Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו 82 DL

mscooter
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בידיי סובארו 82 מנוע 1600 סטיישן (חומה ועתיקה :))

הייתי שמח לדעת כמה היא שווה (בערך)

מצבה טוב מאוד מכנית.

המזגן לא עובד כרגע לא בדקתי למה

יד ראשונה במשפחה, בפועל יד שלישית נראה לי (עברה מדוד לדודה לסבא ואליי)

בנד קטן על הדלת צד האחורית, חוץ מזה היא מושלמת

אה כן. 170K קילומטר

תודה :)

מתן

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

3K אתה תקבל מהגריטה.

לא תצליח לקבל יותר מ7K.

מחיר ריאלי לדעתי 3.5-5K.

אבל שים לב שזו רק דעתי האישית, הלא מקצועית, המבוססת על תחושות יותר מאשר על ידע. ולכן, אינה טובה מכל דעה אחרת ואף לא מדעתך אתה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

הגריטה תחודש תוך מס' שבועות - התקציב כבר אושר.

אישית מכיוון שהרכב הגיע לפרקו - חבל לגרוט אותו, סביר שיוכל לקבל יותר מ-3K ממי שהדגם הזה מזיז אצלו משהו - אך לא הרבה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כחובב סיטרואן - מכונית נהדרת אך בלתי ניתנת למכירה (במחיר מחירון) למדתי, בדרך הקשה, שרכב שווה בדיוק בדיוק

מה שמוכנים לשלם עליו.

תנסה, אל תמהר, בסוף יבוא זה שחיפש בדיוק אחת כזו.

אתה מתאר רכב עם בלאי נמוך לגילו ואם הוא באמת שמור הרי שמי שירצה לשפץ רכב כזה, כרכב אספנות, וודאי יעריך אותה.

חבל לגרוט!

בהצלחה!

יהודה

פורסם
אם יש לך קשר למישהו שיכול להעביר אותה מעבר לקו הירוק, תוכל לקבל סביבות 15K.

לא הצלחתי ליצור קשר עם אלה שמעבירים רכב אל מעבר לקו הירוק.

הם מסתובבים ברחוב רק בשעות שאני ישן:lol:

עודד

פורסם
היא דיי שמורה.

3000-4000 ש"ח אם במצב טוב ללא הרבה חלודות ואולי תקבל 5000 ש"ח אל תצפה לקבל יותר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מי שאוהב את הרכבים האלו הם בעיקר הדתיים.

לפי דעתי תחנה את הרכב במאה שערים תוך

שעה הרכב ימכר אבל אני יגיד לך את האמת

חבל למכור אותו להם בגלל שהם יחרשו עליה

ויזניחו אותה למרות שאני מכיר כמה שכן שומרים

על הרכב אבל הם ממש קומץ.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
מי שאוהב את הרכבים האלו הם בעיקר הדתיים.

לפי דעתי תחנה את הרכב במאה שערים תוך

שעה הרכב ימכר אבל אני יגיד לך את האמת

חבל למכור אותו להם בגלל שהם יחרשו עליה

ויזניחו אותה למרות שאני מכיר כמה שכן שומרים

על הרכב אבל הם ממש קומץ.

גיחוך גדול מצידי (הייתי רושם מה באמת הרגשתי אבל זה לא קביל בפורום 8) ), את הדבר הזה בדיוק הצאתי לחבר עם דיאטסו שרייד:

"משה אני לא מבין למה קשה למכור את הדיאטסו, לך לרמות (שכונה בירושלים) תחנה את הרכב מול בית כנסת כמה ימים ותקבל מלא טלפונים"

לבסוף הוא לא עשה את זה ומכר לבן דוד, אבל הרעיון שלי בטוח היה עובד!

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לדעתי הבעיה היא אחרת: פשוט יש רכבים שלא משנה כמה הם יתיישנו, רכב אספנות הם לא יהיו (לדעתי) כי הם לא נראים טוב, כמו סובארו סטיישן הזה, בלי להעליב אותך....אם זה היה למשל אופל ישנה או פורד ישנה היית מקבל עליה הרבה יותר לדעתי

פורסם

ממש, אבל ממש ממש לא נכון!

א. אין כל קשר בין "אספנות" הרשמית לבין סוג הרכב- מי שרוצה מגדיר כ"אספנות" בגיל 30 וזהו, לא משנה כמה שווה או לא שווה האוטו!

ב. רכבים ה"עממיים" לרוב לא יהיו שווים הרבה בין אם הם "אספנות" בין אם לא- ולא משנה אם הם "יפים" או לא!

ג. יש לא מעט אנשים שאוהבים רכב מסויים מסיבות הסנטימנטליות- ובשבילם הוא יהיה שווה המון בתור פריט מהאוסף- מה שלא משנה את המחיר שלו, ויש הבדל בין ה"שווי הכלכלי" לבין ה"שווי הרגשי"- חלק גדול מהאנשים לא ישלמו הרבה כסף עבור רכב שלא אמור להיות "טכנית" שווה הרבה כסף- גם אם מאד ירצו אותו כדי לא לצאת "פריירים", אבל ישמחו ליקנות אותו במחיר נמוך וריאלי...

ד. מן הסתם- הרכבים במצב יותר טוב חיצונית ומכנית יהיו שווים יותר מכאלה שדורשים עבודה רבה לשפצם- אך עדיין לא יהיה הבדל של "שמיים וארץ"- כלומר אין מצב שלמשל עבור אותה הסוברו במצב "חדש" (ואני מתכוון באמת "חדש" מכל הבחינות!) תקבל נניח 15 אלף שקל- כאשר "ככה" היא שווה כמו שכבר אמרו כאן בסביבות 3-4!

זהו בערך...:roll: הכל מניסיון רב מאד, אז...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...