Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסור להלוות כלים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הסיפור הוא כזה.

פנה אלי חבר פורום וביקש את עזרתי ושאל אם אני יכול להשאיל לו שעון לבדיקת לחץ שמן מנוע.

אני ברוב טימטומי לא תמימות טימטום השאלתי את השעון לחץ שמן.

ומה הפרס שלי ? לא קיבלתי את השעון חזרה!!! נחמד נכון?

אז כך: אותו אחד שהשאיל ממני את השעון מיתבקש להחזיר לי אותו במידי.

והיה ולא יוחזר אני מודיע קבל עם ועדה שאני מבטיח שאני לא ישאיל יותר שום כלי לאף אחד!!!

למה אני צריך להיות טוב ולאכול חרה?

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אתה למדת עכשיו מה שאני למדתי בגיל 22,

מברגת אימפאקט של WORX הלכה לאלף עאזזל שהושאלה,

מאז, אני כמעט ולא משאיל, (רק כלים שיש לי כמה מהם, כמו מברגים וכדומה)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

פעם הבאה לקחת פיקדון?! אני זוכר ניגשתי לאחד המוסכים באזור מגוריי, ביקשתי ממנו להשאיל לי לכמה שעות בוקסה אלן, הוא לא הסכים, אחרי שמצאתי ברכב שלי סט בוקסות שלם של SIGNET ששווה 250 ש"ח הבאתי לו אותו והוא השאיל לי את הבוקסה...

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בשם כל הגולשים באשר הם [וזה לא הם :roll: ] אנא ממך חזור בך במיידי .

היה היה איש חכם {שלמה המלך }שאמר כבדהו תן לאחר את מה שהוא רוצה בכל הכבוד הראוי , תאמין לו , תאמין בו. וחשדהו תמגן את עצמך, קח ערבויות ,תברר על מוסר ההחזרות של האחר .

נכון בחיים לפעמים חוטפים כאפות מאנשים קטנים ומגעילים שמנצלים את טוב ליבו של האחר אז מה בגללם נפסיק להיות אנשים טובים לא הם ישארו זבל ואנחנו נמשיך בשלנו .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

לבני שלום

ידוע שאתה עוזר לאנשים ושאתה עושה זאת מאהבה.ועל כך תבורך.

אני רוצה להאמין שמדובר כאן בטעות או חוסר דייקנות מצד הלווה.הזכרת לי מקרה שהיה לי לפני יותר מעשרים שנה כשקניתי בוקסה 5/8 להחלפת מצתים בג'יפ,עדיין לא הספקתי להחליף אותם וכמו חוק מרפי בא בן של שכן רחוק ומבקש בוקסה להחלפת מצתים ברכב האמריקאי שלו,כמובן שהלוויתי לו ואמרתי לו תשתמש ותחזיר מהר כי גם אני צריך .אני מחכה יום ,יומיים,שבוע ,שבועיים וכלום.טלפון אחד לאבא שלו שהוא איש הגון ומכובד מאד והבוקסה חזרה במיידי.

בזמנו כלי העבודה היו יקרים והיו פחות אפשרויות ולכן קניתי לפי הצורך בבודדת , לא כמו היום שקונים סטים.

לדוגמה, הייתי צריך מכווץ שסתומים אז לא לוויתי מאף אחד אלא קניתי ממך ב"שוק עתיק".עשית לי מחיר הוגן לכלי טוב.

נכון שאתה מתרגז מהטובה שעשית אך אל תיתן למקרה זה להשחית את רצונך לעזור לאנשים.

בברכה אריק

פורסם

המסקנות שלך מהמקרה,טפשיות.

כלב אחד נשך אותך ועכשיו תפחד מכל הכלבים?

מסכן מי שלקח את השעון,לאט לאט הוא בונה לעצמו

שם של אדם בלתי אמין וגנב,שם שישאר איתו לתמיד,

הרבה לאחר שאתה תרכוש לעצמך שעון חדש.

תמשיך לעזור לכולם,אפילו עם "תעקץ"לפעמים,לא

כדאי שתוותר על התענוג שבעזרה לזולת.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

מצד שני פרסמתי פעם שאני זקוק לכלי מסויים, ומישהו שהיו לו שנים כאלה נתן לי

אחד ללא תמורה במתנה.

האחריות היא על הלוקח, הן לשלמות הכלי והן להחזרתו המהירה, חבל שבגלל

פוסטים כאלה אנשים יפסיקו לעזור...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפני שבועיים הייתי בסלובקיה עם רכב שכור, ומסיבות מביכות ששמורות עימי נזקקתי למפתח פתוח 13 כדי לשחרר את נעל המצבר.

הבעיה שזה קרה בחור קרוב לסוף העולם שנקרא קזימיר ובו כארבעים בתים ושלושה בתי עסק: בית מרזח, מכולת, ומוסך למשאיות.

הלכתי למוסך וציירתי על דף נייר מפתח פתוח, רשמתי "13", ונפנפתי בידיים כדי שיבין שאני תכף מחזיר. המכונאי בלי להסס לרגע, נתן לי מארגז הכלים שלו מפתח 13, והמשיך בעבודה. כשהחזרתי את המפתח כעבור עשר דקות לקח אותו כמובן מאליו - היה לו ברור שאחזיר. לא בגלל שאני תייר אהבל שלא מדבר סלובקית, אלא בגלל שנסיון החיים לימד אותו שכך נוהגים בני אדם.

אנחנו חברה עם אמון נמוך אחד בשני, ודי בצדק. כואב לנו כשנוהגים בנו בחוסר הגינות, אבל לא מפריע לנו לצפצף על אחרים.

פורסם
לפני שבועיים הייתי בסלובקיה עם רכב שכור, ומסיבות מביכות ששמורות עימי נזקקתי למפתח פתוח 13 כדי לשחרר את נעל המצבר.

הבעיה שזה קרה בחור קרוב לסוף העולם שנקרא קזימיר ובו כארבעים בתים ושלושה בתי עסק: בית מרזח, מכולת, ומוסך למשאיות.

הלכתי למוסך וציירתי על דף נייר מפתח פתוח, רשמתי "13", ונפנפתי בידיים כדי שיבין שאני תכף מחזיר. המכונאי בלי להסס לרגע, נתן לי מארגז הכלים שלו מפתח 13, והמשיך בעבודה. כשהחזרתי את המפתח כעבור עשר דקות לקח אותו כמובן מאליו - היה לו ברור שאחזיר. לא בגלל שאני תייר אהבל שלא מדבר סלובקית, אלא בגלל שנסיון החיים לימד אותו שכך נוהגים בני אדם.

אנחנו חברה עם אמון נמוך אחד בשני, ודי בצדק. כואב לנו כשנוהגים בנו בחוסר הגינות, אבל לא מפריע לנו לצפצף על אחרים.

אני לא יודע לגבי הנסיבות, אבל בטוח הרבה פחות מביך מאלה שמתקשרים אלי ומבקשים שאבוא עם מפתח

אזיקים לעזור להם....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש אנשים שבנו ארגז כלים מלא רק מלהשאיל...

לצערי גם אני אכלתי אותה כמה פעמים, אבל מה יש לי זכרון קצר ואני ממשיך להשאיל.

תנו צ׳אנס לחברים אולי יחזירו יום אחד...:screwy:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
פעם הבאה לקחת פיקדון?! אני זוכר ניגשתי לאחד המוסכים באזור מגוריי, ביקשתי ממנו להשאיל לי לכמה שעות בוקסה אלן, הוא לא הסכים, אחרי שמצאתי ברכב שלי סט בוקסות שלם של SIGNET ששווה 250 ש"ח הבאתי לו אותו והוא השאיל לי את הבוקסה...

בוקסה אלן של סיגנט עולה אולי 10 ש"ח, למה צריך לשאול אותה ממישהו?

פורסם

אני לא יודע אם לכך התכוונו חז"ל

שלח לחמך על פני המים כי ברוב הימים תמצא אותו מרוח בחמאה.

אבל יש לך רווח קטן מהסיפור והוא שווה הרבה יותר

אותו "שכחן" לא יפקוד את עיסקך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אמנם יש סיכון בלהשאיל כלי עבודה, אבל אני דווקא יכול לספר על מיקרים חיוביים.

כששיפצתי את ה"טרקסיון" היתברר שזוללי הצפרדעים יצרו ששל כלים יעודיים לרכב. אם אין לך חולץ לתוף בילום קידמי אתה לא מסוגל לעשות ברקסים. חולץ כזה מחירו 100$ והוא כבד, ממש כבד. כך חולץ זרוע קידמית עליונה, וחולץ זרוע תחתונה. כך, אספתי לי את כל הכלים היעודיים של הרכב. ספרתי אותם-סה"כ 10 כלים. רק לרכב הזה.

בעבר פנה אלי חבר מועדון עם בעיה וביקש להשאיל חולץ לציריה קידמית. היתלבטתי , ולבסוף ביקשתי ערבון. אבל כשניפגשנו, עברה בי לפתע המחשבה שבעצם הכלים שווים יותר מהערבון, אז החלטתי שאני מוותר, היברתי לחבר את הענין. ויתרתי על הערבון והישאלתי לו את הכלים. האיש החזיר את הכלים, ללא כל בעיה. נהינו חברים, ובהמשך גם עזרתי לו בחלקים שהיו לי והחלטתי שאני כבר לא אשתמש בהם אז כדאי שמישהוא אחר יהנה מהם.

דוגמא נוספת- פנה אלי חבר עם סיטרואן מאד מיוחד, שכמותו יש בארץ רק חמש לדעתי, ושאל אם במיקרה יש לי גרמושקות למסרק הגה.

שוב, פריט שכמותו ניתן להשיג רק בחו"ל. היה לי סט כזה, נתתי לו, וכבור שלשה שבועות הבן מגיע אלי עם סט חדש שהיזמין מחו"ל.

כך, שלי דווקא יש נסיון טוב בענין, ואני שמח לספר על כך כאן.

אריה

פורסם

בני,

מצטער שאני שואל את המובן מאליו...האם אתה זוכר למי השאלת? פנית אל אותו אדם ישירות ודרשת את השעון חזרה?

ממה שכתבת יכול להשתמע להחלטת להתעמת איתו לראשונה דווקא דרך הפורום...

בכל אופן, אני מכיר היטב את התופעה.

מלווה תמיד, לא תמיד זוכר למי...ואז כאשר אני צריך את אותו כלי, מחפש ולא מוצא, אני מתחיל לשאול חברים מי קיבל:)

מה שכן, כלי עבודה מלווים לחברים מהמעגל הקרוב, לא לכל אחד.

לא היה עולה בדעתי לבקש כלי עבודה ממישהו שהוא לא חבר קרוב...

בהצלחה,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...