Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון גז מוגזם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה עברתי לגור בדירה שמותקן בה חימום מים על ידי גז.

נכון, זה נוח מאוד.

אבל החשבונות נראים לי לא הגיוניים בכלל, אנחנו זוג בדירה, מתקלחים כל אחד פעם ביום מקלחת קצרה, שוטפים כלים פעם ביומיים, ושמים איזה סיר על הגז בערך פעמיים בשבוע.

חשבון החשבון דו חודשי הראשון שקיבלנו היה 380 ש"ח.

ועכשיו הגיע חשבון דו חודשי נוסף-537 ש"ח.

זה נראה לי לא הגיוני לשלם כל כך הרבה על גז.

יש מישהו שיש לו בבית מערכת כזאת ויכול לשתף אותי בכמה הוא מקבל חשבון גז והאם המחירים האלה נורמלים?

עכשיו דיברתי עם "סופרגז" ווידאתי שאכן הקריאה הייתה נכונה, הוצאתי עליהם קיטור וביקשתי לדעת מה האפשרויות שלי להפסיק את השירות שלי איתם, היא אמרה לי שממש לא כדאי לי כי לכל הבניין יש מחיר מוזל ממש טוב של 28 ש"ח לקוב.

האם זה אכן מחיר מוזל?

פורסם

בדקתי את החשבון שלי - 31.5 ש"ח לקוב לפני מע"מ כלומר כ-36.5 "ח לקוב כולל מע"מ. וזה אחרי שועד הבית התמקח עם החברה, אבל לפני מספר שנים ויתכן שהמחירים זחלו בינתיים מעלה.

אני מניח שגם המחיר שאתה מצטט אינו כולל מע"מ.

חשבון סופרגז דו חודשי שלי (משפחה של 5 נפשות, בישול בלבד) - בסביבות 100-120 ש"ח לחודשיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

24 שקל זה לא מציאה, אפשר לרדת ל12 ש"ח, באסה שגיליתי שניתן להתמקח על מחיר גז מתי שכבר הפסקתי להשתמש בשרותים שלהם.

לשאלה הראשונה שלך משפחה 5 נפשות הינו משלמים 700 ש"ח דו חודשי בממוצע עד לפני חודשיים, כולל שימוש אינטנסיבי במערכת גז, בגלל שהדוד חשמל/שמש לא עבד בכלל :(

אודי A4

דימה.

פורסם

ממליץ על חברת מרכז הגז

http://www.merkaz-hagaz.co.il/

מחיר מצויין ושירות וטוב מאוד.

בבניין הקודם שהייתי גר בו, הצטרפנו אליהם לפני שמונה שנים ואנו עדיין ממשיכים לעבוד איתם.

בבניין הנוכחי שאני גר בו, אנו כרגע עם חברת אמישראגז ומשלמים לא מעט כסף, אך אני אספתי חתימות מהדיירים (צריך מעל 50% מצרכני הגז) וקבלתי מחיר שזול משמעותית מהתשלום שאנו משלמים כעת.

ממליץ לכל אחד ליזום את המהלך.

בטח מהחברה שלך ינסו להפחיד אותך וכדו', נו בטח חבל להם להפסיד פרה משובחת כמוך שנותנת חלב בצורה בלתי רגילה.

פורסם

מה 12 ש״ח? 12 ש״ח לקוב?!? כרגע אין לי דרך להמנע מהתשלומים האלו כי לא מותקן בדירה דוד שמש/חשמל. אני לא היחידי שמופתע מהמחירים , ראיתי שאחד מהדיירים מארגן רכישה קבוצתית של דודי חשמל 60 ליטר ב 2300 ש״ח. לא משהו שאני אעשה כי אני גר בשכירות , אבל בהחלט אפנה לבעלת הדירה ואבדוק אם היא מוכנה להתקין אחד כזה. השאלה עם עליית מחירי החשמל הקרובה אני כבר לא יודע מה יהיה משתלם יותר.

פורסם

שניר - אני מניח שמדובר בהתקנה במקום שבו קיימת תשתית, ושההצעה שהעלה אור כוללת התקנת תשתיות (חשמל ומים).

אני שילמתי לפני מספר חודשים קצך למעלה מ-2,000 ש"ח תמורת החלפת דוד חשמל בנפח 150 ליטר מתוצרת כרומגן. המחיר כלל גם את כל האבזרים הנלווים ואת סילוק הדוד הישן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...