Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, הייתי מעוניין להתייעץ איתכם.

קיבלתי את הרכב לפני כ-15 יום. כבר ביום הראשון הרגשתי שההגה אינו ממוקם לגמרי באמצע בנסיעה בקו ישר. ניגשתי לסוכנות, הם בדקו את מצב האוויר בגלגלים, ואכן היה עודף גדול של אוויר. הורדנו את האוויר לרמות המתאימות.

לאחר כשבועיים וחצי של נסיעה, וככל שנסעתי יותר עם הרכב, אין לי ספק שיש צורך בכיוון פרונט, כי ההגה פשוט עקום בנסיעה בקו ישר. לא יודע אם זה קטנוני מצידי (או סתם פדנטיות), אבל משהו מרגיש לי לא נוח כשאני נוהג כך. האם הייתם מכניסים רכב של שבועיים וחצי על הכביש לכיוון פרונט, או שעדיף להתעלם ולהתרגל לכך שההגה קצת (או קצת הרבה, תלוי את מי שואלים) עקום?

תודה רבה מראש.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• ספונסר פורום
פורסם

כיוון פרונט זה עניין שבשגרה ויכול להיות שהפרונט יצא מאיזון כשהרכב עלה/ירד מהמוביל.

גם אם תעשה כיוון פרונט מיליון פעמים זה לא יגרום נזק לאוטו.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מכון פרונט מומלץ.

פורסם

שלום, תודה רבה. אני מאזור הצפון. בסוכנות שבה רכשתי את הרכב הפנו אותי על חשבונם כמובן למקום שעושה כיווני פרונט בעיר שלי.

העניין הוא שעדיין לא החלטתי האם לגשת כי עד עתה חששתי שאולי זה 'לא הכי בריא' לרכב שנמצא שבועיים וחצי על הכביש.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
שלום חברים, הייתי מעוניין להתייעץ איתכם.

קיבלתי את הרכב לפני כ-15 יום. כבר ביום הראשון הרגשתי שההגה אינו ממוקם לגמרי באמצע בנסיעה בקו ישר. ניגשתי לסוכנות, הם בדקו את מצב האוויר בגלגלים, ואכן היה עודף גדול של אוויר. הורדנו את האוויר לרמות המתאימות.

ברור שיהיה עודף גדול של אוויר !

בדיקת לחץ האוויר נעשתה לאחר שנסעת ברכב.

צמיגי הרכב מתחממים והאוויר בתוכו מתחמם ולכן הלחץ עולה ויכול להגיע גם ל-40.

בדיקת לחץ אוויר משתדלים לעשות לאחר כשעה שהרכב עמד.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...