Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יכול לקבוע שהוא מכוון ל50 בגלל שנראה לך בעין שהפורט קצר. אם התיבה הייתה מכוונת ל50 הרץ לא היית מסוגל לשמוע מוזיקה בצורה נעימה.

לדעתי התיבה הזאת מכוונת באיזור ה35-40 הרץ, וגם זה לא בטוח. קח בחשבון שאם תכוון גבוה אתה תאבד את הנמוכים, אך עם יותר עוצמה בגבוהים, ואם תכוון נמוך אתה תרוויח הגברה של הנמוכים אבל הנחתה של הגבוהים.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי את הקביעה שבגלל החיתוך של הקרוס הסאב היה חלש יותר.

כמובן שבגלל שהוא ניגן רק עד 125HZ. ולא רק 50HZ. הוא היה חלש יותר.

הגיוני ביותר. (ולמי שלא הבין הציניות נשפכת)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איך תסביר שהורדתי ל50 נישמע יותר חזק וכבד ובומים חזקים ועגולים ממה שהיה כשהיה על 125? אה? פקה פקה עזוב..

דיויד,ביררתי היום אצל נגר עלות תיבה שיבנה לי עם MDF 19מ"מ..הוא אמר 200שקל..אני צריך שתביא לי מידות לתיבת פורטד גדולה ואיזה אורך של פורט,אני רוצה לבנות לו משהו הרבה יותר גדול שיפיק יותר ממה שצריך.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זה לא נשמע חזק יותר, יש משהו שקוראים לו הרמוניות.

רמקול שינגן עד 50, אז ה 50 ישמע חזק יותר מאזר כשהוא מנגן קצת יותר תדרים בגלל שזה עניין יחסי במקרה הזה ספציפי. [הרווחת אולי 0.1 דיבי]

בנוגע ל TLINE, אתה מודע לכך שלסאב 12 אתה תצטרך למצוא אורך גל של איזה 12 מטר בערך.

איפה תקווצ'ץ' 12 מטר של אורך גל לתוך תא מטען של אפלאוז?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז איך כולם עושים TLINE במכוניות רגילות מה לכולם יש 12 מטר? עזוב תתיבה הזאת..אני צריך מידות לתיבה גדולה של פורטד צינור פורט וזהו אורך וקוטר צינור ואני ילך לנגר..לא מסובך..נפח שיוצי ממנו הכל אבל.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אתה רוצה תכנון? תעביר אליי 200 שקל.

אל תרוץ להחליף תיבה. תאמין לי שרק כיוונים יכולים להפוך עולמות שם.

פורסם

הייתי אצל דודי וניסינו את כל הכיוונים שיש הגענו להכי טוב וחזק ומדוייק..מכאן,זה התיבה שתוכל לעשות אותו יותר חזק..בעיקרון מזזרחית לא ממש כיף לשמוע כי לא יודע למה התיבה לא מכוונת למזרחית כזה..אנגלית כן יש דפיקה משו ליגה..צריך עוד נפח כי זה פיצי..זוג פורטים כל אחד 30ס"מ משו כזה לא ?

פורסם

באנגלית זה טוב אבל מזרחית לא משהו?

ניסית ספרדית?

אולי תשים שאלאחו?

REZO - זה אתה מתכנן?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

Elik0 (:-P ) - אני לא מתכנן כלום, הוא קבע את זה בעצמו.

תגיד לו שאם אני יתכנן לו תיבה הסאב יחזור למצב הקודם את 2004. מותך ובחלקים:lol:

פורסם

אהה, חשבתי זה 200 שקל על בנייה

200 שקל על תכנון?? מה עשיתי עד היום בחינם:oops:

REZO - רק שלא יהיה מכוון ל53 הרץ :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

חינם חינם elik0, אני סתם עושה לו חיים קשים.

מה נראה לך, שאני ריי ווסט, נטול קפאין, פיפו סאנצ׳ז? אני לא גובה כסף על תכנונים בד״כ.

רק בשביל ג׳ינו אני גובה כסף, ואני יכוון לו ל70 הרץ עם פורט ענקי, ככה הוא יוכל לשמוע מזרחית טוב טוב, לך תדע אולי אבי ביטר יצא לו מהתיבה.:-D

פורסם

אם אתה רוצה שאבי ביטר ייצא מהתיבה, אתה צריך לתכנן פורט נדיב במיוחד :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אל תשכח להדביק להבות על התיבה :)

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...