Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הנעה קדמית, מה צריך לעשות אחרי זמן מסוים עם הצמיגים?

יש לי רבעייה של T1R ומקדימה מן הסתם הם מראים סימני שחיקה גדולים מאשר מאחורה.

אי אפשר לעשוות הצלבות לפי מה שהבנתי כי הT1R זה צמיג אחד לימין וצמיג אחד לשמאל, אז מומלץ אולי להעביר את הקדמיים אחורה (הימני ימינה והשמאלי שמאלה) ? או להשאר בהרכב זהה עד שאני יצטרך להחליף צמיגים רק מקדימה?

והאם T1R מאחורה ישבו טוב עם כל סוג של צמיג מקדימה? או שהכי מומלץ להביא עוד זוג זהה?

פורסם

אני לא אוהב לשלב סוגי צמיגים שונים על סרן קדמי\אחורי, לכל צמיג יש תכונות מיוחדות לו והרכבה של 2 סטים שונים מוציאה את הרכב מאיזון.

ממליץ לך לא להתחיל עם משחקי החלפות (תמיד עדיף לשים את הזוג השחוק יותר בסרן קדמי), להשאיר את הצמיגים כמו שהם, כשהקדמיים ימותו תקנה זוג תואם חדש, תעביר את האחוריים לסרן הקדמי ואת הטריים לסרן האחורי.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז ככה,נפח את הצמיג הזה יותר ממה שמומלץ בהגדרות יצרן,בטח ובטח אם אתה מוצא את עצמך מתפנק על סיבובים באופן קבוע,הצמיג נשחק מהר מאוד בסוליה החיצונית וזה דבר ידוע.

דבר נוסף-בניגוד לרוב שחושב שאת הT1R לא מצליבים,אפשר בהחלט להצליב את הצמיגים,יש להם אומנם כיוון נסיעה די ברור(בזכות הסוליה ובזכות הסימון בדופן),אבל זה לא אומר שאי אפשר להוריד את הצמיג מהג׳אנט ולהלביש אותו על אחר כשהוא נשאר באותו כיוון נסיעה.

בדקתי את הנושא לעומק ואני מצליב מצד לצד לעיתים תכופות.

בהצלחה.

פורסם

הבנתי, תודה.

לעידן - אני מאוד רוצה לנסות צמיג אחר אחרי הT1R ולכן אני מבולבול ולא יודע מה לעשות (S.DRIVE/R1R)

אביאל - כמה לנפח את הצמיגים הקדמיים? מדובר על רכב ששוקל מתחת ל1000 ק"ג

פורסם

עניין של ניסוי,הרכב שלי כבד ועם זווית גלגול שלא מביישת טויוטה היילקס,אז פחות מpsi38-40 בקדמיים לא הולך ביחד עם הT1R,פחות מזה הצמיג פשוט נמרח ונשחק מהר מאוד,גם האחיזה אגב,משתפרת פלאים.

אני יום אחד פשוט הרצתי כביש ספציפי עם

תחנת דלק לידו ומכשיר מדידה שקניתי בעשרים שקלים,הלוך חזור בכל פעם עם ניפוח שונה,אפשר ממש לראות את פס השחיקה על הצמיגים בנהיגה תובענית,עד שמצאתי את הניפוח האופטימלי בשבילי.

אפשר גם לבצע את הניסוי של מוטי מיאטה עם גיר לבן ולסמן על הצמיג.

תתחיל מ3+PSI מהגדרות היצרן,ולאט לאט תטפס למעלה עד שתגיע למצב אופטימלי.

פורסם

דבר נוסף-בניגוד לרוב שחושב שאת הT1R לא מצליבים,אפשר בהחלט להצליב את הצמיגים,יש להם אומנם כיוון נסיעה די ברור(בזכות הסוליה ובזכות הסימון בדופן),אבל זה לא אומר שאי אפשר להוריד את הצמיג מהג׳אנט ולהלביש אותו על אחר כשהוא נשאר באותו כיוון נסיעה.

בדקתי את הנושא לעומק ואני מצליב מצד לצד לעיתים תכופות.

בהצלחה.

עד כמה שאני יודע זה אסור וגם מסוכן, יש רשת כלשהי בצמיג שתופסת צורה עם הזמן כדי לשמור על חוזק ועמידות הצמיג, וברגע שתעשה מה שהצעת הצמיג אמור להיות פגיע יותר ובעל סיכון מוגבר להתפרק בנסיעה!

• תוכן חדש...