Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב עד 10000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רשיונות רכב יודעים לטעות (מיצובישי סיגמא עם גג נפתח?!)

תשובה חד משמעית תהיה לך על המנוע.

אז בוא נגיד ככה גם המנוע הביא לי תשובה חד משמעית בכמה מקרים, האוטו פשוט מטוס...ואם היה אפשר עוד דרכים לבדוק שאני לא יודע אני ישמח שתגידו לי.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתם אומרים על האוטו הזה.. שווה?? http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=574265f699f54d3fbd115250ed33bec5957&Code=4a55593dc5a198b2f2b2c05ef3fd4b1b אני יודע שזה לא קשור לטווח אבל אם הוא יהיה שווה לפי מה שאתם רואים ותגידו לי ששוה אני יוציא מאבא עוד איזה 30 אלף...

פורסם

והדלקתם אותי על הפג'ו הידנית מישהו יכול להמליץ על דגם מסוים?? איזה כדאי לקחת 1.4 או 1.6 ואם יש נפחים יותר גבוהים שווה לקחת אותם או שהאוטו מספיק לו 1.4 כדי להטיס אותו???

פורסם

יש לו 75 כ"ס כך שלהטיס אותו זה יחסי,עדיף את ה 1600 בעל 110 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חחחח הדלקנו אותך על הפיג'ו?בהחלט אחלה אוטו.

ה-CC שאתה הבאת ממש לא עומדת בטווח מחירים שלך היא עולה 40K לפי מה שמפרסם המודעה כתב

יש לך את ה-205 שעומדת בתקציב שלך.

יש גם את ה-306

או 106.

אלא רוב הדגמים שתוכל למצוא בטווח מחירים שלך.

פורסם

אוקי שאר הרכבים (106 306) לא באים בחשבון כי לא אהבתי את העיצוב שלהם לעומת זאת ה206 קרצה לי8)

עכשו השאלה איזה דגם לקחת מישהו יכול לתת לי תשובה סופית(ראיתי בפורם הרבה ויכוחים יש כאלה שאומרים פיג'ו רק ידנית יש כאלה שאומרים האוטומטית טובה ויש כאלה שאומרים לא להתקרב בכלל לפג'ו)אז מישהו יכול לתת לי תשובה סופית איזה לקחת??? וגם לפי מה שאמרתי שאני עולה עליה קשה מאוד כל הזמן אז האם אני יוכל להסתפק ב1400 או שאני יהיה חייב 1600 ואם 1600 אז אוט' או ידני???

פורסם

אוקי אם לא רצית את ה106 ו-306

ואתה רוצה רק את ה206 אני מציע לך ללכת על הצורה כמו שלי ולא על ה-CC לפחות בשלב הזה של החיים שלך שאתה מחפש אוטו ראשוני הCC...

אני חושב שמנוע 1400 עם 83 כ"ס יכולים להספיק לך בשקט אבל אם אתה רוצה עוד כוח אז לך על ה1600.

הפיג'ו אוטו מעוד טוב ובכלל כל הצרפתיות נוחות מאוד מושבים נוחים מאוד.

פורסם

הינה תמונות של הפיג'ו שלי(שבמקרה אנחנו כנראה מחפשים קונה)

האוטו במצב טוב מאוד, יש לי רק פגיעה קלה מקדימה ומשהו חרט על האוטו "אופק" כל זה עוד מהבעלים הקודמים)

IMG_0412.jpg

IMG_0411.jpg

IMG_0410.jpg

7.jpg

6.jpg

2.jpg

פורסם
מרגיש כמו פורום תמיכה לנוער. רק חסר שאלות של "החזקתי ידיים עם חבר שלי, האם אני בהריון".

:lol:

206 cc, אחת המכוניות הכי גרועות שנהגתי עליהן. לחבר הייתה 2.0 ליטר ידנית, הרכב לא נח, אין מקום לזבוב מאחורה, גיר נורא ואיום והרכב לא היה מסוגל לנסוע ישר בפול גז.

ושלא נדע מה תהיה העלות של הגג אם הוא יתקלקל.

פורסם
תעלה תמונות גם של פנים האוטו

האוטו בלילה שנראה שהאורות עובדים ושהכול עובד...

אין לך מה לדאוג האורות עובדים לא הייתי נוסע בלי אורות-ואני הכי אוהב לנסוע בלילה.

הבפנים הוא כמעט כמו כל הבפנים של הפיג'ו, אבל בשבילך עוד כמה דקות אני יעלה ויצלם

פורסם

:ok:

תעלה תמונות גם של פנים האוטו

האוטו בלילה שנראה שהאורות עובדים ושהכול עובד...

אני מציע תפתח גם את המכסה מנוע שניראה באמת שהמנוע תקין,ומתחת לרכב שניראה שאין פגיעות בשילדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...