Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יצאת אחרון בתחרות, נכון? :wink:

סיימתי במקום תשיעי מתוך 14, שזה לא נורא בשביל פעם ראשונה על המכוניות הללו. הרמה מאוד מאוד גבוהה אצל חלק מהחבר'ה, הם מסוגלים לעשות את המסלול בצורה מדויקת פעם אחרי פעם בלי הפסקה - גם בגלל שהם מוכשרים וגם בזכות העובדה שהם כבר רגילים למכוניות. אצלי גם ביום השלישי היו סשנים שעשיתי ספינים או יצאתי מהקווים. אני בעיקר מרוצה מכך שבמוקדמות, כשהשופטים חילקו ציונים בשביל למקם את המתחרים אחד נגד השני (1 נגד 14, 2 נגד 13 וכולי), סיימתי במקום השביעי עם ציון של 90, גבוה יותר משל כמה מהחבר'ה הותיקים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יפה יפה, אין ספק שאני מקנא (אפילו שנהגתי בפורמולה :lol: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

2 רשמים מהסרטון:

1) כיף!!!!! כל הכבוד! ועריכה יפה :-)

2) חייב להיות שרשור של שירי נהיגת כסאח, זה פשוט מתבקש :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היתי בטוח שאתה ציני כשכתבת שזה נערך בהונגריה (כמו אי שם בקפריסין). מסתבר שזה אכן בחו"ל :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כל הכבוד!

עצוב שצריך להגיע עד הונגריה בשביל לבצע את הפעילות הזו...

אהבתי מאוד את המדבקה על החלון האחורי בצד שמאל (דקה 2.40)

Built, not bought !

:)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ואוו, סרטון יפה! איכותי ביותר.. :wink:

אהבתי מאוד את הזווית של המצלמה עלייך בתא הנהג, לראות קצת מה אתה עושה עם ההגה,

מה שהיה חסר זה קצת זווית מצלם אחר, מבחוץ - כאדם שצופה בך.

בכל מקרה- סרטון מדהים.

פורסם

אל תלמד ממני בנוגע להגה. זה הגה מאוד שונה מההגה שאליו אני רגיל, והוא מסתובב לבד הרבה פחות מהר. במקום שאני אזרום איתו, אני צריך לסובב אותו בכוח וכתוצאה רואים כמה אני עובד קשה. אצלי במיאטה מספיק לזרוק את ההגה והוא כבר מסתובב במהירות עם כיוון ההחלקה. זה מאוד מקל על השליטה ברכב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני כל הכבוד על היוזמה המבורכת ביצירת הסרטון הנחמד הזה, מצליח להעביר אלינו את החוויה בצורה מצויינת !

עושה רושם שהמכוניות לא מספיק מטופלות/מלוטשות, ישנו קטע בסרטון בו אתה מכניס הילוך ורואים כמה המהלך ארוך, בערך כמו של טרנזיט משנות ה 70.

לא הפריע לך בניהוג ?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

יופי של סרטון, מעורר קנאה אצל כל חובב אדרנלין!

בתור עורך ואפטריסט במקצועי -

הייתי משנה שם כמה דברים אבל אחלה קצב ויופי של עריכה על ביטים,

יש פוטנציאל, כל הכבוד! :wink:

פורסם

עושה רושם שהמכוניות לא מספיק מטופלות/מלוטשות, ישנו קטע בסרטון בו אתה מכניס הילוך ורואים כמה המהלך ארוך, בערך כמו של טרנזיט משנות ה 70.

לא הפריע לך בניהוג ?

בהתחלה הראיתי את הידית למכונאים ושאלתי אם זה תקין, אמרו שאין בעיה. ניסיתי - ובאמת אין בעיה! :lol:

המהלך טיפה ארוך אבל השילוב מספיק מדויק ובגלל שהידית מרגישה ככה, אפשר ממש בקלות להעביר הילוכים תחת לחץ, תוך כדי דריפט. הקלאץ' מאוד מדויק והמנוע כל-כך חזק שאפשר להתחיל נסיעה בהילוך חמישי (גם כי ההילוכים קצרים כל כך). בפועל התחלנו בהילוך שני ומרבית הזמן הייתי בשלישי (אחרים היו ברביעי). מעבר לזה - המכוניות מרגישות מקשה אחת ועובדות מעולה.

יופי של סרטון, מעורר קנאה אצל כל חובב אדרנלין!

בתור עורך ואפטריסט במקצועי -

הייתי משנה שם כמה דברים אבל אחלה קצב ויופי של עריכה על ביטים,

יש פוטנציאל, כל הכבוד! :wink:

תודה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יפה מאוד אחלה של סירטון,אם כי היתה חסרה הזוית המרוחקת יותר מידי פעם.

לגביי הרכבים עצמם,רואים שיש שם כל מיני רכבים,האם הם זהים מבחינת המנועים/ההספקים או שכל אחד מגיע עם מה שבא לו?

פורסם
יפה מאוד אחלה של סירטון,אם כי היתה חסרה הזוית המרוחקת יותר מידי פעם.

לגביי הרכבים עצמם,רואים שיש שם כל מיני רכבים,האם הם זהים מבחינת המנועים/ההספקים או שכל אחד מגיע עם מה שבא לו?

כמו שכבר אמרתי, לצערי הזווית המרוחקת לא התאפשרה בגלל אופי התחרות והנסיעה על המסלול.

היו שם בערך חצי חצי E30 ו-E36 (כלומר סדרה 3 משני דורות שונים) וגם סילביה אחת. לב.מ.וואים יש מנוע V8 בנפח 4 ליטר (מסדרה 5 בעיקר) עם יותר מ-300 כ"ס, וגם מנועי M3 מהדור הישן יותר עם 240 כ"ס או פחות. בעיקר V8. לסילביה היה 2.0 טורבו.

הנה סרטון נוסף שעשיתי עבור חבר. שימו לב ליתרון של האוטו שלו מבחינת זוויות - הגלגלים הקדמיים יושבים ממש מחוץ לבתים שלהם וכתוצאה הם יכולים לפתח זוויות גדולות יותר. בנוסף הוא עושה את מרבית המסלול על הילוך רביעי וזה אומר שהגלגלים האחוריים מסתחררים במהירות גבוהה יותר - כלומר הרבה יותר עשן (יש רגעים בסרטון שהעשן אשכרה מכסה את כל התמונה).

כמו קודם - מומלץ להעביר ל-720P לפני הצפייה!

http://www.youtube.com/watch?v=uqP0H2LvV64 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...