Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!

כמה שאלות לגבי שיפוץ מנוע שנעשה לפני כמה ימים באוטו (וולוו S40 2.0) השסטומים דופקים כאשר האוטו עובד איזה 15 דקות. השיפוץ כולל : סט רינגים, מייסבי טלטל, שיפוץ ראש מנוע, סט אטמים, מחזירי שמן ראש מנוע, חגורת טיימינג, משאבת מים, 2 מותחני טימינג, רצועה חיצונית. כל זה הוא לקח 5000 שח מה אתם אומרים? והשסטומים דופקים זה הכי מפריע לי הוא אומר שזה מתכוונן אוטומתי, זה באמת ככה או שזה הוא עשה איזה פשלה?

סיבות לשיפוץ:

האוטו לפני זה אכל מלא שמן דפקו השסטומים וחילחל טיפה מים לשמן ופחות סחיבה מהרגיל.

פורסם
לפי ספר הרכב שלך עליך להשתמש ב-5W40 או ב-10W30.

תודה על התגובות

ועוד כמה שאלות.

סינטתי מלא?

זה ביגלל זה דופק השסתומים?

ואיך אכי טוב להחליף שמן מ10W40 ל5W40 או מה שיוטר טוב?

פורסם

שלום רב !

קיבלת המלצה לעבור משמן חצי סינטטי בצמיגות 10/40, לשמן בצמיגות 5/40 או 10W30, שניהם שמן סינטטי מלא, רוקן את השמן הנוכחי, והחליפו לשמן המומלץ כולל מסנן השמן, וחזור לעדכן בפורום, לגבי השיפור ברעש השסתומים.

מה שלא ברור לי, למה המוסך לא פעל לפי המלצות יצרן, והחליף לך מראש שמן סינטטי מלא, ואז הסאגה של הרעשים לאחר השקעה של 5000 שקל, לא היתה קימת ?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ידידי,

אני לא כזה אופטימי שהשמן יפתור את הבעיה...

מה הייתה הסיבה לשיפוץ?

את בטוח שהדפיקות הם מהשסתומים?

חוץ מזה, איך הרכב נוסע? האם נצרך שמן? האם הרכב מעשן?

חג שמח,

אלעד.

פורסם

היה פה בחור אחר עם וולוו לא כמו שלך אבל גם המנוע התריע על בעיית לחץ שמן והבעיה נפתרה עלידי החלפה לשמן המתאים.

חג שמח

פורסם
ידידי,

אני לא כזה אופטימי שהשמן יפתור את הבעיה...

מה הייתה הסיבה לשיפוץ?

את בטוח שהדפיקות הם מהשסתומים?

חוץ מזה, איך הרכב נוסע? האם נצרך שמן? האם הרכב מעשן?

חג שמח,

אלעד.

הסיבה לשיפוץ שהאוטו אכל הרבה שמן, סחיבה תיפה פחות ודפקו השסטומים.

כן זה בטוח שסתומים כאשר אני חוזר מנסיע או בניותרל כאשר האוטו מתחמם קצת מתחיל דפיקות סמתי לב לזה במיוחד

נסעתי באוטו רק 120 קמ ולא לחצתי עוד קיק אפילו הראש מנוע לא מחוזק המכונאי אמר בעוד 1000 קמ ניחזק אבל בסחיבה של שתיים שתיים וחצי אלף טור הוא פחות או יוטר סוחב ובתחילת נסיה בבוקר כאילו נתפס משהו במנוע ועבר

תודה וחג שמח

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם ויום טוב שיהיה!!! רציתי לחזור לבעייה שיש לי פה

החלפתי שמן לשמן 5W30 הרכבתי פילטר שמן מקורי תוצרת וולוו והמכונאי עשה פלאש וניקוי זה מין בקבוק שהוא שפח בשן "הישן" מה זה עושה אני לא יודע אבל זה לא עזר לשסטומים הם עדיין דופקים כאשר האוטו חם מה זה יכול להיות? ועוד דבר האוטו מעשן לבן למה? עשיתי 1000 ק"מ אחרי האובראול

פורסם

כנראה השיפוץ לא הצליח והאוטו עדיין מעשן, תחזור למכונאי שלך. רק שתדע המנועים של וולוו עדינים. אצלי המנוע ב 265 אלף ועובד שקט מאוד. והמנוע שלי עוד גודש. מאוד מומלץ להשתמש בשמן המיועד למנוע,אחרת דברים מתחילים להתפגר. אצלי המנורת שמן היבהבה לפעמים בגלל שמן לא בצמיגות הנכונה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

האוטו היה מעשן כחול זה היה שמן עכשיו הוא מעשן לבן מה זה יכול להיות והבעית שסטומים אחרי שיפוץ ראש, גומיות שסטומים

פורסם
החלפתי שמן לשמן 5W30
שוב, צמיגות השמן המתאימה לרכב שלך היא 10W30 או 5W40.

בנוגע לבעיות המנוע הרבות שתוקפות אותך, מסתבר ששיפוץ המנוע לא בוצע כהלכה וזאת התוצאה של זה. חזור במיידי למשפץ ודרוש שיטפל בבעיות שלך ושיפסיק להמציא לך כל מיני השערות.

• תוכן חדש...