Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים התקנתי מערכת

מגבר hifonics בעל 5 יציאות כאשר יציאה אחת מיועדת לסאב

סאב mtx 400 rms

הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי לעשות סדר בחיווט, ופשוט חיברתי את כל החיווט אם עזיקונים כדי שיראה יפה .

לאחר שחיברתי הכל מחדש ,שמתי לב שהסאב לא עובד בווליום נמוך רק כאשר מגבירים בסביבות 25 הוא ניכנס לפעולה ועובד.

כמו כן שמתי לב שהוא משמיע סוג של באס מאוד חלש, ברגעים שבשיר לא מתנגן בכלל באסים. בדקתי את החיבורים הכל ניראה מחובר נכון. גם בכיוונים לא ראיתי שום דבר חריג, אפילו פתחתי את הסאב וראיתי שהחיווט מחובר טוב.

מישהוא יודע מה יכול לגרום לבעיה?

פורסם

בדתקי את ה gain במגבר והוא נישאר זהה גם עברתי על כל הכיוונים במערכת עצמה והם נישארו זהים .

שכחתי להגיד גם שבדקתי בנוסף את ה rca ניתקתי פעם את האדום ופעם את השחור והסאב עדין עבד אז כניראה שניי הצדדים מחוברים טוב למערכת.

פורסם
בדתקי את ה gain במגבר והוא נישאר זהה גם עברתי על כל הכיוונים במערכת עצמה והם נישארו זהים .

שכחתי להגיד גם שבדקתי בנוסף את ה rca ניתקתי פעם את האדום ופעם את השחור והסאב עדין עבד אז כניראה שניי הצדדים מחוברים טוב למערכת.

אני מביא השערה גסה- אם שיחקת בזה כשהאוטו היה דלוק, יכול להיות שהסאב קיבל קפיצת מתח ואיזה פיוז נשרף? :|

JL Audio

פורסם

אני חושב שאם הפיוז היה נישרף המגבר לא היה עובד, או לפחות הערוץ של הסאב, בכול מיקרה זה משהוא שעוד לא בדקתי אני ינסה לבדוק מחר.

תודה

• תוכן חדש...