Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

ברשותי ניסאן אלמרה 2003 1.8 עם 139000 ק"מ מצבר 55 אמפר בן שנה בערך, אולי טיפה יותר בחודשיים.

כבר כמעט כשבוע שההתנעות ממש קשות, רק בפעם השלישית מצליח להניע, גם בראשונה וגם בשניה אני מושך את הנעה הרבה זמן משהו כמו 4 שניות, ובשלישי לוקח לו בשניה הרביעית להניע.

חשוב לי לציין שאם נסעתי עם הרכב ואחרי אני רוצה להניע אפשר להניע בנגיעה הראשונה.

אך כאשר הרכב עמד בערך 6 שעות לוקח לו הרבה זמן.

הסיבובי מנוע לא השתנו, המנוע מסתובב יפה בזמן ההתנעה.

בדקתי עם רב מודד את המצבר אחרי שהרכב נח כמעט 12 שעות, היא 12.5.

מה יכול להיות? מה אני יכול לבדוק עם כלים ביתיים?

תודה רבה.

פורסם

האמת שכני מבצע את הפעולה הזאת תמיד, אך רק פעם אחת, אני אנסה לעשות זאת 3 פעמים, ואחזור לדווח.

אך אם זה עדיין ממשיך, מה עלי להמשיך לבדוק?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשלב הראשון יש לחבר שעון לחץ דלק ולהניע, למדוד לחץ דלק ואז לדומם מנוע, לחץ הדלק אמור להחזיק ולא ליפול כלל גם לאחר שעה שעתיים, אם לחץ דלק נופל אזי יש לבדוק מהיכן הדליפה, משאבה, מרססים, ווסת לחץ דלק או דליפה כלשהי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

אחרי זמן מה, הבעיה ממשיכה להיות הרבה יותר גרוע.

אני עדיין ממשיך להניע עם סוויץ' ON OFF אבל זה כבר לא עוזר, לפעמים מניע בפעם הרביעית,ואם מניע אז עם סטרטר ממש ארוך.

יכול להיות חיישן טמפרטורה, במידה ושוללים משאבת דלק?

• תוכן חדש...