Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כבלי ההצתה המקוריים ( 7mm silicone BOSCH) החזיקו אצלי כ 13 שנים, עד שאחד מהם נהרס קצת.

קניתי כבלים חדשים של חברה לא ממש ידוע ( B.S 7mm suppressor cable. made in usa) עלו לי 178 ש"ח. אחרי כשני טיפולים הם התחילו להיתפרק לי, כשהחלפתי פלאגים.

עכשיו אני נוסע שלושה כבלים חדשים (B.S) ושניים מקוריים (BOSCH).

הייתי בחנות היחידה באזור מגוריי (קרית גת) שבה מוכרים חלקי חילוף והמוכר שוב הציע לי את הכבלים של B.S ואמר שאין לו אחרים. אחרי בירור עם הספק שלו המוכר הציע לי קבלים גרמניים (לא ברור מאיזו חברה, אבל אמר שהם מקוריים של אופל) ב 300 ש"ח.

היכן מוכרים כבלים איכותיים במחירים נורמליים באיזור הדרום (קרית גת, אשקלון, קרית מלאכי, רחובות)?

כשאני מוציא את הפלאגים ומכניס את האצבע לחור שלהם :lol: , היא יוצאת שחורה ומלאה בפיח. האם נהוג לנקות שם ואיך עושים את זה? (לא לצחוק בבקשה, זה התיאור הכי טוב שמצאתי).

דימה

פורסם

לגבי ניקוי, המברשות הארוכות והדקות האלו וקצת קולה או HP נשמע הגיוני למדי..

וגם ברכב שלנו (וקטרה 89) היה סיפור עם הכבלי הצתה, החלפנו משהו כמו 4 סטים לפני שהכל היה בסדר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לפיקסר שלום !

אין צורך לנקות פיח בכניסת הפלג בראש המנוע.

מה שחשוב זה האם הפלגים לא מפויחים , פלגים מפויחים מעידים

על תערובת עשירה בקרבורטור,ומאיליו כמובן על תצרוכת דלק גבוהה!

בקשר לחוטי ההצתה לא חובה לקנות חוטי הצתה מקורים(למרות שרצוי)

מה שחשוב להרכיב על 3 מצתים לפחות נגדים ממתכת אשר מונעים

התחממות כבלי הצתה וכך לקיצור חייהם וכן למניעת קריעת סוף

כבל ההצתה בעת משיכת הכבל!

לסיכום אפשר להסתפק בכבליםB S +נגדים.

בברכה צביקה קרבורטור

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

לפיקסר שלום !

אין צורך לנקות פיח בכניסת הפלג בראש המנוע.

מה שחשוב זה האם הפלגים לא מפויחים , פלגים מפויחים מעידים

על תערובת עשירה בקרבורטור,ומאיליו כמובן על תצרוכת דלק גבוהה!

בקשר לחוטי ההצתה לא חובה לקנות חוטי הצתה מקורים(למרות שרצוי)

מה שחשוב להרכיב על 3 מצתים לפחות נגדים ממתכת אשר מונעים

התחממות כבלי הצתה וכך לקיצור חייהם וכן למניעת קריעת סוף

כבל ההצתה בעת משיכת הכבל!

לסיכום אפשר להסתפק בכבליםB S +נגדים.

בברכה צביקה קרבורטור

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

ביררתי במוסך מורשה מחירים על כבלים מקוריים לרכב שלי... 500 ש"ח לפני מע"מ.

לרכב קצת יותר צעיר משלי... 700 ש"ח לפני מע"מ :mad: ממש מחירים מטורפים.

אבא שלי אמור לנסוע לגרמניה, אז חשבתי שיביא לי משם כבלים איכותיים, אבל גם זה לא בא בחשבון, כי הוא יחזור רק בעוד כחודש.

היום הלכתי לאותה החנות היחידה בקרית גת וקניתי (בעצב רב) את הכבלים התחליפיים. עלו לי 160 ש"ח. האריזה והחברה שרשומה, היא אותה אחת, B.S , אבל להפתעתי הכבלים היו שונים קצת. ניראה לי ש BS היא לא ממש חברה שמייצרת את החוטים, אלא איזשהי חברה יבואנית או חברת אריזה, כי הכבלים שמצאתי בפנים הם מחברה שונה ממה שקניתי בפעם שעברה. הכבלים נראים איכותיים יותר וגם יותר עבים. בינתיים אני מרוצה והרכב מתפקד מצויין. בערכה יש 5 כבלים: ארבעה לפלאגים, שלושה מתוכם מכוסים באלומיניום (כמו שאמרתם) ואחד לסליל (כויל).

לצביקה:

הכבלים המקוריים של הרכב הם 7 מילימטר ומה שיצא באריזה הם 8 מילימטר. האם ישהבדל כלשהו? האם זה מתאים לרכב שלי?

הפלאגים הישנים לא היו מכוסים בשכבת פיח, אבל צבעם היה שחור שרוף, שזה ניראה לי

נורמלי, הרי יש שם חום מאוד חזק.

הרכב לא שותה הרבה דלק ואפילו חסכוני. מבדיקה אחרונה שעשיתי בכביש 6 בנסיעה ממוצעת של 120 קמ"ש. עברתי 350 ק"מ על 21 ליטר דלק, שזה 16.6 ק"מ לליטר אחד של דלק.

ועוד דבר... צביקה, שמתי לב שכל תשובה שאתה עונה לי יוצאת פעמיים. אין לי קשיי הבנה. :wink:

פורסם

לפיקסר ולכל בעלי אופל.

הכבלים שקנית נראים לי איכותים במידה מספקת.

8 מ"מ נראה לי שזה קוטר חוט ההצתה ואמור להיות כתוב על הכבלים

באנגלית מתח גבוה.

בקשר להודעות הכפולות שלי אין כל קשר להבנת הנקרא אצלך,

זוהי אשמתי אני כנראה לוחץ בטעות "שלח" ואיתך הסליחה.

בברכה

צביקה קרבורטורים

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

• תוכן חדש...