Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 40 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הקורולה הקשישה ( שנת 97 ) במודל חדש יותר .

אני מחפש רכב משפחתי שישמש משפחה קטנה ( זוג הורים ותינוק ) הרכב יסע בעיקר בסופ"שים ומדי פעם לקניות / גן במהלך השבוע.

כרגע ההתלבטות היא בין אסטרה שנת 2005/2006 , מגאן שנת 2008 ולאנסר קלאסיק שנת 2008 .

שלושתן נכנסות לתקציב שעד 40 אש"ח .

מבינן האסטרה נראית לי כאופציה הכי טובה , השילוב של רכב מודרני, צעיר וחסכוני .

המגאן תהיה גדולה יותר ונוחה יותר אך עניין האמינות והסחירות מאוד מפחידים אותי ( בעיקר לאחר שהתרגלתי לפשטות והאמינות של הקורולה ) .

הלאנסר היא יפנית שתהיה אמינה אך פחות נוחה , ובמקרה הזה גם די בזבזנית .

האם יש אופציות נוספות שכדאי לבדוק ? האם אני טועה בדעות שגיבשתי לגבי הרכבים הללו ?

תודה.

פורסם

מיד עולה בראשי שאלה... למה לא להשאר עם הקורולה!?? 40000 אתה יכול לקנות קורולה שנת 2003-4 מוצלחת בצורה יוצאת דופן! מכיר את הרכב.. ואני יכול להגיד לך שהוא חסכוני שומר על הערך ויש לו שוק מעולה! חומר למחשבה!

אם אתה חושב על מגאן... תחשוב שוב!!! לא אמין.. והשוק שלו מת!

פורסם

אגב לגבי הלאנסר.. אני אישית בעל ניסיון מאוד טוב עם מיצובישי אבל הלאנסר הספציפי היה לחבר שלי והיו לו תקלות! נזילות שמן.. משאבות מתקלקלותץ וכו.. כמו כן שמעתי שהערך שלו יורד משמעותית! לגבי האופל.. חסכונית ואמינה.. לגבי הסחירות לא משהו!

• תוכן חדש...