Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות רכב מסחרי או ג'יפ בסכום של עד 50,000 הרכב אמור לשמש גם כרכב פרטי וגם כרכב עבודה

שאמור לסחוב עגלה סגורה של 750 קילו מדובר בציוד לא כבד במיוחד בד"כ, מדיי פעם יהיו משקלים כבדים יותר..

חשבתי יותר בכיוון ג'יפ כי זה גם ישמש לי כרכב פרטי , אני מעוניין ברכב יחסית חסכוני כמה שאפשר (מקרה הכי גרוע אני אעשה הסבה לגז) אמינות חשובה לי מאד ושנתון עדיף לכמה שיותר גבוהה ....

אני חשבתי על ג'יפים

טויוטה פראדו קצר שנת 99

יונדאי טארקן 2003-4

קיה סורנטו 2003-4

איסוזו רודאו 2003-4

מה הכי אמין מביניהם ואם יש לכם מושג מהיא צריכת הדלק שלהם

טנדר נראה לי שהכי מתאים זה מיצובישי מאגנום אבל שמעתי שהם בעייתיים מאד ומתחממים בקלות

ועוד שאלה האם יש עדיפות מסויימת לדגם מסויים (דיזל או בנזין , נפח מנוע)

תודה רבה לכל העוזרים

לירן

פורסם

שלום לירן, אני מציע לך שתקח דימקס, רק בקורת טובה יש לי עליו,

רכב מעולה וחזק, אומנם לא מפואר כמו הרודאו, אבל בהחלט רכב עבודה משכמו ומעלה - בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הייתי בכיף קונה את הדי מקס המחיר יקר לי מדיי

מה הכי מתאים לדעתכם ??

השאלה אם כדאי לחפש טויוטה פראדו שזה רכב אמין ושומר על הערך וחבל שהוא שנת 99

לעומת הטראנו או השאר שהם שנתונים גבוהים יותר אבל פחות אמינים ובטח לא שומרים על הערך כמו הטויוטה

פורסם

הפראדו הוא סוס עבודה ולא יאכזב! א ב ל ! ! הרכב שנת 99 כאשר אפשר להשיג חדש יותר.

תראה הטראנו סופר אמין וזה מניסיון לגבי שמירת ערך אני בזמנו (2006) קניתי טראנו 2003 ( חדש יחסית) ב-130 אלף ומכרתי אותו לפני חצי שנה ב 60 אלף. הרכב היה שמור ומטופל ונראה ונסע כמו חדש! עכשיו הרכב גם ישן יחסית ואת עיקר איבוד המחיר הוא עבר לכן כדאי לשקול אותו גם.

שוב הפראדו סוס עבודה ולא כדאי לפסולו אבל עשה חשבון לגבי הגיל שלו.

• תוכן חדש...