Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אייפון חדש וקניתי לו מטען לרכב (איכותי ויקר) אבל אחרי שהכנסתי אותו למצית של הרכב (גם הרכב חדש)- לא הצלחתי לשלוף אותו החוצה.

אני מניח שבכוונה עשו שזה יהיה קשה כדי שהוא יישב טוב בתושבת.

השאלה שלי - זה בסדר אם הוא יהיה שם קבוע? או שזה מסוכן או לא "בריא"?

פורסם

רק אל תשאיר את המכשיר סלולרי מחובר בזמן ההתנעה,

לי קרה שפיק ההתנעה גמר על הסוללה של האייפון והמטען היה מחורבן

פורסם

פותח השרשור

בגדול אין עם זה שום בעיה אבל כמו שכבר אמרו לך אל תניע את הרכב כאשר האייפון מחובר.

אסיף

אין שום בעיה לכבות את הרכב כאשר האייפון מחובר תחשוב על זה כאילו ניתקת אותו מהחשמל, לא אמור לקראות לו משהו.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה

אבל שאלה:

אמרתם פה שאם משאירים את המטען מחובר קבוע צריך לודא ששקע המצית מנותק מחשמל כשהסוויץ סגור.

יש לי מטען של מוטורולה, כאשר הוא מתחבר למצת נדלק אור כחול עליו, כשאני מכבה את הסוויץ' האור נשאר, זה אומר

שהשקע לא התנתק מחשמל?

פורסם
סליחה על ההקפצה

אבל שאלה:

אמרתם פה שאם משאירים את המטען מחובר קבוע צריך לודא ששקע המצית מנותק מחשמל כשהסוויץ סגור.

יש לי מטען של מוטורולה, כאשר הוא מתחבר למצת נדלק אור כחול עליו, כשאני מכבה את הסוויץ' האור נשאר, זה אומר

שהשקע לא התנתק מחשמל?

בסקודות/גולפים/אודי בזמן ההתנעה מתבצע ניתוק של אספקת החשמל לכול האביזרים כמו שקע מצית/מערכת שמע וגם אורות לכן לא קיים שום חשש להשאיר את המטען מחובר.

איזה כייף לי :)

פורסם

תצלם תמונה בבקשה של איך זה תקוע? מקסימום אם אתה לא סומך על עצמך שתוציא את זה בריא ושלם באחת מהנסיעות שלך תן סטיה למוסך קרוב, נשמע טיפשי, אבל כדי לא לסכן את השקע, או המטען, תוך 20 שניות הם מוציאים לך את זה, אני מניח שבחינם...

JL Audio

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בסקודות/גולפים/אודי בזמן ההתנעה מתבצע ניתוק של אספקת החשמל לכול האביזרים כמו שקע מצית/מערכת שמע וגם אורות לכן לא קיים שום חשש להשאיר את המטען מחובר.

כשאני מכבה את האוטו השקע של המצת ממשיך להטעין את הפלאפון.

אז משהו לא בסדר אצלי או שזה אמור להיות ככה?

ואם אני מנתק את הפלאפון זה כמו מטען בתקע חשמלי בבית שלא מספק חשמל או מספק מתח נמוך מאוד עד שמחברים משהו לטעינה?

פורסם

נראה לי שהסכנה היחידה במקרה שלך זה שהמצבר ייגמר, כי המטען (והלד שבו) ממשיכים לצרוך חשמל גם כשהרכב כבוי.

פורסם

כל עוד המכשיר לא מחובר למטען הצרכן היחיד הוא הלד.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
אין סכנה ...רק יש סיכוי קטן שיגמר המצבר

גם לא... כשהוא לא בשימוש אלא רק סוגר מעגל הצריכה שלו מהמצבר נמוכה עד אפסית.

הסיכויים הם קלושים מאוד. רק תוודא שהפלאפון לא יהיה מחובר לפני ההתנעה, כי כשתמניעים יש קפיצת מתח והפלאפון שלך מסוגל למות :-)

JL Audio

• תוכן חדש...