Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום,

בהנעה ראשונה (בבוקר או לאחר חניה ממושכת) הטורים עולים למעל 1500 טור ולאחר כמה שניות יש ירידה איטית

לרמה רגילה של מתחת ל1000 טור ב D,

מעבר לזה כאשר הרכב קר, בהעברץ ידית ההילוכים ישנן חריקות ורעשי מתיחה.

האם יש למישהו מושג במה מדובר במקרים הנ"ל

תודה מראש

בני

פורסם

לפעמים כאשר אני מעביר הילוכים כאשר האוטו קר אז בדרך כלל ל R אז מורגשת מכה קל האם יש ממה לדאוג ?

• ספונסר פורום
פורסם

אין מה לדאוג, זו התנהגות סטנדרטית של הגיר.

בהנעות קרות המנוע מעלה את הסל"ד סרק כדי לגרום למנוע להתחמם מהר יותר.

העובדה הזו בשילוב עם העובדה שהשמן גיר עדיין קר ולא הגיע לטמפרטורת עבודה גורמת למכות שאתה מרגיש.

בכל אופן אני ממליץ לך לבדוק מתי בפעם האחרונה החליפו שמן גיר ובמידה ולא החליפו אז בטיפול הבא תבקש שיחליפו שמן גיר.

פורסם

בוקר טוב,

לגבי שמן הגיר, לפי בדיקת צבע הוא די חדש צבוע ורוד שקוף ודי נקי,

השאלה שלי האם גם בימים חמים יש את אותה תופעה בהנעה ראשונית לאחר חניה ממושכת (לילה ויותר)

התופעה המורגשת היא בהערבת הילוכים נקישה ורעשים של רצועות נמתחות, האם זה יכול להיות ?

בני

• ספונסר פורום
פורסם

אם הרעש הוא כ"כ גרוע כמו שאתה מתאר אז גש למוסך שישמעו את הרעש ויתנו לך אבחנה מקצועית.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון התקלה.

• תוכן חדש...