Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם היה לו סיכוי לצאת מהמצב הזה בצורה דומה אם הייתה לו הנעה קדמית בלבד, במקום 4X4 (או אחורית בלבד. לא לגמרי ברור לי מהסרטון)?

סביר להניח שעם קדמית הסיכוי לצאת מזה יותר גדול.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

אהבתי את כל המיגונים למטה, שימו לב.

ונהג מקגייבר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זה שילוב של נהג בן **** ועם מתלים מצויינים ןכמובן 4X4

אבל כל הכבוד לנהג לפחות הוא ידע לאן לסובב את ההגה וכנה לתת גז

כל הכבוד

פורסם

לגבי מי שאמר שנהג חדש היה הורס את האוטו....

99 אחוז מהנהגים עם וותק על 30 שנה על הכביש ובלי קורסים מיוחדים לא היו יכולים לעבור את זה!

פשוט 80 אחוז מזל ו20 אחוז שכל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי.

בול שיט (סליחה על המילה), לא מדובר פה לא במזל ולא בבטיח! הוא לא סתם נהג ראלי! כוחות הפיזיקה לא קשורים למזל! הוא ידע לאן לסובב תהגה ועמד בלחץ וזה מעיד שזה לא קשור למזל.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

יוסי.

בול שיט (סליחה על המילה), לא מדובר פה לא במזל ולא בבטיח! הוא לא סתם נהג ראלי! כוחות הפיזיקה לא קשורים למזל! הוא ידע לאן לסובב תהגה ועמד בלחץ וזה מעיד שזה לא קשור למזל.

בקלות הוא יכל להתהפך........אתה ידוע.....לא כל הניסויים מצליחים.

יש עוד גורמים מפתיעים שלא נכנסו לחישוב ויכלו להשפיע.......

בוא נגיד אולי משהו כמו.......

אנשים שמתרוצצים במסלול ומנסים לברוח מהחיה הזאת!

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יא אללה איזה נהג חבל על הזמן פששש אני לא מבין איך הוא בכלל חשב לצאת מזה אני הייתי מוותר ושם ידיים להגן על הראש...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...