Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לאחרונה לראות הרבה ניידות חדשות מסוג טויוטה קורולה החדשה מודל 2011 אם איני טועה

ממתי הם ככה ?!

האם המשטרה זונחת את הסקודה אוקטביה החזקה והאמינה לטובת הטויוטה קורולה ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

גם אני חשבתי על זה השבוע ולא הצלחתי להבין מה ההיגיון בדבר הזה

אולי מי שמושך שחוטים ובוחר איזה רכב לקנות קיבל מזוודה עם הרבה שטרות

פורסם

ההיגיון הוא מכרז.

המשטרה עורכת מכרז עם קרטריונים מסוימים, מי שמביא את ההצעה הטובה ביותר, מנצח.

למען האמת דווקא במכרזים האלה כמעט ואין שחיתות, מה שיש זו התעלמות מהגורם האנושי ושיקלול הנתונים היבשים בלבד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא מבין דבר אחד,רכבי משטרה נוסעים המון בשנה,את האוקטביות הם קנו עם מנוע דיזל,לקורולה לפי שידוע לי אין דיזל,וספק עם המנועים שלהם ישרדו מאות אלפי ק"מ כמו האוקטביות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשו טעות גדולה.

בהתייחסות לנתוני צריכת דלק, הרכב עצמו (טנק על כביש) ותאוצה מצוינת הסקודה לוקחת בהרבה מובנים (גם לה יש טורבו), לא מבין בשביל מה לבחור בקורולה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

וואו, אצלנו במבשרת ציון הקורולה כבר נחשבת ישנה, ואין אחד שלא מכיר אותה.

אני יותר הופתעתי מסיאט איביזה שכורזת למישהו לעצור בצד, מסתבר שמתנ"א התחילה להשכיר רכבים סמויים, נכנסים לחברת השכרה ולוקחים את הרכב הראשון שרואים והנה הפתעה לא צפויה על הכביש המהיר.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
גם אני חשבתי על זה השבוע ולא הצלחתי להבין מה ההיגיון בדבר הזה

אולי מי שמושך שחוטים ובוחר איזה רכב לקנות קיבל מזוודה עם הרבה שטרות

לא מזוודה ולא שטרות,

מי שמציג את ההצעה הזולה ביותר מנצח,

אני משערת שגם לוקחים בחשבון ומשקללים את הנושא של טיפולים, אחריות, וחלפים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

החליפו? מ'ברוק.

אבל למה על חשבון המשלם המיסים? הדלק יעלה להם אוליי כפול ממה שבזבזו על הסולר, אני מודה על שטויוטה חסכונית, אבל האוקטביה טורבו דיזל הרבה יותר חסכונית, ובטויוטה אם ללחוץ חזק (מצב נהיגה נורמלי של כחולי המדים) אז הצריכה תגיע לשמים.

למה את הנתון הזה הם לא לקחו לחישוב ההוצאות:?

פורסם

נו טוב,

לפחות עכשיו לטיוטה יהיה מבחן אמינות רציני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...