Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון לבית (מצלמה, תאורה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני גר בבניין של 4 קומות ללא מעלית, ואני גר בקומה האחרונה.

אתמול בלילה משעה 3 בלילה בערך עד היום ב10 בבוקר, בכל חצי שעה-20 דקות, היה לנו צלצול בפעמון בדלת של הבית

שואלים מי זה, מסתכלים בעינית שבדלת, וכלום! אף אחד.

היום בבוקר כשיצאתי לבדוק את העניין, גיליתי שהכפתור של הפעמון היה תקוע חצי לחוץ, וכנראה מהמגעים הוא היה מצלצל כל כמה זמן.

אמא שלי נורא נבהלה מהעניין הזה, ואפילו שאמרתי לה שהכפתור היה תקוע, זה לא מעניין אותה.

היא רוצה לשים מצלמה ותאורה בכניסה לבית בחוץ.

כמה שאלות לגבי זה.

לגבי מצלמה, האם חייב מחשב, או שאפשר להשתמש פשוט במסך קטן (7") ?

האם שימוש במסך בלבד ללא מחשב יאפשר לי להקליט מהמצלמה? או רק לצפות בלייב?

ולגבי תאורה, מה עדיף לעשות? תאורה שנדלקת מהבית, או תאורה עם חיישני תנועה?

מה הטווח מחירים של מצלמה+תאורה+מסך+כל הדברים הנלווים?

היכן ניתן למצוא בעל מקצוע שמתקין את כל הדברים?

אני מאשדוד.

תודה לעוזרים!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ישנו פרוז'קטור קטן(אבל מאוד חזק) + חיישן תנועה, שנמכר בהום סנטר/מחסני תאורה עולה משהו כמו 100-70 ש''ח כולל נורה אבל לא כולל חיווט(עוד כ20ש''ח).

מצויין להתקנה ליד/מעל הדלת, יש לו מד רגישות ועוד איזה שהיא פונקציה. יכול להרתיע אנשים שמתקרבים לפתח הדלת או אפילו ברגע שדורכים על המדרגה האחרונה בקומה, כמובן תלוי בחלל הקומה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

לי לפני כמה חודשים מצלמת IP עלתה כ440 ש״ח. אתה צריך wifi בבית בשביל להפעיל אותה.

הדבר שימושי מאוד. אני נכנס דרך האייפון לאפליקציה ויכול לצפות ולשלוט במצלמה.

אפשר להשתמש בחיישן התנועה וכל פעם שתהיה תנועה המצלמה שולחת לך מייל ומצלמת וידאו ושומרת אותו במחשב.

פורסם

יש מצלמות עם תאורת לד, ככה לא צריך תאורה נוספת. התאורה נדלקת לבד כאשר יש מאט אור. רצוי להקליט או למחשב או למכשיר מקליט. סתם לחבר למוניטור אין טעם, כי אז צריך לשבת ולהסתכל אליו כל היום. אני מעריך שמערכת כזאת עם מוניטור ומקליט תעלה כ2500₪.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סמירו, אני אשמח לפרטים מהיכן ניתן לקנות מצלמה זו

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

Ivory

Foscam FI8918W Wireless IP Camera

במצלמה אין נורות LED אם כי יש נורות אינפרא אדום שנותנות איכות מצויינת בראיית לילה.

חסרונות - המצלמה גלויה ככה שאם למישהו התחשק לשבור לך אותה אין דבר היעמוד בפניו.

דבר שני - ההתקנה שלה קצת יכולה לסבך.

פורסם

Smiro- ישלי אותה מצלמה שנרכשה מאותו מקום, עד שהצלחתי להתקין אותה ולצפות באייפון יצא לי הנשמה!

איך הגדרת שבזמן תזוזה המצלמה תשלח לך מייל + תקליט על המחשב.

חפרתי בפורום הראשי בחו״ל וגם לא הצלחתי למצוא פתרון.

המצלמה אכן מצויינת אבל לא ממש ידידותית למשתמש.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

גבי - אתה נכנס לממשק של המצלמה דרך הדפדפן(במחשב) משם לDevice management ושם לAlarm Service Settings.

ברגע שתסמן V על האופציה שם יופיעו לך עוד אופציות כגון ההקלטה, שליחת מייל, רגישות החיישן תנועה ועוד.

אגב, בנוגע להתקנה באייפון זה שטויות. ההגדרות של הDynDNS וכו' זה מה שלוקח את רוב הזמן.

• תוכן חדש...