Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי טיוטה אוונסיס 1998 , ותקציב של 2000 ש"ח לקנות רמקולים חדשים ורדיודיסק

6 רמקולים שהיו איכותיים חזקים וטובים יחסית לתקציב , שמיעה עם הרבה באס

רדיודיסק שיתאים לרמקולים עם כניסה של כרטיס זיכרון , AUX , USB , בלוטוט'

תודה רבה לכולם

פורסם

יש לי שישה רמקולים באוטו בנתיים אני לא רוצה להשאיר חורים פתוחים

וזה אוטו גדול מבפנים (הוא נחשב למשפחתי/מנהלים)

אז עדיף 6 ..

פורסם

למה חורים אין סגירה מפלסטיק על הרמקול? עדיף לקנות זוג קומפוננט, למשל כמו מורל טמפו ורדיו דיסק איכותי ולא 6 רמקולים זולים ורדיו דיסק זול בתקציב הזה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

קומפוננט שלהם עולה 500-550 ש"ח. רדיו דיסק תחפש אולי ביד שתים אלפיין 9855, 9887. או שתקנה משהו בסביות 500-700 ש"ח, תוסיף מגבר.

פורסם
קומפוננט שלהם עולה 500-550 ש"ח. רדיו דיסק תחפש אולי ביד שתים אלפיין 9855, 9887. או שתקנה משהו בסביות 500-700 ש"ח, תוסיף מגבר.

ומה מתאים לרכב שלי 6.5 , 5.25 ?

רדיו דיסק עוד אתייעץ איתך..

ומזתומרת תוסיף מגבר

http://www.cheaper.co.il/Categorie.asp?CatID=0&Subs=213

אני רוצה להוסיף סאבוופר אבל בלי תיבה מובנת אלא ברמקולים האחוריים שלי

פורסם

כמעת בכל רכב אפשר להתקין 6.5". איזה מידה יש לך בדלתות אני לא יודע. אם אתה רוצה לקנות סאב, אתה צריך מגבר לפחות 4 ערוצים, 2 לקומפוננט ולסאב. איפה בדיוק אתה רוצה להתקין סאב? בדלתות? אם חושב לך מקום תקח סאב 8" בתיה קטנה סגורה ES200 HERTZ, ותוכל להגביר אותו עם כל מגבר וגם לא יקח לך מקום בבגז'.

פורסם

אני רוצה להתקין באוטו מאחורי המושבים האחוריים , בבגז' אני לא יכול לשים כי האוטו שלי הוא משפחתי ככה שלא ישמעו כי הבגאז סגור

ואיך אני מברר גודל

פורסם
אני רוצה להתקין באוטו מאחורי המושבים האחוריים , בבגז' אני לא יכול לשים כי האוטו שלי הוא משפחתי ככה שלא ישמעו כי הבגאז סגור

ואיך אני מברר גודל

בכל סידן הבגז הוא סגור, סאב יכול לעבוד גם בבגז' סגור. וחוץ מזה אני אישית לא מכיר סאב 8" שיכול לעבוד פרי אייר. לכולם צריך לעשות קופסה.

פורסם

אז סבבה בנתיים אני סגור על קומפוננט מוראל טמפו , אני אבדוק מידה .

לגבי מגבר וסאב מה אתם ממליצים לי ?

פורסם

אתה יכול ללכת על חדש JBL 1004 ב1000 ש"ח בערך, ותחפש איזה סאב לא יקר, ES300 HERTZ, ES250 או משהו דומה.

• תוכן חדש...