Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי רכב לבדיקה והכל תקין חוץ ממה שכתוב בשילדת רכב משמעות נמוכה: כיפוף בקצה קורה אורכית+תומך מגן.

מכון הבדיקה אמר שזה לא ממש "שילדה" אלא החלק בקצה שמולחם לשילדה ואין לזה משמעות רצינית.

מה דעתכם? זו נחשבת פגיעת שילדה שמצריכה בדיקת שמאי לירידת ערך או שזה לא רציני? גם בעל המוסך שלי שהראיתי לו את זה חושב שזה לא רציני אבל אני אשמח לדעתכם המלומדת.

תודה!

פורסם

באיזה רכב מדובר, אם אפשר לפרט בבקשה ?

(אין דין פורד פוקוס או מאזדה 3 למשל, שכמותן יש הרבה על כבישינו, כדין רכב ספורטיבי ונדיר)

לפי מה שאתה מתאר - קרוב לוודאי שאין כנראה משמעות בטיחותית, אלא משמעות מסחרית (הורדה במחיר).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובה. האם פגיעה זו נכללת תחת המשמעות של פגיעה בשילדה?

אם כן, התחייבו בפניי לשילדה "נקייה". ואם השילדה לא נקייה, למה עליי לשלם על הבדיקה?

מה דעתכם?

תודה רבה!

פורסם

קורות נחשבות בקטגוריה של שילדה, ומקובל להניח שאם יש פגיעות בהן, גם בקצה, ההתייחסות היא כאל פגיעת שילדה שמשמעותה מסחרית בעיקרה. אך ברכב כזה נפוץ+השכרה המשמעות היא קושיי רב למכור בעתיד וכנראה גם הפסד כספי ניכר. כל זה נכון בהנחה ואין שם איזה הפחתת מחיר מטורפת, מה שאני מאמין שלא הוצע לך.

כמו כן, הבדיקה בוצעה על ידי מי שמוכר לך את הרכב, או במקום שאתה בחרת עצמאית ועל חשבונך?

כמה ק"מ הרכב עבר ובאיזה מחיר?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תודה על התשובות.

הבדיקה בוצעה על ידי ועל חשבוני כאשר הבטיחו לי שילדה נקייה מראש (הציגו לי תוצאות בדיקות שלהם בהם אין זכר לפגיעה בקורה כמובן....) על סמך זה, הסכמתי לשלם את עלות הבדיקה, תוך הבטחה שלהם שהם עומדים מאחורי הבטחתם לשילדה נקייה.

הרכב עבר 62,000 ק"מ.

תודה על התייחסותכם.

• תוכן חדש...