Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איו רישוי, אין טסט? בקיצר כל חמום מוח נוהג באיזה מכונית שלא ידוע אם היא תקינה או לא ועלולה להרוג אנשים?

נכון מאוד. כל אחד נוסע במה שהוא רוצה. אין עמדה 1 ואין שינוי מבנה. אין פקידונים לשחד ואין קומבינות לעשות. כל אחד אחראי על בטיחותו וזו של הסובבים אותו ואם הוא פגע במישהו הוא מקבל הריגה ו20 שנה בפנים. בוא אני אספר לך עוד משהו? גם מותר לך להחזיק בבית נשק, ורחמנא ליצלן מותר לך גם להשתמש בו (!!!) אם מישהו פולש לך לשטח.

בניגוד לביטוח בארץ שמכסה נזק גופני עד כמעט ללא הגבלה הן בהוצאות הרפואיות והן בפיצוים בארה"ב יש לך אפשרות לבחור את גובה הפיצוי ובכך את גובה הפוליסה בהתאם. לכל מדינה יש מינימום שהיא קובעת שצריך להיות בתור פיצוי לנפגע בתאונת דרכים. אם הנפגע נפצע בעלות שמעל למה שהפוליסה מכסה הפוגע יצטרך לשלם מכיסו. מאיפה יבוא הכסף? זבש"ו.

שם זבש"ו, ופה זבש"י וזבש"ך כי אתה משלם הון תועפות בביטוח חובה של שנה, שלא לדבר על אופנוענים שמשלמים 5K לשנה.

על איזה מדינה אתה מדבר? על ארה"ב או מקסיקו. בלי ביטוח בלי טסט?

כן, ידידי חובב הבירוקרטיה, בלי ביטוח ובלי טסט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בואו נתחיל מכמה עובדות פשוטות לפני שנרד לרמת הקוטג'. גן הילדים כאן, שרוב הישראלים שולחים אליו את הילדים שלהם וגם אנחנו, עולה 1,000 דולר בחודש (שמעתם נכון, 3,700 שקלים לחודש).

כבר כאן נפלה הכתבה הזאת בסעיף הרצינות אצלי...

איך אפשר לעשות הקבלה כזו לא נכונה, ועוד בכזה בטחון.

זה מעוות לגמרי להשוות את עלויות המחייה בין ארה"ב לארץ, כשממירים כל דולר שם לשקל.

מן הסתם שאם אני מביא איתי כסף מהארץ, יהיה בלתי משתלם בעליל לחיות שם - כי כל שקל שלי מאבד יותר משליש מערכו אם אני לא טועה ברגע ההמרה.

הכי מצחיק, שהוא הרשה לעצמו לעשות זאת גם בנוגע לביטוח -

ואי לכך ובהתאם לזאת חייבו אותי ב-750 דולר לחצי שנה של ביטוח נהג יחיד, וכן - עשיתי שופינג בין החברות. תהפכו את זה לשקלים. יוצא 5,400 לשנה. תחליטו אתם אם זה יקר או לא.

הלוואי, וביטוח היה עולה אצלינו 1500 יחידות מטבע בשנה.

אם פרמיה שנתית הייתה עולה 1500 ש"ח, היא הייתה נחשבת ל"מוצר" זול בהרבה מכפי שהוא היום.

ברוב הרכבים, זה מסתכם בהרבה יותר.

כל העניין של "תהפכו את זה לשקלים" מראה על רמת הרצינות של ynet, שהעלו כתבה כזו,

ועל רמת ההבנה של הכותב, לפי הדברים שכתב נראה כי הוא בא עם כסף שחסך בארץ, וציפה "להנות מהחיים הטובים".

לא להגר, לבסס את עצמו שם, ואז לחיות כפי שמתאפשר לו.

כשבאים עם כסף מהארץ ומתחילים לחיות כמו משפחה ממעמד הביניים הגבוה, אי אפשר להתלונן שהכסף מתנדף.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ילדים יקרים, מדובר ב-YNET - אם זה מדויק ואמין, זה לא יפורסם...

אני איבדתי אותו בנקודה שבה קנה רכב עם מנוע 3.5 ליטר.

סוג תמוה של אידיוטיזם.

נו, תחשבו על המכנה המשותף הנמוך ביותר, הרי זהו לחם חוקו של YNET -

רגע לפני יום העצמאות, מזריקים קצת רעל פסבדו-ציוני.

אחר כך יזריקו רעל ל"ג בעומר (מדורות זה מזהם אוויר),

רעל שבועות (חלב מסרטן),

רעל קיץ (למה החופשה כ"כ ארוכה? צק צק צק)

רעל תשעה באב וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רוב הסיכויים שהוא עשה ביטוח מקיף, אני את הרישיון המקומי שלי הוצאתי רק לפני כשנה, כשניגשתי לסוכנות ביטוח שאלו אותי כמה זמן יש לי רישיון במדינה זרה, הצגתי רישיון ישראלי משנת 2001 הם צילמו את 2 הצדדים ונתנו לי הנחה, מקיף מלא לג'נסיס עם 500 דולר השתתפות עצמית עלה 823 דולרים לחצי שנה, לשנה מראש יש הנחה וזה יותר 1537 דולרים, יש לי פה את הפוליסה.

פה הביטוח שלך מכסה אותך גם כשאתה נוהג ברכב אחר, נגיד לקחתי מחבר את רכבו, כל עוד יש לו ביטוח וטסט גם אם הוא על שמו בלבד, הפוליסה שלי מכסה, כנ"ל לרכבים שכורים.

רכב שני? מקבלים הנחה, כשג'נסיס נכנסה לפוליסה הביטוח לאיניפיניטי ירד ב35% !

הבחור הזה הוא אידיוט גמור, פשוט ככה, אני מכיר כמה כאלה שבוכים ובוכים אבל קונים וקונים.

הוא פשוט טמבל, הלוואת סטודנטים זה גאוני, ההלוואה מסייעת לך לחיות וללמוד, בתקופה של שנה לאחר סיום הלימודים אתה מתחיל לשלם ואז מה? סכום די פעוט בהשוואה למשכורת אותה אתה מקבל בזכות ההשכלה.

יש מלגות, יש עזרה ויש מכללה קהילתית שעולה גרושים.

1000 דולר בחודש לגן, גן פרטי. רוצה קולה בקולר? מה אתה מטומטם? אחר כך תבכה על המחיר שרופא השיניים יגבה ממך כדי לסדר לילד את הפה.

לא רוצה קופת חולים, לא רוצה טיפת חלב, לא רוצה טובות.

יש פה בתי חולים עם מרפאות חירום בחינם!, לקחתי מספר חברים לבתי חולים שכאלה, לא מבקשים ממך דולר.

בוא נחייה בלייף סטייל מסויים שעולה כסף ואז נתבכיין כמו שרמוטות, חתיכת סמרטוט כפוי טובה, בא למדינה בתור מהגר, קונה ניסאן קווסט, שם את הילדים בגן פרטי, מחפש קוטג' ובוכה על מחירי הירקות, למה למה למה ? למה אני קונה 3 גמבות (אחת כתומה, אחת אדומה ואחת צהובה) ב99 סנט? הוא לא שמע על RALPH'S? יש להם סופרים בכל מקום, קופסאות שימורים של ירקות כמו אפונה וגזר ב79 סנט ליחידה, למה אני ממלא עגלה בסופר ולא עולה לי הרבה? איך ב20 דולר אני סוגר פינה בערב, 2 יחידות נאות של פילה מיניון מהמעדנייה, בקבוק יין טוב, ירקות לסלט ואיזה אורז או משהו לצד ואני תמיד מסיים בפחות מ20 דולר? איך אני יכול והוא לא?

haters will hate

פורסם
רוני, מעט מאוד מהנדסי תוכנה בארץ מרוויחים 25K נטו. יותר לכיוון ה20K נטו (שזה משהו כמו 35K ברוטו, וזו משכורת יפה מאוד למהנדס תוכנה).

מהנדס תוכנה מוכשר בעמק הסיליקון יכול להרוויח גם 150K דולר לשנה (יוצאי דופן גם יותר), אבל זה מקום יקר יחסית למחיה.

סליחה. לא יודע למה כתבתי נטו (אולי וישפול טינקינג :wink: ). כמובן שהתכוונתי לברוטו (תיקנתי כבר בטקסט).

בכל מקרה, אי אפשר שלא לתהות בנוגע לאינטרס של ויינט. לדעתי זה אחד מהשניים:

1. קידום אג'נדה מסוימת.

2. ניסיון לעצבן אנשים, מה שימשוך אותם לקרוא ולהגיב, מה שיתן יותר hits לאתר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

או שהכתבה מגמתית מלכתחילה, או שהבחור עדיין לא התמקצע בארה״ב (גר שם רק כמה חודשים לפי הבנתי) או שהוא מטומטם אמיתי.

1. אכן יכל לקנות מכונית חסכונית יותר.

2. כמו בהרבה מדינות, כשאתה עושה ביטוח רכב ראשון בתור מהגר אתה לא מקבל הנחת היעדר תביעות (רק מהשנה השנייה, וזה מקצץ לפחות 30%).

3. ב-2000$ לשנה הוא קונה ביטוח בריאות מקיף בינלאומי שתופס גם בארה״ב ומכסה הכל מבדיקת רופא, תרופות, חילוצים, חיפושים, ניתוחים והטסת גופה אם הכל לא הצליח. :lol:

4. הטלויזיה עלתה לו 700$ ברשת שגם בעוד שנתיים הוא יוכל לחזור אליה עם הטלויזיה בעגלה ולהגיד להם שהוא לא מרוצה ממנה ולקבל את כספו חזרה (כן, זה מכוער, כן, המון ישראלים עושים את זה בארה״ב).

5. ב-3 דקות חיפוש באינטרנט אפשר למצוא חבילות כבלים ואינטרנט זולות משמעותית ממה שיש לו.

מעבר לזה, מי שגר בחו״ל והיה לו רע לא אמור לכתוב את הכתבה הזאת מארץ הקודש?

מה הטעם להמשיך להתגורר בחו״ל אם לא טוב לך ויקר לך מדי?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נגיד ומי שלא גר בארהב ולא יכול להשוות את המחירים יכול להאמין לרוב השטוויות שרשומות שם.

אבל מי שטייל שם,

עוצר יציאות בשעה 7 בערב בשכונה טובה?!

מאיפה הוא הביא את זה? איפה הוא גר בדיוק?

ביקרתי שם קרובי משפחה בבולטימור. זה לא שכונת פאר, זה לא שכונה של עוני ובכל זאת

והיינו יוצאים להליכות גם ב 10 ו 11 בלילה באיזור הבית.

בנוסף, היינו נוסעים למרכז העיר בשעות הערב והיו הופעות והמרכז היה שוקק חיים.

גם כשהגעתי לברוקלין לאיזה שבוע, הייתי יוצא בשעות הערב, נוסע על אוטובוסים ולא באמת חושש לחיי כמו בחלק מהשכונות בארץ.

פורסם

בויכוח בין בנצי המקלס לבין המהנדס המחרף האמת בטח באמצע.

אולי מהנדס מבריק חננה.

סעו שלום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש אנשים שלא משנה מה הם ישיגו בחיים הם ימשיכו לבכות ואני מכיר לא מעט כאלה,הכל עניין של גישה.

אגב,ווינט התחילו לזייף כבר מזמן עם כל הכתבות המונפצות האלה.

פורסם
בדבר אחד אני בטוח, אם אגיע להשתקע בארה"ב, הטלפון הראשון שלי יהיה לבנצי.

ובאמריקה כמו באמריקה תעשה את זה collect וכפי שאני מכיר את בנצי הוא גם יאשר את קבלת השיחה עליו.:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...