Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לB4 אשמה תורמת: חנה בחניון ציבורי צפוף וציפה שישמרו על הרכב שלו כמו בבית מרקחת.

אם רוצה רכב אספנות/תצוגה היה צריך להכנס לפורום לשרשורי חוני בין עמודים בחניון מקורה עם לחות בין 38% ל 40% בפורום ולהפנים.

חינוך לבטיחות זה מאוד חשוב: עד גיל מסויים אני מניח שהורים משתמשים ב"סגירת הורים" לדלתות אחוריות. אי אפשר לצפות, אפילו מילד בן 10, לאחריות כזאת, הוא לא כל כך מודע למרחק מהרכב הסמוך, ולא אשם שהחניונים במרכזי הקניות רכבים אך במעט מרוחב של רכב ממוצע. כאן נכנס העניין של דלת צד.

בקשר לחלק הראשון של תגובתך, ממש אין לי מילים, :evil:

אולי גם אם מישהו נכנס בי מאחור יש לי אשמה תורמת?

ממה שהוא כתב אני הבנתי שהוא ניסה לסתום לאותו בעל לאנסר את הפה במשך דקות ארוכות. ניסה להסביר לו למה הוא טועה ומה היה לא בסדר בכל הסיפור. אם בעל הלאנסר המשיך לחשוב אח"כ ש"כולם ככה ואין רכב בלי שריטות בארץ" - האמת? מגיע לו.

+1, אם כי לא הייתי נוהג כך.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממה שהוא כתב אני הבנתי שהוא ניסה לסתום לאותו בעל לאנסר את הפה במשך דקות ארוכות. ניסה להסביר לו למה הוא טועה ומה היה לא בסדר בכל הסיפור. אם בעל הלאנסר המשיך לחשוב אח"כ ש"כולם ככה ואין רכב בלי שריטות בארץ" - האמת? מגיע לו.

שום דבר, אבל באמת שום דבר, אינו יכול להצדיק ביריונות מילולית כלפי ילד קטן או איומים ברצח עליו או על הוריו. ומאוד מצער לראות נסיון להבין למניעיו של הביריון בו מדובר.

פורסם

Vw-golf, נתחיל מזה שאתה לא מכיר אותי ואל תנסה לשפוט אותי, גבר.

שנית, עם הבבון הזה אי אפשר היה להגיע לשום הסכמה שהוא אשם, להיפך הוא האשים אותי שקניתי רכב חדש ושצריך לקנות רכב בזול כדי לא להתרגש משריטות.

לא ויתרתי לו, ויתרתי לנסות לדבר איתו כמו בנאדם. וכשהוא עזב נגררתי לרמה שלו (או אולי אפילו קצת יותר נמוך)

אולי בפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים אם לקפוץ על הנפגע ולהאשים אותו במקום פשוט לבקש סליחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני פשוט נחרד מהאופן שבו רוב אחוז המגיבים מנסה להמעיט בחומרת התגובה של בעל הB4.

איך בכלל אפשר לצעוק על ילדה בגיל הזה?!? לאיים ברצח?!?! העיקר כולם כאן אומרים כמה שהחינוך לא בסדר כאן ומביאים את התנהגות המשפחה כדוגמא, התהנגות הנוולה בסובארו נראת לכם הגיונית או ניתנת להבנה?!

גם אני שומר על הרכב שלי בצורה פדאנטית, רבל במקרה כמו זה אפשר פשוט לגשת יפה להורים שיתנצלו וכאן זה נגמר! בסופו של יום הרכב זה רק פח.

ושלא תבינו אותי לא נכון, ברור לי שהמשפחה הייתה צריכה לבקש סליחה יפה, אבל במקרה הזה התנהגות הנהג בסובארו פשוט מגמדת את צורת ההתנהגות של המשפחה.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

אף אחד לא תמך באיומי רצח - צא מזה.

אין ספק שאני מבין לליבו של הבחור, אני לא הייתי פועל אחרת (למעט איומי הרצח המיותרים לחלוטין).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז כנראה שגם החינוך שלך לא מושלם אדוני הנכבד, סליחה שאני אומר לך את זה, באמת

להסכים עם צעקות על ילדה בת 10 זה קצת פסיכי.

יש דרך וצורה להגיד כל דבר.

פורסם
שום דבר, אבל באמת שום דבר, אינו יכול להצדיק ביריונות מילולית כלפי ילד קטן או איומים ברצח עליו או על הוריו. ומאוד מצער לראות נסיון להבין למניעיו של הביריון בו מדובר.

אתה מערבב כאן שני סיפורים, תקרא את השירשור כולו.

אני פשוט נחרד מהאופן שבו רוב אחוז המגיבים מנסה להמעיט בחומרת התגובה של בעל הB4.

איך בכלל אפשר לצעוק על ילדה בגיל הזה?!? לאיים ברצח?!?! העיקר כולם כאן אומרים כמה שהחינוך לא בסדר כאן ומביאים את התנהגות המשפחה כדוגמא, התהנגות הנוולה בסובארו נראת לכם הגיונית או ניתנת להבנה?!

גם אני שומר על הרכב שלי בצורה פדאנטית, רבל במקרה כמו זה אפשר פשוט לגשת יפה להורים שיתנצלו וכאן זה נגמר! בסופו של יום הרכב זה רק פח.

ושלא תבינו אותי לא נכון, ברור לי שהמשפחה הייתה צריכה לבקש סליחה יפה, אבל במקרה הזה התנהגות הנהג בסובארו פשוט מגמדת את צורת ההתנהגות של המשפחה.

עברתי שוב על כל התגובות לראות איפה המעיטו בחומרת התגובה, לא מצאתי אפילו אחד..! וכן, אני מסכים איתך שיש דרך וצורה להגיד כל דבר.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

אתם מוכנים להרגע בבקשה? כן, גם אתה רועי. יש כאן שני מקרים. המקרה המתואר בהודעה הראשונה על ידי מוסהקוסה או איכשקורימלו (B4) והמקרה המתואר על ידי קוף הנינג'ה בהודעה הרביעית (לאנסר). אני דיברתי על הלאנסר. האידיוט ב-B4 צריך לשבת במעצר על איומים ברצח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשאבא שלי סוף סוף יצא מהסופר לקח לי כמה דקות להסביר לו למה הורדתי כל טיפת אויר מכל הצמיגים של בן אלף ה***** הזה, הוא צחק ובזה נסגר היום.

אם המקרה היה קורה לי, הייתי מבין שאתה חמום מוח ולכן רושם לי בצד את מס' הרכב שלך.

אח"כ הולך ומגיש תלונה במשטרה על חבלה בזדון ברכוש שלי.

פורסם
אתם מוכנים להרגע בבקשה? כן, גם אתה רועי. יש כאן שני מקרים. המקרה המתואר בהודעה הראשונה על ידי מוסהקוסה או איכשקורימלו (B4) והמקרה המתואר על ידי קוף הנינג'ה בהודעה הרביעית (לאנסר). אני דיברתי על הלאנסר. האידיוט ב-B4 צריך לשבת במעצר על איומים ברצח.

צר לי, טעיתי.

פורסם
אם המקרה היה קורה לי, הייתי מבין שאתה חמום מוח ולכן רושם לי בצד את מס' הרכב שלך.

אח"כ הולך ומגיש תלונה במשטרה על חבלה בזדון ברכוש שלי.

נניח והיית עושה כן, המשטרה לא תעשה שום דבר.

בדיוק כמו שאם אותו בחור, אשר על רכבו פתחו דלת בחוזקה, היה הולך למשטרה כדי להתלונן (עם מספר רכב והכל), גם אז לא היה נעשה דבר.

נאמר ע"י sronis קודם לכן, אם היו קונסים אנשים כאלו שמחבלים ברכוש של אחר כתוצאה מרשלנות וחוסר אכפתיות, אז:

1. התופעה הייתה מצטמצת עד מאוד.

2. היה וקרה כזה דבר, יעמוד לרשות הנפגע כלי חוקי כלשהו להתמודד עם המקרה הספציפי שלו.

כיוון שבארצנו שום דבר מכך אינו מתקיים, גם אני יכול להבין את תחושותיו של אותו בחור, הגם שהוצאת האוויר מצמיגי הרכב לא מתקנת את הנזק.

נ.ב. את הערס עם הB4 ניתן להחליף בערס עם הלאנסר המתפרקת ואף אחד לא ישים לב להבדל כנראה...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
Vw-golf, נתחיל מזה שאתה לא מכיר אותי ואל תנסה לשפוט אותי, גבר.

שנית, עם הבבון הזה אי אפשר היה להגיע לשום הסכמה שהוא אשם, להיפך הוא האשים אותי שקניתי רכב חדש ושצריך לקנות רכב בזול כדי לא להתרגש משריטות.

לא ויתרתי לו, ויתרתי לנסות לדבר איתו כמו בנאדם. וכשהוא עזב נגררתי לרמה שלו (או אולי אפילו קצת יותר נמוך)

אולי בפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים אם לקפוץ על הנפגע ולהאשים אותו במקום פשוט לבקש סליחה.

אתה עשית לו בדיוק משהו שאתה לא היית רוצה שיעשו לך לאוטו.

ולא משנה מי הוא או מה הוא.

תתעמת איתו, אל תרד לרמה הזאת של להוריד לו אוויר בגלגלים, אתה לא ילד.

ואני מאמין שאתה מסכים איתי לגביי זה.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

קודם כל הילדה בטח למדה את הלקח ואני בטוח שהיא תזהר להבא. יש אנשים שגם בפורום מכוניות לא כל כך מבינים שבישביל חלקנו רכב זה לא רק פח. זאת הסיבה שאני חונה על שתי חניות.

פורסם
אתה מערבב כאן שני סיפורים, תקרא את השירשור כולו.

עברתי שוב על כל התגובות לראות איפה המעיטו בחומרת התגובה, לא מצאתי אפילו אחד..! וכן, אני מסכים איתך שיש דרך וצורה להגיד כל דבר.

לרשום שבעל הb4 קצת הגזים, זה להמעיט בחומרת המעשה.

• תוכן חדש...