Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר הרבה מאוד זמן ללא מזגן (איזה כיף) היום לא יכולתי לסבול כבר והדלקתי מזגן.

תופעה מוזרה מאוד קרתה לי שלא זכור לי שזה היה פעם קודמת,כאשר אני מדליק מזגן (לצורך העניין על מצב ECO על 25 מעלות) כאשר הרכב עומד ברמזור או לא משנה איפה,והוא לא בנסיעה,הטורים יורדים ממש עד ה0 כמה שניות,הטורים משחקים למעלה למטה ואז מתייצבים. ממש הרגשה שהרכב הולך לכבות.

מה יכולה להיות בעיה?

כמובן שהבעיה לא קיימת כשאין מזגן.

עשה לפני כ7 חודשים טיפול גדול הכולל תושבות מנוע וגיר טיימינג משאבת מים טיפול 10K וכו'...

תודה מראש וחג שמח

פורסם

בגאלאנט מודלים ישנים יותר (94 למשל) קיימת יחידת טורים מיוחדת שכאשר היא תקולה אלו יהיו התופעות.

אם לרכב בשנתון הזה יש אותה יחידה- הבעיה שם ואם לא יש לפרק ולנקות היטב את בית המצערת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצטער על בלבול של מילה אחת- כמובן שהכוונה הייתה, שאם אין בשנה הזו (2001) את יחידת הטורים,שקיימת בשנתונים הישנים יותר,אז קיימת מצערת -אותה יש לנקות ולכוון מחדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם לי הייתה אותה בעיה, בסופר לנסר קלאסיק שנת 2000

עשיתי איפוס למצערת על פי הוראות שנתן לי חבר הפורום ליין מן, וזה הסתדר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398457&highlight=%D7%90%D7%99%D7%99%D7%9C

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

היי זיו

אני עם אותה בעיה בדיוק כמו שלך. ועם אותו רכב בדיוק, אפילו בצבע.

רק שאצלי יש תושבת גמורה שזה מלווה גם ברעידות.

בכל מקרה לא יצא לי לטפל בזה, אבל לדעתי זאת בעיה במרים טורים.

שהיה לי זמן העדכן.

בהצלחה

פלג_

פורסם

מוזר מאוד,מילא זה היה קורה גם ללא מזגן אבל עם מזגן? האם איפוס לא יחמיר את הבעיה במידה ואני עושה זאת לא נכון?

פורסם

זה בדיוק היעוד של מרים הטורים, זה קורה רק בהפעלת מזגן.

מהסיבה שמדחס המזגן צורך אנרגיה, צריך לעלות את הטורים של המנוע.

פלג_

• תוכן חדש...