Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז לפחות אני לא אממן להם ארוחות עד סוף ימי חייהם,ולא תארים או לימודים,או כל הנפצה אחרת.

כשאתה מונע את חירותו של האדם , גם אם ביצע פשע , ולא נידון לגזר דין מוות , אתה לא יכול לשלול ממנו את הזכויות הבסיסיות , אוכל ושתיה אלו זכויות בסיס. , בקשר ללימודים אני מעדיף שכספי משלם המיסים ילכו על השכלה לאסירים (מלבד אסירים בטחוניים) , מאשר שאותם אסירים ישתחררו ויחזרו לפשע.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ותראו שהרצח הזה יסתיים באישפוז כפוי כי העו"ד המלומד כך יציג זאת אדם פסיכי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
צריך להיות בן-אדם חולני ברמות,

מעורער בנפשו.

זו דוגמה מובהקת לאדם פסיכוטי,

.

לא יודע אם כיוונת לזה אבל אני חותם על כך שזה בדיוק הולך להיות קו ההגנה של אותו רוצח.

עורכי הדין שלו יטענו לאי שפיות\רצח כתוצאה מהתקף פסיכוטי, ישימו אותו באישפוז להסתכלות, שם יאשרו את ההבחנה הזאת והבנאדם ייצא מכך ללא מאסר.

לגבי מצב הפשיעה בארץ,

פשוט עצוב, אני אמנם נמצא רחוק אבל מאוד מחובר למה שקורה בארץ ועוקב אחר החדשות באדיקות ואני כל יום נהיה יותר ויותר מתוסכל, אין יום בלי דקירות, אין יום בלי רציחות, אין יום בלי מקרי אונס מדווחים (לכו תדעו כמה יש שלא מדווחים).

גם אי אפשר למפות את זה ולהגיד "ביישוב כזה או אחר אין פשיעה", זו הפכה למכת מדינה ואין לנו את מי להאשים פרט לחינוך שילדים מקבלים מהוריהם.

כשאני נכנס לסופר בארץ ורואה אישה מתפרצת על הבת שלה בצעקות "דיי כבר!!! תשתקי יא בת זונה!!! שאלוהים ייקח אותך!!!" כי הילדה הציקה לה שתקנה לה משהו, מה אפשר לצפות מאותה ילדה?(למען הסר ספק, סיפור אמיתי לחלוטין).

כשהורים אלימים אין מה לצפות מהילדים לצאת אחרת.

גדל בארץ *נוער שלא אכפת לו מכלום, אין לו ערך לחיים של עצמו, בטח ובטח לא לחיים של אחרים או לרכושם, יש אוזלת יד של המשטרה שנובעת בעיקר ממערכת משפט אימפוטנטית שמתגמלת פושעים כבדים באפשרות להוצאת תואר על חשבון משלם המיסים (כך גם לגבי מחבלים...).

אל תטעו, אנחנו לא רחוקים בכלל מארצות הברית כמו שאנחנו רוצים להאמין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת היא שלא "כיוונתי" לכך, וכתבתי זאת מתוך זעזוע...

אמנם אתה צודק, ולא מן הנמנע שלעורך דינו זו תקרוץ כהגנה משו משו כמו שאומרים,

הרי לפליליסטים בארץ ברובם אין בעייה למכור את המצפון בשביל מוניטין,

ולמי אכפת אם בעוד פרק זמן לא ארוך, עורף הראשים ימצא את דרכו בחזרה לחברה :shock:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הרי לפליליסטים בארץ ברובם אין בעייה למכור את המצפון בשביל מוניטין,

ולמי אכפת אם בעוד פרק זמן לא ארוך, עורף הראשים ימצא את דרכו בחזרה לחברה :shock:

שמע,

זו העבודה שלהם,אי אפשר לבוא אליהם בתלונות.

כן אפשר לומר שיש להם את העבודה הכי מגעילה כי בסופו של יום תפקידם למזער נזקים ולהוציא את מיטב "מיצי הזבל" של החברה הישראלית כטלית שכולה תכלת ולהחזירם לחברה, בעבור כסף.

מתנצל בפני עורכי הדין הפליליים פה בפורום (אם ישנם כאלה), אבל כן, יש לכם עבודה שמבחינה ציבורית היא מגעילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לאו דווקא (כמובן אם איני טועה), הרי יש פליליסטיים שמתפקדים כקטגור מטעם המדינה, לא?

אמנם בארץ אפשר לנגב עם תלוש ההכנסה שהם מקבלים אני מניח (מלבד האולסטארס),

אבל לפחות זה לא אוכל אותך, אלא ההפך, אתה עוזר להביא את הפושעים לדין.

או שבארץ זה לא עובד ככה, והקטגור זה פשוט פליליסט "רגיל",

שהמדינה משלמת לו,

ואז זה אחד שבמקרים מזדמנים גם מייצג את הרעים?

DOESN'T WORK HARD

פורסם

איך אמר אחד המאזינים של נתן זהבי: "לא הפרסים יגמרו אותנו, אלא הערסים".

כבר בכמה הזדמנויות בעבר כתבתי כאן שלא האיראנים, לא הסורים (שעל הגדר, Yeah right...) ובטח שלא הפלסטינים יחסלו אותנו. אנחנו אוכלים עשרה כמוהם לארוחת בוקר של שבת, תוקעים גרעפס טוב ומבקשים עוד תוספת.

הבעיה שלנו היא אנחנו. ביבי מדבר בועידת הליכוד על כך שהממשלה החזירה את תחושת הבטחון האישי לאזרחים בזכות מערכת כיפת ברזל. ספרו את זה לגדי ויכמן ז"ל.

גם אצלי האסוציאציה הראשונה שעלתה בראש כששמעתי על הצתת חנותו של המסתנן היתה ליל הבדולח. הפכנו להיות חברה שונאת זרים, אלימה (גם כלפי עצמה), גזענית (שוב - גם כלפי עצמה) ובורה. מישהו אמר אירופה בשנות ה-30'?

כנראה שזוהי המציאות כאשר מפלגות נבחרות לכנסת בהתאם למידת הכוח שהן לפחות מתיימרות להפעיל כנגד כל מי שלא בא להן טוב בעין. אתם יודעים, "רק ליברמן מדבר ערבית" וכל הבולשיט הזה.

כשאני אומר שהגרעין האיראני מעניין לי את התחת ושהפלסטינים לא מזיזים לי את הביצה, יש אנשים שחושבים שנפלתי על הראש. אני לא.

אני פשוט יותר מודאג מהפערים החברתיים ההולכים וגוברים, מחוסר החינוך, מאיבוד הסמכות שמורים בעבר זכו לה, מתרבות ה"סמוך" שהשתרשה כאן לצד השחיתות שפושה בכמעט כל מנגנון שלטוני, מאובדן כוח הקניה של המטבע המקומי, מהשתלטותם של תאגידים על השוק והפיכתו לקרטל, מדריסת זכויות היסוד של האזרח הקטן, מהבירוקרטיה שמאמללת כל מי שנאלץ לבוא איתה במגע ומאוזלת ידה של המשטרה.

האיומים האלה הרבה יותר קיומיים ומוחשיים מאשר איזה טיל איראני שאולי יפול פה - רוב הסיכויים שלא.

כשיטפלו בכל אלה, אני מבטיח להיות הראשון שידאג מהאיראנים. עד אז, תמשיכו להיות עדר מטומטם, תצביעו בהמוניכם גם בבחירות הבאות לאותן מפלגות שפותחות לכם את השושנה על יבש (אבל מבטיחות להיכנס בערבים!) ותמשיכו להתפלא מאין באות עלינו כל הגזירות הללו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הרבה לפני המאזין של זהבי, נכתב "מחריביך ומהרסייך מקרבך יצאו":shock:,

לצערי, בדיוק מה שאתה מתאר...:cry:

לא רוצה להיות נביא זעם חו"ח, אבל כואב לי לשמוע את כל הדברים האלו,

ועוד יותר כואבת לי העובדה שלאור המבניות של הפוליטיקה בישראל -

להצביע בבחירות לא יכול לשנות שום דבר, אני פשוט מרגיש חסר אונים.

אם להצביע לא עוזר, איזה פתרון יש? אני לא רוצה להישמע הזוי ולהגיד הפיכה.

שמענו מספיק תמהוניים שעשו חוגי אוהל בקיץ האחרון...

פתרונות ריאליים, מישהו?? :|

קבל +1 גדול על השאלה לביבי,

הלוואי ויכולנו לעמת אותו איתה,

באמת הייתי רוצה לשאול אותו מה שווה כיפת ברזל,

ועל איזה תחושת בטחון הוא מדבר,

כשקורים דברים כאלו חדשות לבקרים...

וכמו כן - אותם איומים אכן מוחשיים יותר מכל פצצה, עוצמתית ככל שתהיה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
כשנסעתי לפני כמה שנים לטיול עם חברים בבניאס, לקחתי איתי מאצ'טה.

כלי שימושי ביותר באותם תוואי שטח, ללא שום ספק.

אחד מהחברים, כשראה אותי מעמיס אותה אל לתוך תא המטען, שאל אותי אם השתגעתי,

ולמה לעאזזל אני מביא כזה דבר... וואיי וואיי אם יתפסו אותנו עם זה.

כאילו הבאתי את זה כדי לבתר גופות. :shock:

זה השתרש ברמה שאנשים רגילים לצאת מנקודת הנחה כזו.

אתה מדבר על משהו ענקי. אני מדבר אתך על משהו קטן וחמוד, שיעיל לפתיחת קרטונים של ציוד, מכתבים, דבק, הוצאת סיכות שדכן וכולי. והתגובה היא אותה תגובה.

ks1660.jpg

על המסך שלי התמונה יותר גדולה מהסכין במציאות. הסכין הזו חד משמעית יותר קטנה ויותר דקה מסכין יפנית. כשהיא חדשה היא גם יותר חדה מסכין יפנית. הרבה יותר נוחה לשימוש מסכין יפנית.

אבל, אם אני אשתמש בסכין יפנית בבית של לקוח או ליד אדם מן הישוב, לא תהיה תגובה מצידו, לעומת מה שיקרה אם אוציא את זו מהכיס לאותו השימוש בדיוק.

להצביע בבחירות לא יכול לשנות שום דבר, אני פשוט מרגיש חסר אונים.

אם להצביע לא עוזר, איזה פתרון יש? אני לא רוצה להישמע הזוי ולהגיד הפיכה.

שמענו מספיק תמהוניים שעשו חוגי אוהל בקיץ האחרון...

פתרונות ריאליים, מישהו??

הצטרפות למפלגה גדולה וניסיון להנחיל לה אלמנטים חברתיים, היבחרות לראשה והתמודדות לכנסת בעתיד. או הקמת מפלגה חדשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הצטרפות למפלגה גדולה וניסיון להנחיל לה אלמנטים חברתיים, היבחרות לראשה והתמודדות לכנסת בעתיד. או הקמת מפלגה חדשה.

כאן קצת איבדתי אותך :\

את זה, איך אמורים לעשות?

עזוב בקטנות, ושינוי בסגנון של גם מים יעשו חור בסלע,

כמו שאלעד כתב - אין לנו זמן לצערי להיות שאננים,

וכמו שאני רואה את זה -

מבניות הפוליטיקה הישראלית, בין אם זה מתבטא בשיטת הבחירות ובין אם בדברים אחרים,

היא כזו שלא משאירה שום אפשרות להתקדם בתוכה, לאלו שאינם מקורצים מה"חומר המתאים"

(ולא קשה לנחש מהו, עם הספינים המרהיבים שרה"מ ורה"א עושים)

אם אתה לא מושחת, המערכת תשחית אותך בדרכך למעלה.

אלא אם כן כמובן, אתה בא מהבית עם רזומה ויכול לדלג ישר לפסגה.

(ע"ע לפיד ויחימוביץ' ,שבאו עם אהדת הציבור מעברם בתקשורת ואי לכך,

יכלו ישר לדלג לשלב הסופי של התמודדות על עמדה בה באמת יש אפשרות להשפיע,

לפחות יחימוביץ', את לפיד טרפדו לפני שהייתה לו הזדמנות :|:lol:)

אם אתה מנסה להתחיל את דרכך מהשטח בפוליטיקה הישראלית, יש שתי אפשרויות -

או שלא תצליח "לפרוש כנפיים",

כי אתה לא מוכן לוותר על עקרונותיך ולהשתתף בחגיגת ה"קרוב לצלחת",

או שתצליח, אבל זה במחיר איבוד העקרונות.

ואז מה עשינו בזה?

הגעת למעלה, ובסופו של דבר זה אתה בדיוק אותו הדבר שפחדת ממנו :wink:

בנוגע להקמת מפלגה חדשה, שוב, ע"ע לפיד.

וגם אם נצייר מצב בו הספין המהולל לא היה קורה,

והוא כן היה מקבל את הצ'אנס להתמודד,

היה רץ, ו...?

שוב, כמו שהכל עובד כאן, גם אם היה נבחר לראשות הממשלה,

(ואני בכלל לא נכנס לדיון פוליטי של בעדו או נגדו, סתם מצב היפוטתי)

יכלו לגנוב לו זאת מבית האצבעות, גם את זה כבר ראינו קורה כאן...

או שנניח והוא לא נבחר לראשות הממשלה, אבל מקבל הרבה מנדטים.

מה הוא יעשה איתם?

אם תנסה לשנות את שיטת הבחירות אני הספק אם תצליח מהכנסת פנימה,

אלא אם יש לך כוח עצום...

כי רוב חברי הכנסת לעולם לא יוותרו על הקרקס הפוליטי שלקח להם שנים לתת לו לגיטימציה ציבורית,

והם לא ישתינו לבאר ממנה הם שתו, ומתכננים להמשיך לשתות כל חייהם...

DOESN'T WORK HARD

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כשאתה מונע את חירותו של האדם , גם אם ביצע פשע , ולא נידון לגזר דין מוות , אתה לא יכול לשלול ממנו את הזכויות הבסיסיות , אוכל ושתיה אלו זכויות בסיס. , בקשר ללימודים אני מעדיף שכספי משלם המיסים ילכו על השכלה לאסירים (מלבד אסירים בטחוניים) , מאשר שאותם אסירים ישתחררו ויחזרו לפשע.

אבל ככה נוצר מצב שלפושעים כבר לא אכפת להיכנס לכלא. 3 ארוחות ביום, בגדים נקיים, השכלה, שרותי דת, חדר כושר...

כלא צריך להיות מקום שלא רק אנשים נורמטיביים יפחדו מלהכנס אליו.

צריך לעשות הבדלה בין אסירים ברי שיקום לכאלה שלא שווה להשקיע בהם שקל. למשל, גזר דין מוות לרוצחים כמו ה"בעל המסור" הזה יכול לחסוך לא מעט כספי מיסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הרבה לפני המאזין של זהבי, נכתב "מחריביך ומהרסייך מקרבך יצאו":shock:,

לצערי, בדיוק מה שאתה מתאר...:cry:

סתם בשביל הפרוטוקול:

ראשית, הפסוק המדויק הוא "מהרסיך ומחריביך ממך יצאו", והוא נאמר בספר ישעיהו פרק מ"ט פסוק י"ז. במקור דובר על נבואה שבה מהרסיה ומחרביה של ירושלים יצאו ממנה, כלומר: יעזבו אותה.

במרוצת הזמן המשמעות שלו התהפכה למה שאנחנו מכירים כיום.

ראה פה: http://www.safa-ivrit.org/expressions/more.php

לגבי שאלתך מה ניתן לעשות: הפיכה כנראה אינה רלבנטית עבור מדינת ישראל, לטוב ולרע. הפתרון אם כן הוא פשוט להימנע מלהצביע למי מהמפלגות שבראשן עומד אחד מהטריו הנודע לשמצה ביבי-ברק-מופז. תצביעו למפלגות שמתמקדות בשיפור מדיניות הפנים: רווחה, דאגה לפרט, חלוקה הוגנת של נטל המסים, השקעה בלתי מתפשרת בחינוך ומלחמה בשחיתות השלטונית.

עזבו אתכם ממדיניות חוץ ואג'נדה בטחונית, כולם בסופו של דבר עושים בתחומים האלה בדיוק את אותם הדברים. לאורך ההיסטוריה של מדינת ישראל השמאל הוא זה שדיבר על החזרת שטחים והימין הוא זה שביצע את זה בפועל. כיפת ברזל היתה יוזמה של עמיר פרץ וגדר ההפרדה של אריאל שרון. איך אמר רבין ז"ל: "נלחם בטרור כאילו אין תהליך שלום, ונמשיך בתהליך השלום כאילו אין טרור".

למעט חנין זועבי וחבר מרעיה, אף אחד מחברי הכנסת אינו באמת מעוניין בהשמדת המדינה או במסירתה לערבים. זה שלחלקם יש מבט על הסכסוך הישראלי-פלסטיני שאולי אינו מיישר קו עם דעת רוב הציבור הישראלי עדיין לא אומר שבתחומי מדיניות הפנים הם פחות טובים ממה שיש עכשיו. למעשה, ממה שיש עכשיו אין כבר לאן ליפול - מכאן אפשר רק לטפס.

מדהים כמה שאין קשר בין המקרה שהביא כאן פותח השרשור לבין התגובות פה :roll:

מי לדעתך הגיב שלא לעניין? לדעתי כל התגובות כאן דווקא די ענייניות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
כאן קצת איבדתי אותך :\

את זה, איך אמורים לעשות?

איך? אני לא יודע. אני לא פוליטיקאי.

אולי מישהו שרק הצטרף לפוליטיקה יוכל לדעת.

אולי אחד הפעילים יוכל לדעת.

ואולי, רק מי שיש לו כסף לחיות ולחיות טוב, יכול להצטרף לפוליטיקה. אבל אז, מה הטעם באחד כזה שירוץ לרשות מפלגה? את הבעיות הרציניות, אין לו טעם לנסות לשנות, כי מה אכפת לו?

סתם כמה הגיגים בנושא...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אל תשכח את אראל מרגלית. הבנאדם אמור לשבת על כמות נכבדת של כסף, ועדיין זה לא מונע ממנו לפעול לטובת החברה בירושלים, והוא אף התמודד בפריימריס של מפלגת העבודה כשהוא מביא איתו אג'נדה חברתית.

לא הכל שחור.

• תוכן חדש...