Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם לחזור לרגע לנושא השרשור, בתור מישהו שעבר בחודשים האחרונים את הרילוקיישן השני שלו בחמש שנים יש לי הערה.

רילוקיישן זה דבר יקר, שמצטבר לסכומים גבוהים מכמה סיבות, לרבות העובדה שלוקח זמן ללמוד את ההתנהלות במקום החדש, וכתוצאה מכך מתבזבזים כספים. ההוצאות בתקופה הראשונה לרוב גבוהות משמעותית מהחודשים שבאים אחר כך, ובעיקר מהשנים הבאות.

נוסף על כך, עושה רושם שהבחור לא מחושב כלכלית, ולא משנה איפה תחיה בעולם, כל עוד ההכנסה שלך לא גדולה בכמה סדרי גודל מהוצאות המחיה, אם אתה לא מחושב כלכלית אתה תדפוק את עצמך. אפשר להרוויח סכומים דמיוניים ולהישאר בלי כלום בסוף החודש אם לא שולטים בהוצאות. במיוחד באמריקה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זה לא שכונת פאר, זה לא שכונה של עוני...ויש בה ילדים כמוך וכמוני

מה, אתם מפגרים?

איזה חרג'וקים?

הם שרים בפתיחה של החרג'וקים חלק מאות הפתיחה של "שכונת חיים".

http://www.youtube.com/watch?v=_8b2dyuCbc8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ובאמריקה כמו באמריקה תעשה את זה collect וכפי שאני מכיר את בנצי הוא גם יאשר את קבלת השיחה עליו.:lol:

גוביינא זה מהכלא, נקווה שלא אקבל שיחות שכאלה.

ראיתי שכונה שבה יש מעין עוצר בלילה, אסור לחנות ברחוב אחרי שבע בערב עד שמונה בבוקר, זאת לא שכונה מהסוג שמהנדסי תוכנה גרים בהם וזה ממש לא שכונה שהמחיה בה יקרה, זה היה באיזור חור מוכה סמים ליד איזור התעשיה של ניו ג'רזי.

haters will hate

פורסם

עוצר יציאות בשעה 7 בערב בשכונה טובה?!

מאיפה הוא הביא את זה? איפה הוא גר בדיוק?

ביקרתי שם קרובי משפחה בבולטימור. זה לא שכונת פאר, זה לא שכונה של עוני ובכל זאת

והיינו יוצאים להליכות גם ב 10 ו 11 בלילה באיזור הבית.

בנוסף, היינו נוסעים למרכז העיר בשעות הערב והיו הופעות והמרכז היה שוקק חיים.

גם כשהגעתי לברוקלין לאיזה שבוע, הייתי יוצא בשעות הערב, נוסע על אוטובוסים ולא באמת חושש לחיי כמו בחלק מהשכונות בארץ.

לפני מספר שנים הייתי מספר ימים בסן-פרנסיסקו, והייתי מוזמן לארוחת ערב במסעדה. נדהמתי מכך שבשעה 10:30 בערב כבר לא יכולתי להשמין מנה נוספת (המטבח נסגר) ובשעה 11:00 בערב לא ניתן היה להשיג מונית - נאלצנו, קבוצה שלמה, לצעוד כ-2 ק"מ ברחוב הראשי (Market) שהיה שומם לחלוטין. לא שחשנו חוסר ביטחון, אבל התחושה היתה שכל מה שמלעיזים על חיפה ("אחרי חדרה אין חיים") מתקיים בעיר גדולה פי 10. כמובן שז רושם של ערב בודד, אבל היה די מוזר.

וגם בגרמניה והולנד הרושם שמרכזי הערים פשוט הולכים לישון בסביבות 17:00-18:00, ומרכז קניות ענק בזלצבורג מתהדר בפתיחה עד 19:00, אולי כמשהו חריג. מנהגי הערב שלנו כנראה שונים לחלוטין מאלה של לא מעט מדינות מפותחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה נקודות:

1. סאן פרנסיסקו תמיד הזכירה לי את חיפה מכמה בחינות, לרבות הטופוגרפיה והאוכלוסיה בעלת הנטיה הפוליטית לשמאל.

2. היא גדולה מחיפה בערך פי שלוש. לא כזה הבדל ענקי.

3. רחוב מרקט הוא בדאונטאון, שבסן פרנסיסקו הוא רובע שמוקדש בעיקר לעסקים ופחות לבילוי. אזורים כמו Civic Center או קסטרו (לחובבי הז'אנר) ועוד הומים בהרבה במהלך כל היום והלילה.

4. ישראלים מסיימים לעבוד הרבה יותר מאוחר בממוצע. ברוב מדינות המערב הבארים הומים כבר בחמש וחצי. כשמסיימים לעבוד בשעה נורמלית, אפשר לבלות ולהגיע הביתה לפני השעות הקטנות של הלילה.

5. באופן כללי תהליך הפרבור שארה"ב עברה לאחר מלחמת העולם השניה הרג את הערים הגדולות שלה. המגמה הזו מתהפכת בעשור האחרון ויש פריחה מחדש של הערים, אבל הדרך עוד ארוכה למרכזי ערים שוקקים במהלך כל היום והלילה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וגם בגרמניה והולנד הרושם שמרכזי הערים פשוט הולכים לישון בסביבות 17:00-18:00, ומרכז קניות ענק בזלצבורג מתהדר בפתיחה עד 19:00, אולי כמשהו חריג. מנהגי הערב שלנו כנראה שונים לחלוטין מאלה של לא מעט מדינות מפותחות.

לגמרי. בשוויץ בשעה 18:00(אם אני לא טועה) החנויות נסגרות. לא מעניין אותם הכסף. לא הספקת לקנות, אתה יוצא החוצה.

כשהיינו במינכן גרנו באיזה פרבר קרוב לעיר, חזרנו ב-10 בערב למלון ואשכרה הרגשנו שאנחנו מתגנבים כמו גנבים.

פורסם
לפני מספר שנים הייתי מספר ימים בסן-פרנסיסקו, והייתי מוזמן לארוחת ערב במסעדה. נדהמתי מכך שבשעה 10:30 בערב כבר לא יכולתי להשמין מנה נוספת (המטבח נסגר)...וגם בגרמניה והולנד הרושם שמרכזי הערים פשוט הולכים לישון בסביבות 17:00-18:00, ומרכז קניות ענק בזלצבורג מתהדר בפתיחה עד 19:00, אולי כמשהו חריג. מנהגי הערב שלנו כנראה שונים לחלוטין מאלה של לא מעט מדינות מפותחות.

נגעת בול בבעיה אבל לא השכלת להבין אותה, הם לא הולכים לישון, הם הולכים לראות את האשה, הילדים, החברים, להשקיע בתחביבים שלהם.

השוויצרי/ ההולנדי וכל היתר רוצים זמן איכות עם המשפחה, הם רוצים להיות בבית ולראות את הילד גדל, לא מעניין אף אחד שהגחמה שלך זה לאכול ב 2 בלילה או לעשות קניות ב 11 בלילה (כמו שפה).

נכון, כל בעלי העסקים יכולים לקחת עובד ולפתוח את המסעדה עד אמצע הלילה או את החנות עד חצות אבל הם לא עושים את זה כי הם מבינים שבדיוק כמו שהם רוצים להיות בבית, כך גם העובד.

אחד הרחובות עם הכי הרבה תיירות והכנסה למטר הכי גבוהים בעולם זה ריג'נט סטריט בלונדון.

טונות של תיירים, חנויות איכות, מזכרות, מעצבים, נוכלים, הכל מכל בכל.

כל החנויות מפוצצות באנשים מפתיחה ועד סגירה, שאגב, מתרחשת מידי יום ב 6 בערב.

באוסטרליה זה ב 5 (17:00).

את מי מעניין שיש עוד קונים, אנשים רוצים להיות עם המשפחה בבית, או עם החברים בפאב או להספיק עוד סיבוב על מסלול המירוצים לפני שיחשיך.

העבודה היא כורך מינימלי שמאפשר איכות חיים ולא מטרה בפני עצמה (כמו שקורה לרוב בישראל וארה"ב).

לצערי הרב אני חייב לציין שזה במגמתנסיגה וערכים "אמריקאים" מתגנבים אט אט לאירופה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בגירה,בהחלט סיכמת את זה יפה כשאמרת העבודה היא כורך שמאפשר איכות חיים ולא מטרה בפני עצמה,כמה שזה נכון.

כשהייתי באיטליה נידהמתי לראות איך בעלי העסקים סוגרים בסביבות 18:00 והולכים לפאב/בית/בית בושת הקרוב.

פורסם

כך זה גם בניו זילנד, רק שהסופרים פתוחים עד 8-9, רק באיזור בילוי מוגדרים יש מה לחפש אחרי 6, שזה מעולה, אנשים מבלים זמן איכות עם המשפחה!

ובפאבים במקום לייט נייט יש הפי האור בין 7 ל9!

בסיאול לעומת זאת 22:30 בערב (אמנם ביום שישי) יש פקקים וכל הדאונטאון מלא באנשים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק אני לא מבין את מה העבודה כורכת? כורח, לא כורך :wink:

בכל מקרה, אני דווקא אוהב את העובדה שבאזור המרכז אפשר לצאת ב-22:00 מהבית באמצע השבוע ולמצוא משהו לעשות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...