Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בולמים לאימפרזה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום איציק!

 

ברשותי אימפרזה LX 97, אני מעוניין להחליף בולמים.

האם חובה להרכיב בולמים מקוריים או שאפשר בולמים לא מקוריים.

 

כמו כן, איזה סוג/דגם אתה ממליץ?

 

תודה.

פורסם
שלום איציק!

 

ברשותי אימפרזה LX 97, אני מעוניין להחליף בולמים.

האם חובה להרכיב בולמים מקוריים או שאפשר בולמים לא מקוריים.

 

כמו כן, איזה סוג/דגם אתה ממליץ?

 

תודה.

 

לא חובה להחליף למקוריים - אפשר גם "לשפר".

 

אני לא רואה שום מטרה הגיונית לשפר רכב שתפקידו לשנע משפחה בצורה נוחה ובטוחה ולכן דבקתי במקוריים (שיפור = הקשחה או הנמכה / טיפול כלשהוא במתלים המקוריים).

ברכבי היו 2 בולמים מקוריים אחוריים של KYB (עליהם חרוט SUBARU ומתחתיו KYB) וקדמיים תחליפיים - אלו הוחלפו ברביעיה חדשה מקורית של KYB - עד כה אני מרוצה מאוד מהתוצאות.

 

שמעתי ביקורות מצויינות על ה"מונרו" אך אלו יקרים להחריד (500 שח ליחידה + מעמ), אם תצליח להשיג מחיר טוב עליהם אז אולי שווה לשקול.

בכל מקרה, ה KYB (מקוריים) עולים פחות ונותנים תמורה מצויינת לדעתי.

 

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שמעתי ביקורות מצויינות על ה"מונרו" אך אלו יקרים להחריד (500 שח ליחידה + מעמ), אם תצליח להשיג מחיר טוב עליהם אז אולי שווה לשקול.

בכל מקרה, ה KYB (מקוריים) עולים פחות ונותנים תמורה מצויינת לדעתי.

 

מוזר, האמת.

 

אני לא רואה סיבה להפרש מחירים מהותי בין KYB למונרו, ובטח אם לא מדובר בדגם מתקדם של מונרו ("רפלקס").

לפני כמה שבועות בררתי על בולמים למונדיאו: העלות של בולמי KYB היתה כ-500 ש"ח לבולם, כולל מע"מ (היכן שאיציק קנה את שלו, למיטב ידיעתי). הצלחתי להשיג מונרו רפלקס עבור 550 ש"ח לבולם, בהזמנה מיוחדת (בחנות אחרת, למרות שהמחיר זהה למחיר של בולם מונרו רגיל הן באותה חנות והן בחנות שבה איציק קנה), שאמורה להגיע השבוע.

 

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

  • 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי איפרזה 97' ידני 1,600 סמ"ק בעלת גימור LX, אבל היא מקבלת התנהגות של STI אז המצב לא הכי טוב... למרות שמגיע באמת לרכב הזה "ישר כוח" על ההישרדות הארוכה (400,000 ק"מ כמעט והמון שחיטות של הרכב - העברת הילוכים ב6,800 סל"ד וכו'...)

 

לעניינינו, הבולמים בשלבי גסיסה המון זמן ושמעתי על "מונרו" שהם מומלצים.

איפה אני אוכל להשיג מקוריים כאלו במחיר טוב? רצוי אחריות...

 

(שי אמר שהצליח להשיג במחיר טוב)

תנו חיוך :-D הכול לטובה!

×
×
  • תוכן חדש...