Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותר ליסע ככה? (רק בישראל?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עליו הוא שומר, אבל האוטו שנוסע מאחוריו ואם חלילה הספסל מתעופף לו אני בספק עד כמה "השם" יהיה שם כדי לעזור.

לא מובן הקלות ראש של אנשים, גם אם זו "נסיעה של שתי דקות".

פורסם

אנשים איבדו את בושה בימינו, לגנוב שולחנות של קק"ל - עד כמה נמוך העם היושב בציון יכול עוד לרדת... :shock:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

הגדלתי את התמונה עד הסוף וקירבתי את האף עד למסך ועדיין לא ראיתי לוגו של קקל על השולחן.

לידיעתם, את השולחנות האלו ניתן לרכוש גם באופן פרטי וחוקי למהדרין. אז לבחור כנראה שאין שכל בשביל לקשור את השולחן לגג, אבל בואו לא נוציא אותו גנב עד שלא תוכח אשמתו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איך מצב שהוא מחזיק אותו ביד ועובר את ה10 קמ"ש.

והובלתי מספיק דברים על הגג (עם גגון, וחבל אחד לקשירה, וחבל שני לאבטחה).

שולחן כזה מגיע אני מאמין ליותר מ30 קילו, ברקס קצת חזק, והוא עף. (אותו דבר עם הגז, יותר מליטוף, השולחן עף אחורה.)

ולא הזכרתי את הרוח.

פורסם

לא שאני מצדיק אותו או חושב שהשולחן על הגג זה בסדר.

אבל בתור מושבניק אני לא יכול להגיד שאני לא מבין...

nir100

גם אם הוא ילחץ בפול גז באקסנט המעפנה הזו לא יקרה שמה כלום.

פורסם

אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בבלימת חרום כשיש אופנוע ממול .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...