Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות השבוע רמקולים אחוריים 6X9 חדשים והייתי בכמה חנויות ובכל מקום אומרים לי משהו אחר... אני רוצה רמקולים שיתנו באס ממש חזק וצליל נקי ויפה! זה מה שהכי חשוב לי...

ההתלבטות כרגע היא בין קנווד 280 וואט שהמוכר טען שהבאס שלהם לא רואה את הפיוניר

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1548

או פיוניר 300 וואט שמוכר אחר טען שהם בין הרמקולים הטובים ביותר שיש...

http://www.need4sound.co.il/Product.asp?Pid=6995&Cat2Cat1ID=3181&Cat2ID=0&aff=zap

למישהו יש הצעות טובות יותר? בטווח מחירים של עד 500 שקל?

אין לי כוונה לחבר את הרמקולים למגבר כך שאני רוצה רמקולים שינוצלו טוב על ידי ההגברה שיוצאת מהרדיו דיסק (50X4)...

פורסם

חייב שתעזרו לי... :mad:

מחר אני רוצה לקנות רמקולים :lol:

****קרא בדחיפות את חוקי הפורום, להבא ההודעה תנעל!!

פורסם

הבנתי שאין לך מגבר אז אפשר את הקנווד או הפיוניר 240w כדאי לנסות במכרז באינטרנט אפשר לקנות את הקנווד באולסייל ב350 שח והפיוניר בכ 160-180שח בוואלה שופס.יש אתר http://www.lof.co.il בו יש את ממוצע הזכיות בכול סוג של מוצרת

פורסם

מה שהמוכר אמר לך זה נכון..

אם אתה רוצה באס קח קנווד ואם אתה רוצה צליל כללי יותר טוב קח פיוניר.

לקנווד האלה באמת יש באס חזק יחסית ל6X9

פורסם

אחי תשמע בגדול זה ענין שלך ,מה שאתה אוהב אל תייחס להספק בוואט חשיבות היו לי את שני הרמקולים שאתה מדבר עליהם לפי דעתי הפיוניר משדרים על EQ קצת יותר גבוה הסאונד שלהם מדוייק יותר בצלילים הגבוהים והם מדגישים צלילים יותר גבוהים לעומת זאת הקנווד מדגישים צלילים יותר נמוכים אני יותר אהבתי את הקנווד לפי דעתי הם נותנים מענה יותר אחיד לשלושת התדרים באס מיד וטרבל שעמדה בפניי ההחלטה לפני חודש להתקין קנווד 280 או פיוניר 330 באותו מחיר בחרתי בקנווד

לא יודע מה אנשים פה יגידו לך אבל בכל מקרה תדע שזאת ההחלטה שלך ועדיף שתקנה מה שנשמע לך יותר נעים ועוטף את האוזן

תתחדש...

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

פורסם

אז בקנווד הצליל לא ישמע מדויק? אני רוצה רמקול שישמע טוב גם בעוצמות גבוהות...אני אוהב לשמוע מוזיקה ממש חזק!!!

עכשיו בקשר למחיר: הפיוניר 300 וואט 500 שקל

הקנווד 410 שקל.

איך נראה לכם? זה בסדר המחיר?

פורסם

לסיכום.... מה אתם אומרים אחים שלי?

מחר אני הולך לקנות... קנווד או פיוניר?

תתיחסו גם למחיר... יש הבדל בסאונד שמצדיק לשלם על הפיוניר 100 שקל יותר?

פורסם

יש פה אחד....רוצה למכור את הרמקולים שלו עם מגבר של פיוניר אני חושב 100 וואט אר אמ אס...

לשני יציאות ורמקולים של פאוור בייס 225 וואט 125 וואט אר אמ אס...הוא מור אותם ב- 600 שקל...

תברר אולי הוא עדיין לא מכר אותם..

פורסם
יש פה אחד....רוצה למכור את הרמקולים שלו עם מגבר של פיוניר אני חושב 100 וואט אר אמ אס...

לשני יציאות ורמקולים של פאוור בייס 225 וואט 125 וואט אר אמ אס...הוא מור אותם ב- 600 שקל...

תברר אולי הוא עדיין לא מכר אותם..

וואו.

מה זה קשור בכלל למה שהוא שאל? :?

תשמע את שני הרמקולים ותחליט,זה לא שחור ולבן.

8)
פורסם

הרמקולים יותקנו ביונדאי אקסנט 98...

עד עכשיו היו לי קנווד 180 וואט ושמעו פצצה אבל אחד מהם כבר הלך לגמרי.....

פורסם
אז בקנווד הצליל לא ישמע מדויק? אני רוצה רמקול שישמע טוב גם בעוצמות גבוהות...אני אוהב לשמוע מוזיקה ממש חזק!!!

עכשיו בקשר למחיר: הפיוניר 300 וואט 500 שקל

הקנווד 410 שקל.

איך נראה לכם? זה בסדר המחיר?

שני הרמקולים לא מוגדרים כ-High End... אל תצפה לניסים ונפלאות - רמקולים טובים וזהו... שנייהם יתנו לך תמורה טובה וסאונד יחסית טוב (לא מדוייק להפליא וכו'...).

ענית בעצמך - רוצה באס - לך על קנווד. ה-High של הפיוניר צווחני מדי לטעמי ויש שמבלבלים בין צווחני למדוייק...

פורסם

תודה לכולם אבל בסוף החלטתי ללכת על JBL

225 וואט 70 וואט rms

רמקולים סוף הדרך...באס מטורף וסאונד נקי ומדויק!

• תוכן חדש...