Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מקרה לגופו. רכב פרטי שטופל כמו שצריך, יד ראשונה וק"מ נמוך - עדיף, גם אם טיפה יותר ישן. מצד השני גם רכבי ליסינג יש מציאות.

איזה רכב אתה מחפש?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא כל כך יודע

רכב ראשון

השאלה איפה יש יותר מציאות או רכבים מטופלים היטב ככה שהסיכוי שאני יפול על משהו טוב

עוד שאלה

באיזה שנתון או כמה שנים רכב על הכביש מתחיל לעלות באופן דרסטי התקלות ?

פורסם

יש לך תקציב?

מה סוג הרכב שאתה מתכוון לרכוש? סופר מיני\משפחתי?

לרכב מליסינג יש חסרון גדול - הקושי במכירה העתידית. וזה במידה והרכב טופל בצורה טובה וננהג בעדינות (שזה לא תמיד קורה).

יש גם יתרון - המחיר עכשיו יותר נמוך.

חברות ליסינג גדולות (אלדן\אלבר\אוויס\הרץ ועוד) מציעות מגוון רכבים, עם אחריות, תיקון ליקויים .

אבל בדרך כלל אלה רכבים בני 3, אני לא יודע האם התקציב שלך מאפשר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב לאדם יחיד נראה לי מיני מתאים אבל לא סגור על זה

התקציב בערך 20-40K אולי אפשר לגלוש ל 50K

שאלה נוספת למה הונדה גאז כזה יקר מדובר בפחית

אין רכב נורמלי עם מחיר מחירון נורמלי ?

קיים רכב עם מאפינים טובים ,ממוצעים עם מחיר "התחלתי" סביר ?

פורסם

סבבה תודה

עוד שאלה

מכירים אתר או לינק פה באתר למחירונים מול שנתון על גרף ?

אני גם מחפש רכב שישרת אותי להרבה זמן מבלי צורך למכור אותו

כי מין הסתם המחיר שלו יירד משמעותית בשנים הקרובות

כמו כל רכב כמעט

פורסם

ב-50K אפשר לקנות מחברות הליסינג קיה ריו או יונדאי אקסנט.

ב-45K יש פיאט פנדה וגרנדה פונטו.

סוגי מכוניות שונים בהחלט, אבל זה מה שיש לך בתקציב.

אני אישית מעדיף לקנות מהשכרה\ליסינג, המחיר נמוך יותר משמעותית ויש אחלה מציאות כי יש מבחר ענקי.

יש גם הרבה זבל, כמו כל יתר שוק הרכב, אבל לפחות שם יש אחריות ומבחר אדיר לעבור דרכו.

פורסם

יש ים של דייהטסו סיריון בכל חברת ליסינג.

לא נראה לי שאתה צריך יותר מזה.

לגבי הונדה ג'אז - מדובר ברכב חיסכוני מאוד, אמין מאוד, מרווח מאוד, עם בגאז' גדול יותר מכל רכב סופר מיני.

לא נמכרו ג'אז לחברות ליסינג בכמויות, בתור רכב חדש הוא עלה יותר מרכבים אחרים.

הרכב מבוקש מאוד בגלל שהוא יכול להיות תחליף לרכב משפחתי למשפחות קטנות, ועם צריכת דלק בין הטובות.

כל זה מסביר את המחיר.

כל רכב כיום הוא "פחית" כמו ג'אז.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...