Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוקוס 2006, האצ'בק.

כרגע ערבוב של צמיגים יבשים שאני חייב להחליף כמה שיותר מהר.

על המדבקה ברכב כתוב V (ברשיון הרכב לא כתוב שום דבר לגבי זה), כמה זה חשוב \ מחייב לרכוש באמת V ולא T למשל?

ההבדלים במחיר די גדולים (450 מול 660 למשל, אם אני הולך על מישלי אנרג'ין, 450 בתקציב אבל 660 קצת יקר לי)

בנוסף, פנצ'ריה ניסתה לדחוף לי רביעיית לאסה V ב 490 לצמיג.

לסיכום השאלות הן:

- קוד מהירות ועומס - חובה או מומלץ ללכת לפי המדבקה, או שזה בולשיט ואפשר T בלי לחשוב פעמיים?

(אם התשובה היא כן אז אני קונה מישלין אנרג'י T)

- לאסה - מה אתם אומרים?

- המלצות אחרות? בדגש על עד 500 לצמיג ברביעייה, שקט חשוב מאד (הנוכחיים פשוט בלתי נסבלים מבחינת רעש)

צריכת דלק אחיזה וכו'.

195/65R15 תודה רבה מראש על כל מידע.

פורסם

לפי החוק, ברכב מודל 2005 ומעלה אסור להתקין צמיגים עם קוד מהירות ועומס שונים ממה שהגיע במקור.

לא יודע עד כמה מקפידים על הנושא הזה בטסט השנתי.

פורסם

אני אישית הרכבתי בפוקוס 2008 רביעית טויו ב 1700 ש"ח סיווג מהירות H .

חבר שעובד במשרד הרישוי אמר לי שהם בודקים רק שהמידות לא יחרגו מהמקוריות .

הצמיגים שקטים מאוד ואוחזים היטב בכביש .

פורסם

כן, אבל היבואנים מוסרים למשרד הרישוי את המידה המלאה של הצמיג, כולל קוד מהירות ועומס.

היום בחלק מהרכבים (כנראה רק בשנתונים האחרונים) הפרטים האלו מופיעים ברישיון, ובאחרים לא.

יכול להיות שבעוד כמה זמן יחליטו במשרד רישוי לעשות "יישור קו", ירשמו את קוד המהירות בהמשך למידת הצמיג ברישיון אצל כולם, ויתחילו להקפיד על זה בטסט.

פורסם
אני אישית הרכבתי בפוקוס 2008 רביעית טויו ב 1700 ש"ח סיווג מהירות H .

הצמיגים שקטים מאוד ואוחזים היטב בכביש .

אתה זוכר במקרה או שרשום לך איפשהו הדגם המלא?

יש דגמים שקראתי עליהם שהם דווקא מרעישים מאד (ואחיזה חזקה מדי שגורמת לעליה בצריכת הדלק)

פורסם

המידות הן 195/65/15 טויו פרוקסס אם איני טועה .

המקוריים היו של ברידג'סטון והיו מרעישים .

הטויו שקטים , אוחזים טוב ומכיון שהם קלים יותר צריכת הדלק השתפרה ב 10 אחוז בערך .

הצמיגים עם דרגת מהירות H מעט יותר קשים מאלו בעלי דרגת V ולכן הם נשחקים פחות לאורך זמן .

כשאתה קונה את הצמיגים בדוק היטב את התאריך .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב תודה על כל התגובות

רק רציתי לעדכן שאחרי לא מעט קריאה נוספת וחיפושים כאן בפורום

בסופו של דבר הלכתי על רביעיית Continental contact premium 2

טריים (שבוע 6 של 2012) בסימון 91V.

המחיר 450 ש"ח לצמיג, צמיגי תמר (באזור היציאה מקרית אתא).

על הדרך גם תדלקתי, אז עוד שבוע וקצת אם אני אזכור אני אעדכן לגבי האם חלו שינויים בצריכת הדלק :)

• תוכן חדש...