Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מן רעש מוזר ברכב שאני משלב להילוך רוורס, אני משחרר את דוושת הבלם ומתחיל לנסוע לאחור(זה לא משנה אם אני מצרף גז או לא),איך שאני לוחץ על דוושת הבלם נשמעת דפיקה מאחור כאילו דפקתי את הרכב, הרעש נובע בהתאם לחוזק הבלימה אם אני יבלום חלש הרעש יהיה עדין יותר, אך עדיין מפריע מאוד.

חשבתי שאולי יש חופש במשולש בגלגל האחורי, הרכב באחריות ולקחתי אותו היום לצ'מפיון העמידו אותי שם וכל היום ולא בדקו אותו בסוף, אני יחזור לשם יום ראשון.

מה לדעתכם הבעיה?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

האם הוא נשמע כחריקה מתמשכת בעוצמה שונה ככל שאתה לוחץ על הבלם?

אם תסתכל על הצלחות או הדיסקים של הבלם אתה תראה חריצים קטנים שנחרטו ברדיוסים שונים. מספיק שתסתכל על בלמים של אופניים ותראה שהשחיקה היא לא אחידה לאורך הבלם.

להערכתי זו בעיה שנובעת מצורת הדיסק והכרית (קאליפר?). כשבולמים בזמן שהרכב בתנועה קדימה, הדיסק מקבל חריטה בכיוון התנועה עקב הלחץ שמופעל על כרית הבלימה בכיוון מסוים וגם הקאליפר נשחק יותר באזורים מסויימים כאשר אתה בולם בתנועה קדימה. כאשר אתה בולם לאחור אתה בעצם מפעיל לחץ על אזור שפחות נשחק ולכן נשמע הרעש שנובע מחיכוך.

האם הרעש מגיע מגלגל אחורי אחד או יותר, והאם הוא מופיע גם בבלימה בתנועה קדימה?

פורסם

לא זה לא רעש שריקה\חריקה וכו'.

אני חשבתי לעצמי שאולי בגלל שהESP נכנס לפעמים הוא גורם לשחיקה של הרפידה האחורית הימנית עד שמגיעים למצב שהרפידה הימנית נשחקה ב20-30% יותר מהשמאלית ואולי כתוצאה מזה נשמעת מכה, מין נגיחה כזאת מאחורה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...