Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה סרטון, עריכה ונהיגה.

אכן העלית חיוך גדול על הפנים שלי, בזמן שצפיתי בזה.

ברווז, דריפט הוא משהו נרכש. כמובן בהנחה שיש יכולת

מוטורית בסיסית ;-)

שים נהג ותן לו 1000 שעות אימון, עם מדריכים טובים שכבר עשו

כמה דריפטים בחיים, והוא יכול להיות אחלה דריפטר. זה לא משהו שאינו

אפשרי. וכמו שכתב רוני, עם הרבה עבודה קשה ויוזמה, הם מצליחים

לעשות את זה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה זכר תמה אם אתה נקבה תמהה

אני תמה איך בחור כמוך שואל כאלה שאלות :-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה חייב להסכים איתי, שלישראלים אין שום יתרון שקשור לדריפטינג, אפילו אפשר לומר שאין שום ניסיון, פה זה לא שוודייה שאתה עושה דריפט ברחוב כי אתה נוסע על קרח... בגלל זה אני תמה (תמהה? איך כותבים? :roll: ) כל כך.

כן, אבל לישראלים יש חוצפה!

אדם ואפרת התאהבו בספורט הדריפטינג במסגרת העבודה שלהם כמדריכי נהיגה מתקדמת בארץ. מכיוון שהם הבינו שכאן זה לא יעבוד, הם החליטו לעבור להונגריה בשביל להתחרות. לאט לאט ועם קצת חוצפה ישראלית הם הצליחו להכנס לברנז'ה שם, להכיר אנשים ולהבין שאפשר לבצע את החלום שלהם - הקמת בית ספר לדריפטים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לי מושג בדריפיטינג, אבל הצילום והפסקול פשוט מעולים. כיף לראות וחבל שאני לא יכול להתנסות בעצמי.

פורסם

בהחלט עושה חשק!

סרטון יפה, וערוך נהדר עם השיר.

שאלה, איזה ערך מוסף יש למגבים בעת דריפט?

מגאן 265

פורסם

שאלה, איזה ערך מוסף יש למגבים בעת דריפט?

ככל הידוע לי - כלום. זה פשוט שלידית של המגבים יש נטייה לזוז כשידי הנהג פוגעות בה בזמן שהן מנסות באופן נואש לסובב את ההגה מהר מספיק בשביל לא לעשות ספין :lol:

אם כבר, אז שים לב לאלגנטיות שבה אני מפסיק את פעולת המגבים בשניה 1:47 תוך כדי נעילה נגדית כמעט מלאה. אין, שנים של אימון.:wink:

ותודה לכולם. הסנכרון עם המוזיקה זה מה שעושה לי את זה גם - ולא יאומן כמה עבודה נדרשת בשביל לגרום לזה לעבוד. דווקא בחירת השיר הייתה קלה - האלבום הזה מתנגן אצלי הרבה לאחרונה וכששמעתי את השיר מיד ידעתי שהוא מתאים בול לסרטון מהסוג הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה מחמיר עם עצמך רוני - ראיתי מדריכי נהיגה מתקדמת ונהגי מסלול מדופלמים שהתפלק להם "ביף" צורמני בצופר באמצע ההקפה. אז במקרה של עבודת הגה קדחתנית בזמן החלקה מצד לצד זה בהחלט סביר. אני כבר חבטתי עם היד במאותתים, במגבים, בשמשה ובקורה A בהזדמנויות שונות.

אם כי, עד כמה שאני יודע - בזויות כאלו ובמכוניות כאלו - נותנים להגה לעבוד בשבילך: רק נותנים לו "תנופה" בעזרת תנועת יד ראשונית וחזקה - ומשם זה המומנט המחזיר שעושה את העבודה בשבילך עם ידיים ברבע לשלוש בתור "בקרת איכות."

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם כי, עד כמה שאני יודע - בזויות כאלו ובמכוניות כאלו - נותנים להגה לעבוד בשבילך: רק נותנים לו "תנופה" בעזרת תנועת יד ראשונית וחזקה - ומשם זה המומנט המחזיר שעושה את העבודה בשבילך עם ידיים ברבע לשלוש בתור "בקרת איכות."

ידוע. כך אני נוהג עם המיאטה - זורם עם ההגה במקום להילחם איתו. רק שכנראה בב.מ.וו לא שמעו על זה. ההגה ב-E30 שנהגתי עליה לא הסתובב לבד, וגם לא הסתובב כשנתתי לו תנופה. היה צריך לתפוס אותו בכוח ולסובב. התוצאה הייתה המון ספינים ביום הראשון, עד שלמדתי אותו כמו שצריך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הקטע עם ה"פוו פייטרז" ברקע גרם לי לשבת ולחייך כמו דביל מול מסך המחשב.

מתי מתי מתי זה יגיע לישראל?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סרטון מגניב , מה שהיה חסר לי זה קצת זווית צילום חיצוניות שלא קשורות לרכב , לראות איך המכונית על המסלול ולא רק מתוך הרכב אל המסלול .

מה גם שבאמצע הסרטון שנעצרת מאחורי הרכב עם הספויילר , והמוזיקה במקביל הייתה בירידה לשם העליה (בקטע שהוא צועק) ואז הייתי בטוח שאני הולך לראות שיירה של רכבים עושים דריפטים אחד אחרי השני , ושוב אותם זוויות צילום זה קצת הרס את הclimax של הסרטון . במקום לעלות מדרגה חזרנו לאותה זווית צילום .

הסרטון + השיר מגניבים מושקעים (המסך המופצל אחלה אפקט ) אבל הייתי רוצה קצת זווית צילום מבחוץ

בהצלחה רוני ושתהנה כמה שיותר :wink:

פורסם
סרטון מגניב , מה שהיה חסר לי זה קצת זווית צילום חיצוניות שלא קשורות לרכב , לראות איך המכונית על המסלול ולא רק מתוך הרכב אל המסלול .

מה גם שבאמצע הסרטון שנעצרת מאחורי הרכב עם הספויילר , והמוזיקה במקביל הייתה בירידה לשם העליה (בקטע שהוא צועק) ואז הייתי בטוח שאני הולך לראות שיירה של רכבים עושים דריפטים אחד אחרי השני , ושוב אותם זוויות צילום זה קצת הרס את הclimax של הסרטון . במקום לעלות מדרגה חזרנו לאותה זווית צילום .

מסכים איתך לגמרי - צילום מבחוץ היה משדרג את הסרטון, וגם עליית מדרגה ברמת ה"טירוף" אחרי הקטע השקט (שיירה בדריפטים היה יכול להיות מעולה).

רק מה - לצערי לא הייתה אפשרות לצלם מבחוץ כמו שצריך כי היה מותר רק רכב אחד על המסלול בכל זמן, ומאותה הסיבה לא הייתה אפשרות לשיירה. בפעם אחרת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...