Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער "לקלקל" לכולכם ובמיוחד לך רעי וידידי הטוב רועי אבל מיד ,הטוב והאיכותי ביותר שתמצא לנכון להרכיב בגלל אילוציך,יאלצך לבנות סביבו את השאר על מנת שתהיה התאמה והרמוניה יחדיו.

אם הינך מוכן "לזרוק הכל לפח" ולבנות סביב המיד שתבחר לנכון את שאר הדרייברים שישלימו את הפאזל לא מן הנמנע שתגיע לתוצאה שתשביע רצונך למרות שזה תיאור די מטאפורי בגלל דרישותיך הגבוהות אף יותר מ EMMA. :-D

בהצלחה וידי מושטת תמיד.

ליאור

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לכם מושג כמה אני אוהב את ה12M אבל לבצע חיתוכים בדשבורד ממש לא בא בחשבון ובדלתות אני לא אצליח ליצור ON AXIS שיראה משתלב ברכב, זה יראה כמו "גוש" ובנוסף יהיה כרוך בבניית תיבה מאחורי הדיפון.

האם יש לכם חוות דעת לגבי הMILLE ML500 או הFOCAL BE? ויהיה נחמד אם מישהו יכול לרשום מה ההבדלים (תכלס) בין הL3V1 V2 וL3SE.

תודה לכולם!

פורסם

בהצלחה וידי מושטת תמיד.

ליאור

רועי ידידי גם הכף יד שלי תמיד מושטת לכיוון הפנים שלך אם תרצה חמסה יפה לפנים שתאפס אותך מכל השגעונות האחרונים שלך.:-P

ובנימה יותר רצינית דבר עם אלון אולי ישאיל לך את הריבונים שלו לבדיקה :idea:

את ה-L3 ניסית כבר, את הפוקל לא אהבת {באוטו של אלי שיניים} L3SE יש אצל מורן ,ML700 יש לצ'יצ'ני.

אני חושב L3/L3SE יהיה תענוג :wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
רועי ידידי גם הכף יד שלי תמיד מושטת לכיוון הפנים שלך אם תרצה חמסה יפה לפנים אפס אותך מכל השגעונות האחרונים שלך.:-P

:roflmao::roflmao: גדול!

תוכל לבדוק את מיד הפוקאל או את מיד F1 שברשותי. רוצה? :wink:

פורסם

ישראל, ניסיתי את הL3V1, זאת הסיבה ששאלתי לגבי ההבדלים בין הגרסאות , לא יודע מה ההבדלים לL3SE והאם שווה לי להוסיף את הכסף, בשורה התחתונה הL3SE והפוקל BE הם הדרייברים שנמצאים בראש הרשימה.

בכל מקרה ה12M לא ימכר וישב בבית בפצפצים וסופגי לחות :idea:

פורסם

רועי,

מה שמשותף לבווית' ולL3SE וגם לסקנדינביה הוא ששלושתם מיד-טוויטרים

ההבדל בין L3V1 ל L3SE הוא די תהומי בעיניי. הSE הוא באופן מובהק מיד טוויטר לעומת הגרסא הרגילה.

אבל - אני אומר לך שכרגע יש משהו בפיתוח של HAT שיקרא L3PRO וזה הולך להיות אלמנט מטורף שכבר יהיה מיד טוויטר מוחלט וכן - המתחרה הראשי שלו כנראה יהיה הבווית' בין אם מדובר באקורייט או בפוג'י ביאנקו.

אם אתה חושב על מידריינג' קצת יותר קטן ואולי גם מעניין לא פחות -

http://www.woofersetc.com/p-9307-e430-dynaudio-35-esotar2-series-midrange-speaker.aspx

תהנה :-D שים לב - זה לא האסוטאר הרגיל - זו הסדרה השניה. (אפרופו אתה אמרת לי שאתה מתקשה להאמין כמה אני מוציא על רדיו - נראה לי שאני הולך להתקשות להאמין כמה אתה תוציא על מידריינג' :) אם אתה רוצה להשאר בגדר המחיר השפוי - L3SE זו ההמלצה שלי ואתה גם מוזמן לשמוע אותו בפרוייקט רינה מתפקד כמיד טוויטר)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי לגבי הE430 לצערי הוא מחוץ לתקציב :|, אבל לגבי הL3 והL3SE אני ממילא עובד בתצורה עם טוויטר, בוא נאמר בחיתוך של 6-8K שהמידים והטוויטרים צמודים, האם יהיה הבדל לדעתך?

פורסם

רועי - אני שוב חוזר על ההזמנה שלי, הגיע הזמן שתבוא לקפה מתישהו בזמן הקרוב.

מה שאני יכול לאמר לך מעבודה עם אלמנטים של HAT - תחומי חפיפה גדולים עושים להם רק טוב.

אני עובד כרגע באוונסיס עם L4 וL1R2 שזה בעצם המשך הSE של הL1

ותחומי החפיפה בינהם בעצם אבסולוטיים - הL1R2 מנגן מ3750 הרץ סלופ 6 עד 16K סלופ 6

אבל הL4 שמתחיל מ900 הרץ בסלופ 6 מנגן עד 14K בסלופ 6!!! עם הנמכה באקולייזר מ10K בהדרגה

וזה פשוט נשמע חי, בועט

אם אני מחזיר לסט אפ הקודם - אתה תחשוב שכיביתי משהו במגבר - כאן יוני צדק אפרופו לגבי זה שמערכות אקטיביות עם פרוססורים נשמעות עמומות משהו - ברגע שאתה נותן את תחומי החפיפה האלה - זה משנה את התמונה למשהו שנושך אותך.

בפרוייקט רינה -

אתה תוכל להרגיש בדיוק עד כמה הL3SE עושה עבודה מדהימה בכך שהוא בעצם מנגן מ800 הרץ בסלופ 6 עד שהוא נחתך ב18K בסלופ 6 ובעצם זה רק קצת מעל הרול-אוף שלו שמגיע ב17K

אתה תצטרך להתעלם קצת מהמידבאסים שהם מוגבלי קוטר אבל סה"כ נשמעים טוב מאוד.

אם אתה תוסיף להם טוויטרים - אתה יכול אפילו להוסיף אותם מאזור ה8K אולי אפילו מאזור ה12K רק בשביל לתת קצת יותר "אוויר" לכלי נשיפה ושום דבר מעבר לזה.

האודיסון גם כן לא פחות ממדהימים אבל אני לא חושב שיכנסו לך בתקציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
:) אם אתה רוצה להשאר בגדר המחיר השפוי - L3SE זו ההמלצה שלי ואתה גם מוזמן לשמוע אותו בפרוייקט רינה מתפקד כמיד טוויטר)

אדי-תגדיר מחיר "שפוי" .:?:

אין כאן הוקוס פוקוס.הרמות שרועי שואף אליהן נוגעות למרחוק כמו השמש השוקעת באופק. מיד איכותי=מזומנים.

• תוכן חדש...