Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר במכשיר SUPERTOOTH DISCO שעברו עליו כמה שנים של שימוש.

הבעיה העיקרית היא שהסוללות שלו גמורות ואינן מחזיקות ז"א כדי להפעיל אותו צריך לחבר אותו קבוע למקור מתח (וכאן מתפספס כל הייעוד שלו).

העניין הוא שאני לא מצליח למצוא סוללות זהות וכאן אני מבקש את עזרתכם באיתור סוללות מתאימות ובמחיר נוח ככל האפשר.

מצ"ב תמונות של המכשיר מפורק+אחת הסוללות.

נתונים יבשים של הסוללות:

AA 4.8V 2200MAH Ni-MH Rechargable Battery Pack

הצלחתי למצוא את הסוללות האלו אבל הם לא בעלות ערך זהה לאלו שנמצאות כרגע ברמקול.

חשוב שהסוללות יהיו AA, אין מקום לסוללות מסוג שונה.

בנוסף אני רוצה להכין מטען למכשיר לרכב.

באיזה פיוז עלי להשתמש? (חיבור ישיר למצבר ולא דרך מצית)

האם אני צריך לחבר נגד/ים לפני חיבור לשקע הטעינה של המכשיר? (אם כן אילו ערכים, בתור/במקביל) מרק10?

תודה מראש!

disco1.jpg

disco2.jpg

פורסם

הסוללות אכן מתאימות. בכול מקרה אתה יכול לרכוש סוללות מסוג אצל אריסטוק בתל-אביב כולל מטען מבלי להמתין חודש עד שהסוללות יגיעו.

האתר שלהם לא מעודכן בכלל !

http://www.aristock.co.il/categories/23436/סוללות

איזה כייף לי :)

פורסם

או שאתה יכול לקנות 4 סוללות AA נטענות בכול סופר ולחבר אותם בטור, התוצאה תהיה זהה 4.8 וולט ותוכל גם להרוויח אמפרז' יותר גבוהה כדוגמה GP 2700.

לגבי מטען לרכב, אני מנחש שאתה צריך 5V, מומלץ להשתמש ברכיב מיצב כגון L7805 ובפיוז של 1A אמור להספיק.

במקרה שמדובר על 12V במכשיר אז L7812 יתאים ואז היתי שם פיוז של 2A.

בכול מקרה תבדוק מה כתוב על השנאי המקורי של המכשיר ותתאים לנתונים שלו.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...