Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא תמצא מגבר אחד שיחזיק את שניהם או לפחות שיוציא מהסאב את מה שיש לו לתת, מינימום מונו של 500 rms לסאב הזה ואם מדובר ב12' אז עדיף יותר.

דרך אגב כבר רכשת את הסט? יצא לך לשמוע?

פורסם
אתה לא תמצא מגבר אחד שיחזיק את שניהם או לפחות שיוציא מהסאב את מה שיש לו לתת, מינימום מונו של 500 rms לסאב הזה ואם מדובר ב12' אז עדיף יותר.

דרך אגב כבר רכשת את הסט? יצא לך לשמוע?

את הסט עדיין לא רכשתי, בגלל שעדין לא יצא לי לשמוע...כשאני אגיע לאחד המפגשים אני אשמע ואחליט.

פורסם

לא יצא לי לשמוע על עוד מישהו שמחזיק בסט הנ"ל, בכל מקרה בתור בעלים של אחד כזה בעבר הייתי ממליץ לך בטווח המחיר שלו לוותר.

גם אם תשמע ותאהב תנסה לשמוע עוד סטים ככה שיהיה לך נקודת השוואה.

פורסם
לא יצא לי לשמוע על עוד מישהו שמחזיק בסט הנ"ל, בכל מקרה בתור בעלים של אחד כזה בעבר הייתי ממליץ לך בטווח המחיר שלו לוותר.

גם אם תשמע ותאהב תנסה לשמוע עוד סטים ככה שיהיה לך נקודת השוואה.

הבנתי, אני אקח את זה לצומת ליבי, על איזה מגבר הייתה ממליץ לי לגבי הקומפוננט JL Audio ZR650-CSi?

והמחירים הם לא בעיה אצלי.

פורסם

עדיף ללכת על 2 ערוצים ומונו ל- W6. לא בטוח שמשהו ימליץ על מגבר בלי לשעת טווח מחירים שאתה מוכן להשקיע. יש מבחר די גדול שיכול להיות טוב

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לא התכוונתי שהמחיר הוא הבעיה, הכוונה שבאותו מחיר אתה יכול להגיע לתוצאות טובות יותר ואני אומר את זה כבעלים לשעבר של הסט הנ"ל וכאוהד המותג בכלל..

אם בסוף תלך עליו אז ההצעה של מפיסטו טובה מאוד ועדיף שתשדך לו מגבר גם מאותו המותג וה300\2 יהיה מצויין לכך.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=423303

300/2 למכירה ביד 2. תחפס מונו טוב ואתה מסודר לדעתי. אבל הייתי חושב פעמיים לגבי קומפוננט,כאשר אין אפשרות לשמוע אותו

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...