Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

בערך לפני כחודש התחיל להיווצר מאין סדק בצד השמאלי של לוח החוונים לאט לאט הסדק גדל וזה מצבו היום (תמונות) כמובן שהפלסטיק לא קיבל שום מכה ולכן אני תוהה לעצמי איך זה יכול לקרות ומה ניתן לעשות בנידון? הסדק מאוד לא יפה לעין ויש סיכוי שהוא יגדל.

תודה רבה ניצן.

סדק 1.jpg

סדק.jpg

how it's like to drive :twisted:

פורסם

ניצן, אין סיבה שיווצר סדק בפלסטיקה, אלא אם משהו גרם לכך - וככה זה נראה. נדמה שחפץ כל שהוא פגע בפלסטיקה וגרם לסדק / שבר :|

האם הרכב עבר התקנות מקומיות כאלה ובמהלכן פורק לוח השעונים ממקומו (קודן, למשל)?

נסה לגשת למוסך ולקוות לטוב. לא רוצה להיות הפסימי כאן, לדעתי הם לא יחליפו לך את הלוח במסגרת אחריות.

תעדכן אותנו כמובן. שיהיה בהצלחה... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הרכב שנת 2011 באחריות.

ההתקנות שבוצעו הן איתוראן save וחיישני רוורס שניהם בוצעו בסקודה.

הדבר היחיד שעולה לי בראש זה מהזזת ההגה פנימה ואחוצה אולי איכשהו זה ניסדק (אבל שוב זוהי אינה פעולה חריגה ומאושרת)

פורסם

יתכן ובמהלך התקנת ה-SAVE זה קרה ועם הזמן התרחב, גדל וכעת נראה ברורות. יתכן גם שחפץ פגע וגרם לזה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יתכן ובמהלך התקנת ה-SAVE זה קרה ועם הזמן התרחב, גדל וכעת נראה ברורות. יתכן גם שחפץ פגע וגרם לזה.

האם מניסיונך צריך לפרק משהו באיזור להתקנת הsave? האם יש חלק קטן של הפלסטיק שהוא ניסתר ולכן לא ראינו את הסדק מקבלת הרכב?

פורסם

האם היו תופעות כלשהן שקדמו טרם הסדק הזה? האם היו רעשים מלוח השעונים? חריקות?

אני כבר צריך להכנס פעם שניה למוסך עם פאביה חדשה שמפיקה רעשי חריקות מכיוון לוח השעונים, נכנסתי למוסך וזה סודר פעם אחת עד שהגענו שוב לימים החמים שכנראה גורמים לכל הפלסטיקים להתרחב....ואז שוב החריקות חזרו רק שהפעם באזור אחר בלוח השעונים....

אני מפנה אצבע מאשימה להתקנה העלובה של מערכת האיתוראן SAVE שנכפית על הלקוחות גם כשחברות הביטוח בכלל לא מבקשות את השטות הזאת שאין בה במילא שום תועלת מאחר והיא רדומה.

פורסם
האם מניסיונך צריך לפרק משהו באיזור להתקנת הsave? האם יש חלק קטן של הפלסטיק שהוא ניסתר ולכן לא ראינו את הסדק מקבלת הרכב?

התקנת קודנית / SAVE מצריכה התעסקות עם איזור לוח השעונים / הגה והחשמל שבסביבה.

ה-SAVE הותקן ב"מקרה" ברדיו מילאנו? במידה וכן, לא אתפלא בכלל אם הם גרמו לסדק שרק הלך וגדל עם הזמן.

בכל מקרה, נראה שמשהו (או מישהו) גרם לזה - וזה לא נגרם מעצמו כמובן.

סופרדרור, זאת מחלה ידוע בדור הזה (MK2) של הפאביה. למיטב הבנתי מוציאים את הלוח, שמים חומר סיכה או בידוד, מלבישים את הלוח בשנית וזה הסוף לזמזמזת.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אכן התקנת האיתוראן save בוצעה לפני קבלת הרכב וקיבלנו אישור לביטוח של רדיו מילאנו לכן אני מניח שהם התקינו. נלך למוסך ביום שישי בבוקר וניראה איך הדברים היתגלגלו.

פורסם

אין מצב שהסדק הזה נגרם מעצמו. יכול להיות שהכנסת את הרכב לשטיפה פנימית, ובזמן הניקוי הופעל לחץ פיזי על הפלסטיק?

פורסם

היום ביקרנו במוסך.

בזמן שעשו עידכוני תוכנה הסבנו את תשומת ליבם לזה ולאחר משא ומתן קצרצר הם אישרו את ההחלפה החלק יהיה ביום ראשון,אני רק מקווה שלא יצתרכו לפרק חצי אוטו בשביל זה.

אדווח אחרי ההחלפה.

תודה ניצן.

פורסם

בהצלחה בהחלפה.

אני אשמח לדעת אם אפשר להחליף רק את הפלסטיק. וכמה זמן לקחה העבודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני גם אשמח לדעת אם אפשר להחליף את החלון של הלוח שעונים בקלות מבלי להחליף את כל החיפוי של הלוח (שלי טיפה שרוט).

• תוכן חדש...