Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, בעיריות מסויימות ומרושעות במיוחד אני שם נייר שכתוב בצורה ברורה על החלון, ובו אני כותב:

"פקח נכבד, רכב זה חונה כחוק ופנגו מופעל, והוא צולם במצלמה דיגיטאלית. אם רכב זה יחטוף דו"ח בזמן חניה זו, למרות שפנגו מופעל ואתה קיבלת התראה ברורה על כך, אני אתבע אותך באופן אישי על כך בבית משפט לתביעות קטנות. ראה הוזהרת."

ואני שם פתק בו כתוב "יש פנגו". בלי איומים, ועושה את אותה עבודה!

:turn-l:
פורסם
אני משתמש בפאנגו רק לגיבוי, וכשאני משתמש, אני שם פתק: "פקח יקר, אני חונה עם פאנגו". אם אקבל דו"ח, אצלם את הרכב ואת השעון שלי, פלוס צילום מסך מהמכשיר, פלוס הדו"ח של הפאנגו.

בשביל מה צריך פתק? תבקש מפנגו מדבקה לשמשה של הרכב שהינך רשום לשירות...

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

אני היחיד שלא מעוניין לכער את הרכב שלו במדבקות שהן לא הכרחיות ב100 אחוז?

יש על הרכב מדבקת טסט (אחת בלבד) ותו חניה של העירייה. זהו. לא רוצה שהשמשה תיראה כמו חדר של ילד בן 5.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

על פי החוק הטסטר צריך להדביק לך את המדבקה , הוא ברוב עצלנותו מאציל את הסמכות לך הנהג.

חוץ מזה וידוע לכל בר בי רב כי המדבקה מוסיפה 5 כוחות סוס לפחות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

התפלאנו, כעסנו הצענו פתרונות ודרכי פעולה, והנה עוד מקרה:

החניתי את הרכב בכחול לבן תל אביבי מצוי, הפעלתי פנגו באמצעות האפליקציה ב-16:45, חזרתי לרכב ב-18:00, על החלון דו"ח מ-17:22.

מחר אברר עם פנגו מה הסיפור, האם בכלל נרשמה אצלם חניה. אם כן, מכתב לעיריה. אני מתכוון לרדת לעומק העניין, רוצה להבין את הקשר בין פנגו למסופון של הפקח. לא יכול להיות שאחנה כחוק ואח"כ איאלץ להוכיח שאין לי אחות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

זה כי הפקחים לא טורחים לבדוק אם אתה חונה באמצעות פנגו או לא.

במידה והם כן היו בודקים,הייתה מופיעה לך הודעה בטלפון מהאפליקציה של פנגו,שהרכב נבדק ע"י פקח בשעה X.

עצם זה שזה לא היה,לא בדק.

• תוכן חדש...