Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

יש לי סמארטפון של סמסונג (מיני) שעל פי

המדריך למשתמש יש לו תמיכה ב

bluetooth

לא היתה לי דיבורית לפני כן

אני מבקש המלצה לדיבורית ניידת שלא יהיה מסובך לתפעל. האם יש

עדיפיוית/חסרונות לדיבורית שמתחברת לשקע המצית ? האמת שקיבלתי עם האוטו גם

כבל (כנראה של כוח) שמיועד לדיבורית אבל הוא לא באוטו והוא לא מחובר (אני לא יודע לאן בדיוק לחבר אותו,

אבל אפשר לשאול במוסך

חג שמח,רפי

פורסם

ישנן כמה סיבות לכך שאני מעדיף ניידת

הסיבה העיקרית - האוטו אמנם חדש יחסית, אבל כשארצה

למכור אותו, לא תמיד הקונה יהיה מעוניין בכך שדיבורית קבועה

הותקנה ברכב. סיבה שנייה היא שניתן להעביר דיבורית מרכב לרכב. האם

דיבורית ניידת שמוצמדת באמצעות קליפס (או בדרך אחרת) היא לא פתרון טוב ? רפי

פורסם

גם דיבוריות קבועות אפשר להעביר לרכב אחר. דיבורית ניידת לא כל כך נוחה לשימוש, כל פעם צריך להדליק אותה עם כפתור לעומת קבועה שנדלקת אחרי התנעת רכב ומתחברת ישר לטלפון.

פורסם

שלום,

יש לי קרוב לשנתיים את הדיבורית הזאת:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754400

המחיר בדיחה, אבל אני מרוצה ממנה - רמקול חזק מאוד (יחסית לדיבורית ניידת), סוללה מעולה,

שומעים טוב בשני צידי השיחה, התפעול פשוט ביותר.

ממליץ בחום!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היום דיבורית קבוע מותקנת בצורה כך, שאם תרצה להוריד אותה לא נשאר שום סימן ברכב. והיא עובדת הבה יותר טוב, ולא צריך לסגור חלונות שאתה מקבל שיחה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
תודה.

לפי מה שאני רואה, יש חיבור לusb

לי אין usb

האם ניתן לחבר לשקע המצת ?

רפי

כן יש חיבור למצת הרכב והוא כלול בערכה. הבעיה היחידה היא במיקום השקע של הדיבורית - אי אפשר להטעין כאשר הדיבורית ממוקמת על מגן השמש

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...