.

לפני איזה 15 שנה היו לנו זוג שכנים מאוד נחמד שמאוד אהבו את ההורים שלנו ואותנו (היתה להם היכרות רבת שנים עוד לפני שהיו שכנים).

היה להם בן צעיר מאחיי הגדולים בשנתיים והוא מה שנקרא- נפל רחוק מהעץ וחשב את עצמו לאיזה עבריין שכבר בגיל 18 היה גונב עם חברים אופנועים וזורקים אותם בחנייה בבניין.

יום שבת אחד היו אצלנו אורחים והשכן עם החברים העבריינים\ערסים שלו (שכבר היו בגילאי 21) התפרעו עם האופנועים בחניית הבניין ועשו המון רעש ועשן.

אבא שלי ירד וביקש בצורה יפה מהשכן שיפסיקו כי צהריים והם עושים המון רעש.

זה השלב שאחד החברים של השכן רץ לכיוון אבא שלי בפוזה מאיימת והשכן הרים יד על אבא שלי.

תוך 15 שניות 2 אחיי הגדולים (היו בני 22 ו-24) הגיעו למטה והתפתחה תגרה בין אבא שלי ו-2 אחיי לקבוצה של 6.

לצערם אח אחד שלי התאמן תקופה ממושכת באומנות לחימה והאח השני סתם יודע לתת מכות כך שמהר מאוד הם התחילו להריח אספלט.

ואז גאון אחד החליט לשלוף על אחי סכין זהה לזאת שבתמונה שלך ברווז בעוד חבר אחר שלו מטיח באחי קסדה.

אחי תפס את הקסדה ואז שולף הסכין קיבל אותה לראש ואת הסכין שאיבד מידו אחי תפס (היא עד היום שמורה אצל אחי במגירה).

התגרה ארכה כ-2 דקות והסתיימה רק כאשר הוריי השכן הגיעו ואביו פשוט נתן לו סטירה והתנצל בפניי משפחתי מליון פעם כי הם ידעו שאנחנו רחוקים מהדברים האלה.

לאחר שעה הוריי השכן ירדו לדירת הוריי להתנצל שוב ורצו לקבור את עצמם מבושה (למרות שהבן שלהם ישב באותו זמן מנופח מכל הכיוונים בדירה שלהם).

ואז מתחיל פרק ב'...

כ-3 שעות לאחר התגרה הוריי ירדו ללוות את האורחים לרכבם כאשר לפתע חבורה של מעל 20 צעירים עם שרשראות ברזל, לומים,קרשים וסכינים מתחילים לצעוד לכיוונם ממרחק של כ-50 מ'.

לצערם הפעם כבר התייצבו מולם אחיי שהפעם אחד מהם כבר היה חמוש בסמית' אנד ווטסון 9 מ' שנחשף פעם אחד כדי "להראות" וחזר מיד למכנס.

זה עשה את האפקט כי בתוך פחות משניה הם הפכו לשוחרי שלום גדולים יותר מאלה שהיו על המרמרה והתחילו לצעוק לנו "רק באנו לעשות סולחה!!!".

לאחר דין ודברים (הם באו כאמור לעשות שלום ורק לבקש בחזרה את הסכין, שרשרת שככל הנראה נתלשה מאחד הצעירים ו-2 עגילים, לא היה לאחיי מושג לגבי השרשרת, עגילים אכן נתלשו מאוזניי אחד הבחורים (הוא הגיע עם אוזן "קצת קרועה" אבל לא היה מושג היכן הם) הם הבינו שלא יצא להם כלום, מקסימום תיק במשטרה אז הם התחפפו ולא חזרו.

זו דוגמה למה שקורה בארץ, אתה עלול להקלע לסיטואציות מבלי שתרצה ואלה בדיוק הסיטואציות שבהן אתה מסיים עם דקירה (כי תמיד יש למישהו שם סכין) וגם כשאתה חושב שהתקרית הסתיימה היא לא בטוח הסתיימה.

זו גם דוגמה במיוחד בשבילך ברווז שתבין למה אתה מקבל תגובות מוזרות מאנשים מהשורה שרואים אותך שולף סכין מתקפלת כדי לפתוח קרטון.

יש בארץ מצב מאוד קשה של אלימות, הדבר היחיד שאני כן ממליץ לאנשים זה ללמוד אומנות לחימה, זה גם טוב לבריאות וגם עשוי להציל את חייך.

סכינים ושאר אמצעי הגנה- אפקטיבי למי שיודע מה לעשות עם זה ומסוכן מאוד עבור מי שלא יודע מה לעשות עם זה (לראייה, אם אחי היה מהטיפוס העברייני אז אותו עבריין ששלף סכין יכל כבר להיות מת).

התחמשות זה לא הדרך לפתור אלימות, זו דרך לייצר עוד אלימות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...