Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לבנות מערכת לאוטו, את האמת אני כבר חצי שנה חופר ובודק מה לקנות והגעתי למסקנה שפשוט יש כל כך הרבה מוצרים וחברות.

אבל אני יודע את הכיוון שלי שהוא מערכת SQ בתקציב של 6000 ש"ח ללא HU

חשבתי לרמקולים מקדימה לקנות Alpine SPX-17Pro למרות שלא שמעתי אותם

וגם חברות אחרות יהיה לי בעיה לשמוע כי אין איפה(חוץ מהמפגשים).

ומה דעתכם צריך גם Processor?

לגבי ה-HU יש לי כרגע דאבל דין של Alpine W202R (קיבלתי אותו עם האוטו) ואני לא ממש מרוצה ממנו למרות שיש בו כמעט הכל שזה כולל חיבור לאייפון,שליטה במערכת דרך ההגה, קריאת קבצי MP3, סרטים, מצלמת רוורס ותוכנת ניווט של IGO שהיא על הפנים כיוון שהיא לא מעודכנת וגם כדי להכניס כתובת זה צריך להיות באמצעות שלט ולא דרך המסך מגע של המכשיר.

להחליף אותה אני בטוח רוצה השאלה למה וגם שלא יעלה לי הרבה כסף.

חשבתי ל-Carpc אבל זאת יותר מדי עבודה בשביל לשמוע שירים ותוכנת ניווט ולטאבלט אין לי מקום.

אז כנראה שאני אחליף לדאבל דין אחר השאלה היא איזה?

אני מעדיף שתהיה לו יציאה אופטית עם חיבור למצלמת רוורס,לשליטה דרך ההגה ,USB,אייפון ותוכנת ניווט.

הרכב הוא פאג'רו קצר 2008.

תודה רבה

וחג שמח.

פורסם

מכשיר 2DIN חדש עם הפיצ'רים שאתה רוצה יגמור לך כמעט את כל התקציב.

גם הסט הזה,מגבר מתאים והתקנה,עברת את התקציב.

בשיפוצים...

פורסם

דבר ראשון

תודה שענית כל כך מהר

דבר שני

לגבי ה-2DIN לא הקצבתי לו תקציב אבל אם אני אמכור את שלי כמה אצטרך להוסיף לאחד נורמלי?

דבר שלישי

לגבי המערכת איך הסט שהצעתי טוב?

ואם כן מה אני עוד אצטרך ב-5000 ש״ח

תודה

• תוכן חדש...