Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לפני מספר חדשים ידיעה בנוגע לאיזו סדנה ש"יצרה" M3 חביבה, אטמוספרית. ועכשיו מסיבה לא מובנת כלשהי פיתחתי חיבה אליה, אבל כל ניסיונתי למצוא שבבי מידע על הסדנה או מסכת השיפורים שהיא עברה העלו חרס.

אז, אילו מכם שיודעים על איזו סדנה מדובר ויכולים להפנות אותי לאתר או למידע על הקיט, בבקשה תעשו את זה! :biggrin2:

בתודה מראש

...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

לסנדא קוראים M.' והם השתילו מנוע 3.2 ליטר 6 צילנדר בטור.

ההפסק הוא 343 כ"ס אדירים :roll:

אלי

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

...

אני חש שגרמתי לבלבול מסוים.

עריכה:מן הסתם, זכרתי נתון מספרי שגוי כלשהו,עכשיו אני אבוד לחלוטין :-\.

לאלו מכם, שיכולים לתקן אותי מטעותי ויש להם מושג על מה אני חושב שאני מדבר, בבקשה תתערבו...

פורסם

אני די בטוח שהיא הושארה עם ה-3.2 ליטרים המקוריים שלה, זה מה שעניין אותי בה...

אבל תודה בכל מקרה על הניסיון.

פורסם

גם סדנת HARTGE וגם סדנת hamann הביאו M3 סטנדרתית להספק של 400 כ"ס ומעלה.

ישנם מספר רב של גירסאות, חלקם היו ספורים ובודדים ונועדו לתצוגת יכולת.

כמו כן ישנה גם את גרסת הכביש של ה-GTR שיוצרו ממנה 300 רכבים כאלה עם מנוע V8 בפנים-לא זכור לי ההספק אבל הוא נע סביב 400 (אם אינני טועה)

m3-hamann las-vegas.jpg

M3-GTR!!!.jpg

hartge2.jpg

• תוכן חדש...